LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Sauriann
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
- :: HTC One
Re: LG Nexus 4
Sad čitam zvaničan uporedni test sa S3 na GSM areni:
"Still, at $350 off-contract there's nothing that can compete with it (unless you're in China and know what Xiaomi Mi-Two is). The bad news is the price is not guaranteed. Countries where the phone isn't offered through the Play Store can expect prices in the €500+ range (and that's more than what the S III costs). It doesn't quite help either that the Nexus 4 is almost chronically out of stock."
Znači posebna politika cena za kupovinu preko Play Stora.
"Still, at $350 off-contract there's nothing that can compete with it (unless you're in China and know what Xiaomi Mi-Two is). The bad news is the price is not guaranteed. Countries where the phone isn't offered through the Play Store can expect prices in the €500+ range (and that's more than what the S III costs). It doesn't quite help either that the Nexus 4 is almost chronically out of stock."
Znači posebna politika cena za kupovinu preko Play Stora.
Artifex.cena mu nikako ne moze biti veca od novih S3 i One X+,ako bude,ta cena nije normalna.Iskreno,ne dopada mi se ovaj Lg,po meni nije bas nista bolji od OneX modela,kao i od S3.
- Sauriann
- Redovni učesnik
pa bice nov na oglasima 350e...Ako gledamo logiku ostalih cena.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Evo pojavio se na Telenorovom sajtu : Cena uređaja bez ugovorne obaveze: 72.000

Uz Prenesi i Surfuj 1000 (mesečna pretplata 1820.00 din.) doplata za telefon je 39.960 Din / 357,16 Eur .
Znači biće u oglasima " Star 1 dan iz Telenora - 350 / 400 Eur.
bachika sorry tek sad videh

Uz Prenesi i Surfuj 1000 (mesečna pretplata 1820.00 din.) doplata za telefon je 39.960 Din / 357,16 Eur .
Znači biće u oglasima " Star 1 dan iz Telenora - 350 / 400 Eur.
bachika sorry tek sad videh

Poslednja izmena od zoreli u Uto, 22. Jan 2013. 17:22, izmenjeno 2 puta ukupno.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
zoreli, ti očigledno ne čitaš
, pa na prethodnoj stranici je pisano samo o tome, a i u temi "Telenor novosti" je takođe pisano 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
evo i prvih primera - model od 16gb na nasim malim oglasima za 550eur 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Већ је био у огласима, али није био физички у земљи
а овај сад је можда и стигао.

а овај сад је можда и стигао.
ex ivan87
450e je mnogo za ovaj model, al ovaj ga je bas preterao 

pa to je ona stara - ima ko hoce...
nema tih modela na trzistu i onda - udri po sirotinji
nema tih modela na trzistu i onda - udri po sirotinji

- Sauriann
- Redovni učesnik
Dajte ljudi više, cena je ta i gotovo. Davno se znalo da će biti ovako:
"Danas sam saznao jednu veoma tužnu vest. Pre nekoliko dana je predstavljen novi LG Nexus 4 smartfon i po veoma povoljnoj ceni od 300 do 355 dolara, u zavisnosti od količine interne memorije. Taj uređaj je dostupan, po toj ceni, preko Google Play radnje.
Međutim, evo zašto je ova vest tužna. U zemljama u kojim se ne može kupovati preko Google Play radnje, cena LG Nexus 4 telefona je enormna, čak veća od Samsung Galaxy SIII telefona. Naime, u Španiji je cena LG Nexus 4 telefona, u maloprodaji, čak 600 evra. A ono što je još zanimljivije jeste činjenica da je tu cenu predložio LG, a nije proizvod tog maloprodajnog objekta."
http://tehnoloid.com/2012/11/05/cena-lg ... -u-evropi/
Po kojoj onda logici N4 košta više od S3 u Srbiji gde ima da se uzme sim free. Evo primer:
http://www.telekoplus.com/model.php?pro ... 204%20E960
http://www.telekoplus.com/model.php?pro ... S3%20i9300
Kod za sada jedinog operatera gde ga ima je jeftiniji po svakom paketu i punoj ceni (koju btw. treba totalno zanemariti jer je namerno stavljena prevelika kako bi odbili kupovinu bez uo). Kod Telekoplusa je N4 skuplji od S3???
Mislim da su kod telekomaplusa cene prenaduvane. Ima da ih spusti (naravo čim mu pristigne količina "skinutih" sa mreže).
"Danas sam saznao jednu veoma tužnu vest. Pre nekoliko dana je predstavljen novi LG Nexus 4 smartfon i po veoma povoljnoj ceni od 300 do 355 dolara, u zavisnosti od količine interne memorije. Taj uređaj je dostupan, po toj ceni, preko Google Play radnje.
Međutim, evo zašto je ova vest tužna. U zemljama u kojim se ne može kupovati preko Google Play radnje, cena LG Nexus 4 telefona je enormna, čak veća od Samsung Galaxy SIII telefona. Naime, u Španiji je cena LG Nexus 4 telefona, u maloprodaji, čak 600 evra. A ono što je još zanimljivije jeste činjenica da je tu cenu predložio LG, a nije proizvod tog maloprodajnog objekta."
http://tehnoloid.com/2012/11/05/cena-lg ... -u-evropi/
Po kojoj onda logici N4 košta više od S3 u Srbiji gde ima da se uzme sim free. Evo primer:
http://www.telekoplus.com/model.php?pro ... 204%20E960
http://www.telekoplus.com/model.php?pro ... S3%20i9300
Kod za sada jedinog operatera gde ga ima je jeftiniji po svakom paketu i punoj ceni (koju btw. treba totalno zanemariti jer je namerno stavljena prevelika kako bi odbili kupovinu bez uo). Kod Telekoplusa je N4 skuplji od S3???
Mislim da su kod telekomaplusa cene prenaduvane. Ima da ih spusti (naravo čim mu pristigne količina "skinutih" sa mreže).
Poslednja izmena od Sauriann u Pet, 25. Jan 2013. 14:39, izmenjeno 2 puta ukupno.
Samo neka oni tako predlazu nenormalne cene,takva ce da im i prodaja biti..
Kada je za "zapad" ta cena previsoka,sta mi ona da pricamo,sa nekom prosecnom platom od 200-350e...

Kada je za "zapad" ta cena previsoka,sta mi ona da pricamo,sa nekom prosecnom platom od 200-350e...

- Sauriann
- Redovni učesnik
Pa bilo je reči negde na gsmareni (možda se varam za sajt) da je LG taj prvi period poslovao sa gubitkom.
Sada su verovatno podigli cene pa je nemoguće nabaviti taj telefon za 300e koliko mislimo da može da uradi neki od operatera ili uvoznika.
edit: pojavio se ovde na oglasima 550e
hahahha a nov S3 420e
Sada su verovatno podigli cene pa je nemoguće nabaviti taj telefon za 300e koliko mislimo da može da uradi neki od operatera ili uvoznika.
edit: pojavio se ovde na oglasima 550e

- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Evo počeli su da se nude u oglasima po 480-500 evra
... to je besmislena cena , cena ovog modela trenutno u malim oglasima nebi smela biti preko 380 evra (nov-neotpakovan) .

16 godina na forumu MOBILNISVET
ako nekog ozbiljno zanima ovaj model, moze da se pogleda uzivo, ne garantujem za ukljucivanje... cena je 490eur...
Ne razumem ovaj zadnji post,ne kaze se da li se misli na prodaju ili neko samo pokazivanje telefona,a ako se misli na prodaju na nikada nijedan skuplji model ne bih kupio a da ne mogu da ga ukljucim.
Sta mislite,koliko je bolje sada uzeti Nexus 4 nego nov S3 za manje pare?
Sta mislite,koliko je bolje sada uzeti Nexus 4 nego nov S3 za manje pare?
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
dule88, Uvek je bolje dati manje para za dobar telefon
Pa sta tebi treba i koliko je razlika u parama izmedju ova dva modela u tvom slucaju? Ja verovatno sad za vikend uzimam nexus 4 ali ajde da ne ureknem 

Poslednja izmena od artifex u Uto, 05. Feb 2013. 23:54, izmenjeno 1 put ukupno.
poenta je u tome sto neke radnje tj vecina ne da da se cacka telefon pre kupovine a ja sam mislio na uslugu ljudima sa foruma da ga pogledaju i ako ne zele da ga kupe... realno, jos je preskup...
luca, odes u telenor i iscackas ga do mile volje 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
lesa0208, ja sam bila u jednoj Telenorovoj prodavnici i nemaju ga izlozenog niti ce ga biti. Prodavac je samo smeo da mi ga pokaže ugasenog, nije smeo ni da ga ukljuci.
Mozda ga imaju izlozenog samo u najvećim prodavnicama, mada nije ni ova bas mala. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***