WP 8.1 - generalna diskusija
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Kad smo kod toga, kako se konektovati na WPS zaštićenu mrežu?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Kad ce zvanicni apdejt 8.1.1 za L1520? Nesto sporo ide bas...
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Narode, braca rusi su napravili alternetivu Whatsapp-u, u izjavi su naveli da ce zauvek biti besplatan i bez reklama. Ima dosta zanimljivih opcija a eto konacno i nesto da stigne sa Istoka. Probajte pa javite utiske 
http://mondo.rs/a729644/Mob-IT/Aplikaci ... ativa.html

http://mondo.rs/a729644/Mob-IT/Aplikaci ... ativa.html
Festina lente.
Pa nije to novo, ja sam ga probao još u maju, verzija za wp je imala neke sitne bug-ove... Ma sve je to ok, samo je fora da koriste ljudi.. Ali dzabe, ja moji kontakti se nikad neće prebaciti sa Viber-a i Whtsapp-a...
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Coni, Onda nisam bio azuran, jutros sam tek procitao za ovu aplikaciju. Nikad ne reci nikad, drug i ja danas isprobali pa smo resili da malo odradimo marketing ne bi li sto vise ljudi preslo
Po principu salji dalje pa ce nas mozda biti vise.

Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 19. Okt 2014. 12:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
Festina lente.
Slažem se, kad bi se popularizovalo bilo bi super.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Isto vazi i za BBM, Line, WeChat, ooVoo, i jos gomilu slicnih servisa. Mogu reci da sam prakticno sve isprobao, ali dzabe sve kad ovce koriste samo ono sto su naucile od drugih, i ne zele ni da vide nesto novo...
"A sta ce mi to kad imam Viber?" - Idiote, probaj nesto novo nista te ne kosta!!!
"A sta ce mi to kad imam Viber?" - Idiote, probaj nesto novo nista te ne kosta!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, da te nema trebalo bi te izmisliti, u jednom postu 2 uvrede.

Ali jeste tako. Mi probali neke servise i dosta su bolji od ona dva popularna. Ali sta vredi...
Ne mogu da shvatim da neko, u ovom konkretnom slučaju miodrage,
ne može da shvati da 99% ljudi ne zanimaju mobilni telefoni i tehnika generalno,
i da ako im radi Viber i još za dž neće da znaju za bilo šta drugo koliko god to drugo bilo dobro.
Nazivati takve ljude ovcama i idiotima jer su zadovoljni onim čime imaju i to im završava posao korektno,
to ne mogu da shvatim i pride to dolazi iz tastature lika koji ima 4 banke, aj da je nezreli klinac pa da mu i prođe.
miodrage, ništa lično, mojne da se ljutiš, gotivim da čitam tvoja napušavanja ljudi.
ne može da shvati da 99% ljudi ne zanimaju mobilni telefoni i tehnika generalno,
i da ako im radi Viber i još za dž neće da znaju za bilo šta drugo koliko god to drugo bilo dobro.
Nazivati takve ljude ovcama i idiotima jer su zadovoljni onim čime imaju i to im završava posao korektno,
to ne mogu da shvatim i pride to dolazi iz tastature lika koji ima 4 banke, aj da je nezreli klinac pa da mu i prođe.
miodrage, ništa lično, mojne da se ljutiš, gotivim da čitam tvoja napušavanja ljudi.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ Ma pusti ga, nervozan je jer mu na WP ne radi Viber evo više od 2 godine 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
U poslednjih metar dana sam bas intenzivirao Viber, sto za razgovore, sto za poruke i lepo radi.
Te koje tehnika ne zanima upravo iz tog razloga i zovem raznim imenima, mada sad vidim da sam odredjene zivotinje uvredio, i ovom prilikom im se izvinjavam. Sve je to lepo sto radi Viber, ali zasto ne probati jos nesto, mozda je bolje? Upravo iz razloga tog otpora prema novome i promenama se svet i nalazi u stanju u kom jeste. Mnogi jos zive u nekom kamenom dobu, neki su evoluirali do srednjeg veka, casni izuzeci cak usli u XXI vek... ali je fazon ici dalje. Stagnacija je nesto najgore. Nikad se ne sme biti zadovoljan postojecim, vec teziti novom, i boljem.
Ja znam da ovaj ovde cenjeni auditorijum zna sve ovo sto sam napisao, ali je nas zadatak da one koji nisu toliko zainteresovani animiramo i zainteresujemo za nesto vise, i na taj nacin damo doprinos napretku.
Ja sam uspeo nekolicini kolega da pokazem koristi od IM servisa... govorili su mi da je njima dovoljan mail... sad znaju mnogo vise, i vide da ima i boljih i brzih stvari...
Uvek hocu da pokazem, pomognem, objasnim, ali kad neko misli da je popio svu pamet sveta, e onda ne mogu to da ocutim, i takvi dobiju razne epitete od mene
Te koje tehnika ne zanima upravo iz tog razloga i zovem raznim imenima, mada sad vidim da sam odredjene zivotinje uvredio, i ovom prilikom im se izvinjavam. Sve je to lepo sto radi Viber, ali zasto ne probati jos nesto, mozda je bolje? Upravo iz razloga tog otpora prema novome i promenama se svet i nalazi u stanju u kom jeste. Mnogi jos zive u nekom kamenom dobu, neki su evoluirali do srednjeg veka, casni izuzeci cak usli u XXI vek... ali je fazon ici dalje. Stagnacija je nesto najgore. Nikad se ne sme biti zadovoljan postojecim, vec teziti novom, i boljem.
Ja znam da ovaj ovde cenjeni auditorijum zna sve ovo sto sam napisao, ali je nas zadatak da one koji nisu toliko zainteresovani animiramo i zainteresujemo za nesto vise, i na taj nacin damo doprinos napretku.
Ja sam uspeo nekolicini kolega da pokazem koristi od IM servisa... govorili su mi da je njima dovoljan mail... sad znaju mnogo vise, i vide da ima i boljih i brzih stvari...
Uvek hocu da pokazem, pomognem, objasnim, ali kad neko misli da je popio svu pamet sveta, e onda ne mogu to da ocutim, i takvi dobiju razne epitete od mene

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
miodrage, kao recimo "dabogda kupio WP" ili recimo "dabodga ti se ogadio Android"...
Apsolutno se slazem sa tvojim stavom!

Apsolutno se slazem sa tvojim stavom!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
miodrage, bravo za post
.

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
I meni u poslednje vreme odlicn radi Viber,poruke i notifikacije renutne.Pozive nisam probao
Kao neko ko je dosta popljuvao rad vibera moram da se slozim da sada radi dobro mada ga nisam nesto preterano koristio. Poruke stizu odmah, notifikacije ne kasne. Pozive nisam koristio ali sam proverio i uvek je telefon zvonio. Nije bilo propustenih poziva.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da li je to bio neki update skoro?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Problem ne mora biti u samoj aplikaciji, moze biti i u komunikaciji aplikacije sa serverom. Koliko znam nije bio apdejt skoro, ali nisam siguran.
Mozda su malo sredili stvari sa njihove strane.
Mozda su malo sredili stvari sa njihove strane.
Nije bilo apdejta