LG Optimus L9

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Re: LG Optimus L9

Post od Re_EDuCaTiON »

moze slike jb kako izgleda zakljucan,otkljucan meni itd napisite u cemu je razlike u izgledu i radu telefona? :)

laziccc
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2013. 22:38
:: lg l9

Post od laziccc »

A kad ce izaci JB za ostale verzije l9? Znam da puno nas ima P768

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Nisam uspeo da apdejutujem,stalno mi je javljao gresku u downloadu...probacu veceras kod druga mozda je do mog neta :-?

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

dali da opet pokusam sa update-om plasim se da se opet nesto ne zezne pa da s****m fon :smutny: ? dali je imao jos nekso problema sa update-ovanjem prvi put i kako je prosao drugi put? :)

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

Sto tebi nije htelo ?? Trebalo bi sve lepo da radi i mislim da ne postoji sansa da hard brickujes telefon...mozes i preko KDZ da probas ako ti ne radi preko PC suite...

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

imas na strani 6 sam nap[isao problem koji sam imao e sad nzm dal nije mozda do anti virusa u kompu (koristim aviru) ili neznam ni ja samo znam da je win izbacio da pc suite ne radi kako treba i iskljucio ga je :|
nego da nije to do telenor mreze koliko vidim imaju problema sa update-om koji su u telenor mrezi?

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

Napokon sam uspeo da ga flashujem do kraja...Preko pc suite me je uvek izbacivao iz programa,ali sam onda probao preko kdz-a. Prvih par puta nije htelo,ali sam onda skinuo b20 sa nekog drugog linka jer sam pomislio da je do fajla i uspeo sam...Za sada prezadovoljan izgledom i brzinom i aplikacije napokon mogu na memorijsku...A najbitnije,bootloader je OTKLJUCAN i vec je izasao CM 10.1 oficijalni za p760

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

artifex aj el mozes da mi ubacis par screen shoot-ova gde je sve izmenjen izgled tj sta je sve izmenjeno :) i aj molim te ako mozes screenshoot-uj mi u manager-u da se uverim da mogu da se prebacuju app na karticu :D

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

Slika Slika Slika
Slika Slika Slika

Zaboravio sam da slikam ovo za aplikacije...Ali veruj mi na rec,moze da se prebaci sto bih te lagao :)

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

artifex hvala brate puno!! :D izgleda do j**a :D ma erujem ja tebi ali samo ocu da poverujem svojim ocima i uverim se :D ja sam pitao ove iz lg-a i oni su mi rekli sledece: 'Dragi Mladene,
savetujemo ti da sačekaš zvaničan update JB za tvoj model. Mi ga očekujemo uskoro. Prati našu stranicu i bićeš informisan na vreme ' to je stranica na face book-u pa nije mi jasno jel su ga oni izbacili ili sta ? ovo je smao beta verzija? o.O
Poslednja izmena od Re_EDuCaTiON u Pet, 15. Mar 2013. 13:55, izmenjeno 1 put ukupno.

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Juče sam pokušao da ubacim IGO u ovaj LG. Od kolega sa foruma sam dobio IGO folder koji treba da se prekopira na SD karticu. Međutim kada to pokušam, iskopira se deo i onda stane, zaglupi se neko vreme i izbaci poruku da taj dokument ne može da se iskopira. Problem je što se to desi svaki put za neki drugi dokument/ folder. Posle nekoliko pokušaja nije mi dozvoljavao da uopšte prekopiram IGO folder. Pokušao sam sa drugim dokumentom i išlo je bez problema. Da li neko zna šta se dešava?

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

Ne verujem da je beta,zato sto mi je pc suite nudio update na 20B...Da li si uzeo telefon preko nekog operatera ? Oni uvek zaguse update da bi imali vremena da ga zatrpaju svojim aplikacijama..

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

preko telenora sam , evo sad gledam na njihovom sajtu http://www.lg.com/rs/podrska-mobilni/lg-Optimus-L9-P760 i nasao ovo dole pise azuriranje softvera i ima objasnjenje kako se azurira i sad mi na LG Mobile Support Tool pokazuje da ima novija verzija i ima dole start update pa nzm sta da radim jendi pricaju jendo a na sajtu drugo :unsure:
evo malopre sam pitao e-mail-om LG i kazu sledece :"Thank you for contacting LG Electronics Postovani,
Bezbedno je azurirati software i preko telefona i preko LG PC Suita. Mnogi preferiraju azuriranje preko PC suita.
S postovanjem" ja pokusavam sad opet da azuriram pa javljam sta sam uradio :)
Edit: isti problem, trazi restart kompijutera i gasi program i nekakvi drajveri se instaliraju neznam u cemu je problem o.O
EDIT2: probao sam i sa lg mobile support i nece ni tamo da mi azurira skine , dekompresuje i taman kad treba da radi update iskljuci se program tj izbaci win da ne radi kako treba -.- cccc

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

varicak, isto se dešava i meni na L7 :x :x :x :x :x .
Šta si uradio, ima li nekog rešenja?

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

Dali neko zna u cemu je problem sa ovim update-om? da nije do telenor mreze? :(

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

Re_EDuCaTiON,
Jesi probao preko KDZ-a da update?

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

nisam nzm ni sta je to? ako to zahteva root-ovan fon nista od toga, i ako postoji mogucnos da zeznam fon ;)
da nema neke veze posto ja imam win 8 64 bit-a?

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

Nije potreban nikakav root... Vrlo je jednostavno,skines 20b firmware i program KDZ(ja ti mogu dati linkove na pm).Prikacis telefon u S/W modu i kliknes start upgrade :) to je to

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

jel ima opcija da se sacuvaju podaci? jel moze nesto da se zezne na telefonu tj jel je sigurno? kako si ti uradio update preko toga? :D

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

Meni su ostali svi podaci,ali sam ipak bekapovao za svaki slucaj.Pogledaj moj post iznad da vidis kako sam to uradio.Skines KDZ ,skines firmware 20B ,prikacis telefon i kliknes start upgrade :smile: Ja sam preko tog KDZ flashovo dva LG telefona i nikakvog problema nije bilo..Ako oces linkove javi se na pp

Odgovori