Ovo je ideja za moj sledeci ROM za HTC TyTn 2.Nije nista spektakularno,ali ROM ce nadam se biti odlican.Posto je ideja da se napravi very clean 101 MB ram (odseceno od 3D) ,u kombinaciji sa nekim Today pluginovima,ubacio sam u ROM kompresovane komponente sa Samsung Omnie.Naime radi se o Omnijinom Home pluginu sa Widgetsima,koji izgledaju vrlo lepo,sa lepim prelazima i efektima.Pa da ne duzim pricu o ROM-u,bice objavljen na XDA developers pokazacu samo Home preview sa odradjenim Widgets barom kao i nekim Widgetsima koji kompresovani jedu samo 3 Mb rama.Znatno manje od SPB,slicno kao HTC Home,ali je ovo bolje.Odradjen je i Fix u DLL za landscape mod i ubacen u ROM.
Zanima me vase misljenje ! Tj posto cu ROM (nadam se uskoro) objaviti na XDA Developers mene zanima da li se vama svidja izgled Today Screena.Slobodno recite vase misljenje.Posto se dvoumim da li da objavim ROM sa modifikovanim HTC Home ili sa ovim tesko nabudzenim (bez bagova) Omnia Widgetsom.

Neke informacije o ROM-u,ako nekog zanima su :
Maximalan RAM - 101 (uradjeno na smanjivanju d3d podrske,odsecena memorija,promenjen Open GL driver)
Maximalno slobodno : sa Omnia plugin slobodan ram 66,bez Omnia plugina slobodno oko 70 Mb.
Ugradjeno :
Microsoft Office 2010
Windows Live 10.06.30
Ugradjen Omnia MP3 player,Album / Blender (resized to Qvga)
Opera 10 sa Flash fixom ! (ne morate instalirati Flash Player 7)
Promenjen HTC Dialer na 3G,izgleda prelepo : naknadno ce biti dodate slike,promenjen Communication Manager 12 buttons
Adobe Flash Lite
Adobe Reader
GS++ Finder je zamenio File Manager
Camera 5 (sa fixovima)
Midlet Manager (Java Support)
Quick GPS (brzo trazenje satelita za AGPS (assisted GPS)
Pocket Win Rar
RSS Hub (internet vesti,news feeds)
dodat Rapid za citanje foruma ! Odlicno radi i ovaj forum

Izmenjen skin na Windows Media 10 Playeru.
Streaming Media
Dodate ikonice za HSPDA,3G,clean varianta
Remote Desktop (ooo da,ova verzija radi !)
Microsoft Games Plus (Hearts,Free Cell,slicno...)
HTC Audio Manager,HTC Album
Tone dodatnih modifikacija koje nisu bitne za ovu temu.
DODATO:
Izmenjeni Communication manager sa autorom UDK Roma

Izmenjeni 3G dialer !

Black Tema predlog : Ovo sam radio na brzinu ! Mogu da je znatno ispoliram.Bice dodati i Black - Silver- Aluminium varijanta.