Baraba napisao:rotkod, ne, mi čitamo šta vi pišete pa vas podsetimo šta ste pisali, da se ne zaboravite

Naravno, i ja iza svake napisane čvrsto stojim, te zbog "iste" i navodim da možda nisi baš "pomno" pročitao što Ja pišem.
Tako dolazim do zaključka da nisi uopšte pročitao što pišem vezano za OS-ove.
I da sve napisano do sada ponovim u jednoj rečenici (smisao je isti)!
Ni jedan OS nije savršen i potrebno je još štošta dodati i oduzeti, ovim nikako ne favorizujem "nešto" u odnosu na "drugo"!
Što se tiče samog Wp, a da ne idemo previše u offtopic, svakako da ima svojih prednosti u odnosu na android i iOS,
ali i obratno! Oni imaju dosta prednosti u odnosu na wp.
Svoje stavove iznosim isključivo na osnovu toga, što koristim sva tri sistema (iphone 4, LG nexus, samsung ativ s) i najvažnije, nisam ne realan.
Nezavisno od gore navedenog, a da bi me možda bolje razumeo...
Meni je najvažniji dizajn samog telefona, ne firma ili OS.
Zato imam veliku ljubav prema iphone 4, jer je
po meni najlepši telefon. Posle mi je jako lep telefon lumia 920, LG nexus, a ATIV S mi je najlepši od samsung telefona...
Najbrži u radu, a da nije custom rom...!
Ativ S, a LG i iphone su tu negde... Opet, sve zavisi i od same aplikacije koju koristim...
Npr. facebook, integracija u sistem, najbolje radi na WP.
Kamera i video snimanje, najbrže na ativ s-u.
Dizajn i pristup aplikacijama, kao i sam interface, stvar ukusa, iphone br.1, android br.2 i WP treće mesto.
E sad, to ne znači da mi se ne sviđa WP, ali iphone ima lepši interface...
Šta sad?
Idemo dalje, ovim pisanjem smo se daleko odaljili od teme, generalo sam prezadovoljan radom wp telefona i mislim da nisu uopšte za potcenjivanje, a što se tiče outlook-a, a njega dosta koristim, bolji je na wp od druga dva.
i još nešto i time završavam...
Ukoliko budem mogao imati tečnost i rad iOS-a i WP-a na androidu, a da pri tome ne budem morao kupovati telefon koji ima 4GB RAMA i Quad procesor, prelazim na android. Poklanjam iphone i WP familiji...
Samo mislim da od toga još uvek nema ništa... Nažalost.
P.S. Nisam stigao videti, šta od hardware-a ima iphone 5S..