WP 8.1 - generalna diskusija

Pravila foruma
Windows deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
AsusHTCLGNokiaMotorolaSamsungSony Ericsson
Odgovori
1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Re: WP 8.1 - generalna diskusija

Post od 1808 »

Azimuth napisao:Mislio sam da se na mene i taj post odnosi....
Budi bez brige, user8 ima neke traume iz prošlosti zbog kojih je već dva puta bio banovan.
Ovo mu je već treći nalog (pre toga je bio markonato i Lumia), pa sad pokušava da leči svoje frustracije.

Još samo da mu Miškoni otkrije identitet i....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Wowsers!!!

http://wmpoweruser.com/windows-phone-8- ... next-week/

Znaci ponedeljak ili utorak - e pa jedva cekam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

miodrage, tooo majstore :D :D Jedva cekam....Samo ne znam kako to ide sa dev. preview,jel svi dobijaju u isto vreme, ili ide kao oficijalni apdejt, prvo jaci telefoni, pa onda slabiji?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Svi odmah. To je provereno. Ipak, ja bih savetovao da sacekas 2-3 dana, da se zaludjenici orvo opeku, pa tek ako je bezbedno onda ides update

rotkod
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
:: Lumia 920
:: Asus NX90

Post od rotkod »

Svi develo... dobiju u isto vreme, odnosno, posle svega obaveljenog, pokreneš update... "ček"
Update će biti... Možda odgođen..

Edit: Miodrag je pre odgovorio...

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Ok hvala na odg.Znam da je bolje da se saceka malo da se vide reakcije, ali tesko da cu da izdrzim :wink: Jedva cekam swype tastaturu i novi kalendar, to mi nekako najbolje odradjeno, po onome sto sam video....

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Takodje, cekam swype ko malo dete Deda Mraza. To mi nedostaje sa androida.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Jel dobijaju sve Lumie? :) Drugari imaju 520 i 625.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

SVEEE!!!

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

fannY, SVE AAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol: .Btw, poslao sam email ljudima sto prave eWeather HD(aplikacije za android i iPhone za vremensku prognozu),pitao sam ih da li ce da prave aplikaciju za wp,odgovorili mi da rade na aplikaciji ali jos ne mogu da mi kazu tacno kad ce biti gotova :D Za neku nedelju stize i BBM,flipboard jos kad cekam, a video sam da je izasla i star walk,mnogo dobra aplikacija za astronomiju.Tako da,sa wp8.1 stizu jos mnoge aplikacije, i uskoro cemo imate gotovo sve aplikacije sto ima i android(od ovih popularnih naravno)....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne ocekujte swype osim ako koristite engleski, nemacki, italijanski, ruski, kineski, finski i jos par njih. Podrska za ostale jezike stize tek krajem godine

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Steta...

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

koga zanima moze da skine aplikaciju WP Novosti, tu je sve lepo objasnjeno sta treba odraditi da bi mogli da dobijete update u ponedeljak:D

user8
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 21:41
:: WP8
:: Nokia Lumia 925

Post od user8 »

@1808 Da se ti pitas ovaj forum bi se zvao androidsvet.com posto vidim da ti mozes pisati sta hoces bez ikakvih sankcija :?
miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

user8, ma ignorisi ga i bole te briga. Akad vec ulazis u raspravu i konflikt - samo pristojno, sto vise biraj izraze, jer tako vise porazis protivnika.

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 06. Jun 2013. 20:07
:: Samsung Ativ S

Post od Cedogares »

miodrage napisao:Ne ocekujte swype osim ako koristite engleski, nemacki, italijanski, ruski, kineski, finski i jos par njih. Podrska za ostale jezike stize tek krajem godine
Cek cek zar se ne mogu swypom pisati cele raci, iako ne postoji prediktivni srpski, procitah negde da ce biti dugmence za pamcenje reci valjda, il tako nesto, pa ce se moci stvarati sopstvena baza reci..

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Zezaš da ne postoji opcija da pamti reči koje će kasnije koristiti za predikciju? Pa to postoji već godinama na drugim sistemima i svim tastaturama :|

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Cedogares, ne mozes srpski, jer ne postoji recnik za srpski(i sad kad izaberes srpsku tastaturu on ti ne nude reci,kao sto je slucaj s engleskom tast.).Bez recnika on ne moze da predvidja koju ti rec hoces da napises.E sad ja ne verujem da ce to skoro za srpski jezik da stigne,posto srpski(a ni hrvatski itd) jezik nije dostupan ni u bing prevodiocu.Mada opet, ja slabo kucam poruke, uglavnom mi swype treba za internet, tu vecinom koristim engleski.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Evo prvi put mi je nesto zasmetalo. Hteo sam da .ppt fajl posaljem mejlom, iz mail aplikacije mogu samo slike, pa sam morao da otvorim prezentaciju pa iz office-a da posaljem. Nepotrebno komplikovanje. Edit: sad vidim da sam promasio temu, da je ovo 8.1 a ne 8.

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 06. Jun 2013. 20:07
:: Samsung Ativ S

Post od Cedogares »

Azimuth napisao:Zezaš da ne postoji opcija da pamti reči koje će kasnije koristiti za predikciju? Pa to postoji već godinama na drugim sistemima i svim tastaturama :|
Ja napisah upravo da to izgleda postoji, tj. da sam negde procitao da se to spominje..
alphablue597 napisao:Cedogares, ne mozes srpski, jer ne postoji recnik za srpski(i sad kad izaberes srpsku tastaturu on ti ne nude reci,kao sto je slucaj s engleskom tast.).Bez recnika on ne moze da predvidja koju ti rec hoces da napises.E sad ja ne verujem da ce to skoro za srpski jezik da stigne,posto srpski(a ni hrvatski itd) jezik nije dostupan ni u bing prevodiocu.Mada opet, ja slabo kucam poruke, uglavnom mi swype treba za internet, tu vecinom koristim engleski.
Izgleda da se nismo razumeli, ti mene il ja tebe :) znam da nema srpskog, to i napisah, nego pitam se da li se mogu reci od pocetka do kraja napisati swypom, dakle prevlacenjem prsta od slova do slova bez koriscenja predikrivnog teksta.. Iskreno nisam nikada koristio swype al sam mislio da se umesto tapkanja moze pisati samo prevlacenjem a predvidjanje reci dodje kao bonus za brze sastavljanje recenica..

Odgovori