Ok.. Ovakva tema nije postojala do sada koliko ja kapiram (moju prethodnu anketu mozete lock )
Koji kuvani rom na kom aparatu koristite..? Kakva su iskustva? Brzina itd..?
Ja sam na hd2 koristio i Elegancija, i Energy i Evo i Artemis ... Sad se razmisljam koji da stavim..
Kuvani ROMOVI
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Kuvani ROMOVI
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Na HTC TyTN 2 koristim UDK Vega 8.2.Zasto bas taj ? Prvo lite romovi po pravilu sadrze mnoge tweakove (ubrzanja),te znatno vise RAM memorije od oficijalnih.Primera radi oficijalni Win 6.0 Rom,te 6.1 za HTC TyTN 2 imaju oko 88 MB rama u totalu od cega slobodno bude jedva 50 MB.Dok kuvani rom na primer ima u totalu 101 -107 Mb,te preko 73 Mb rama slobodno.Sto ce znaciti mnooogo vise rama prilikom surfovanja netom,prilikom upotrebe zahtevnih GPS aplikacija,prilikom budzenja Manile 2D,3D... Oseti se cak i u igrama.Na primet NFS Undercover,koji malo vise trose `aparat` : ) Brzina je uvek veca nego kod oficijalnog roma.Ne postoji dzaba XDA developers takodje gomila bezpotrebnih stvari se izbaci iz oficijalnog roma (meni na primer nikad nece trebati HTC Album,HTC Music itd,HTC Home...bla bla )