Ali zašto bi meni recimo bilo bitno to što bih na J5 imao aplikaciju za dijagnostiku mog automobila, a što nemam za Lumiju 650, ako ja to ni ne želim da radim sa telefona. Ipak to nije jedini parametar, jer da nije niko ne bi koristio iOS pored Androida. Prosto "koliko možeš sa njim da uradiš" nije jedini parametar, i to iz više razloga. Isto kao što mi ni ranije nije bilo bitno to što je FB aplikacija krš na w10m jer ne koristim Facebook.
Inače, izgleda da ja još jedno duže vreme ipak neću videti Lumiju 650 u svojim rukama, devojka se još od nje ne odvaja. Sad će ona izgleda kao Evi.

Da, i još jedno zapažanje pošto sam nedavno prešao sa CU na AU. Na AU je držanje baterije baš napredovalo u odnosu na pre godinu dana koliko mi se čini. Zaista mislim da svi koji imaju Lumiju 550, 650 ili 640 baš trebaju da hakucnu malo telefon, pa da ga zadrže na AU. Napunio telefon sinoć, večeras posle 9 mi bio na oko 50%... (Jeste da sam deinstalirao namerno mTalk sa njega da bi ga manje drndao, i da nisam nonstop blejao u telefon, malo sam i pričao sa ljudima, ali ipak.)