Nego kažem, ako MS u jednom momentu ubije W10M (za šta je vrlo mala verovatnoća, bar u sledećih par godina), onda ću nositi dva Androida, ili eventualno, da mi ne bi bilo dosadno na istoj platformi, Android i neki Ajfon.

Palac me boleo od skrolovanja, u šta sve apk hoće da imaju uvid.гари napisao:Velikih korporacija? ... imam sve što mi treba, nisam mogao bolje odabrati sistem i telefon pri kupovini ove moje Lumije.
...A vezano za Googlovo ... Android zbog njihovih podmuklih poteza.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Ne mislim. Mislim na banku intezu, hbo, blizzard... U principu sve one sto od telefona prave smartphone po 2016 standardima. Tehnicki je smartphone svaki uredjaj na koji mozes da instaliras 'perfect time kit', baterijsku lampu i vremensku prognozu, ali odavno smartphoni nisu vise samo to.гари napisao:Velikih korporacija? Misliš na Google i njemu neke srodne kompanijice?
Pa dobro, za 100 evra je verovatno i bolje uzeti windows nego android. Bolje i takav "smartphone" nego nikakav. Niko ne prica lose o windowsu do 150 evraгари napisao:No da skratim, imam sve što mi treba, nisam mogao bolje odabrati sistem i telefon pri kupovini ove moje Lumije.![]()
I ja koristim browser za bancu intesu online, ali jako je neprakticno, stucne, taman zumiras browser vrati na zoom-out, ok dugme za potvrdu ne odreaguje iz prve, u principu mi zavrsava posao, ali daleko je to od bilo kakve prakticnosti i komfora. Dok sa aplikacijom bukvalno rutinski odradis nesto, ovde moras da zavrsis posao koji trenutno radis pa da se posvetis tome. Jednostavno stap i kanap.гари napisao:Kao što rekoh, idem sve što mi treba. Moja banka ima Windows Phone aplikaciju, a i da nema ne bi mi bilo ispod časti da koristim njihovu web stranicu.
Preko kompjutera sajt im radi perfektno. Kao i aplikacija sto im radi perfektno. Tako da mozda je ipak do telefona nestoгари napisao:Onda mi ta banka ne bi odgovarala ako je tako, a ja ću odabrati onu koja ima šta mi treba.Onda je moguće da njihov sajt zeza i preko kompjutera. A mogli su da naprave i da im sajt bude mobile friendly, i time bi sve zadovoljili. Očigledno se ta banka ne trudi dovoljno.
Pa takva je i vecina windows korisnika. Oni koji nesto znaju i koji bi koristili neku aplikaciju su staristicka greska na statisticku gresku. Zato se aplikacije za windows i ne prave. Prosto.гари napisao:Pa i ti koji koriste sve te navedene aplikacije čine statističku grešku. Većina koristi smart telefon za nekoliko stvari, i nema pojma šta im sve telefon može.