LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
- :: Mate 7
Re: LG Nexus 4
Za zveckanje sam pretpostavio da je cesta pojava jer i na ip4s je isto zveckalo. Nego to zveckanje je jace sad nego kad sam ga uzeo, zbog toga sam i pomenuo. A zujanje se cuje sa svim sagovornicima, nekad vise nekad manje. Ali ne ometa razovor, samo me nervira. 

ja imam to zujanje u slusalici i negde sam nasao da je to neki bag na staroj verziji nexusa, nemaju ga svi... ja sam se manje vise navikao pa ne obracam paznju toliko na to.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
lesa0208, stara verzija je ona što nema sisice na dnu da se čuje zvono? Ili?
PS. koristi li neko double tap? Gde je ta opcija?
PS. koristi li neko double tap? Gde je ta opcija?
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Baraba,double-tap za sta ?
baraba jeste bez sisica je taj model. Na sta mislis double tap? Ako mislis doible tap za otkljucavanje telefona treba ti touch control app, ja to koristim i radi lepo.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
- :: Mate 7
Moja verzija je novija, ima dve tackice na dnu. Izgleda da i kod njih postoji bag.
- Baraba
lesa0208,
da, na to sam mislio.
da, na to sam mislio.
Baraba, radi to lepo, ja koristim 178 franko kernel, mada ja mislim da radi i na jos nekim kernelima nisam obracao paznju na to.
- artifex
- Mobil manijak
Baraba,ja takodje koristim TouchControl ali na 'semaphore' kernelu...Radi bez problema ikakvog..Podrzava franco,faux,semaphore i jos par da ne nabrajam sad...Ako hoces link najnovije pro verzije poslacu ti...
- Baraba
Sto semaphore kernel? Kakav je zvuk?
- artifex
- Mobil manijak
Pa nekako mi je najbolji balans izmedju brzine i baterije.Ja sam uz pomoc DSP managera podesio bas dobar zvuk...
- Baraba
Meni dsp nije nista posebno, ili nisam podesio dobro.
Pozdrav za kolege vlasnike Nexusa 4. Jel moze neko da mi kaze gde i kod koga u BG-u mogu da nadjem dobru foliju za displej. Evo druga mi se vec odlepljuje. Krene od ivica pa lagano sve vise I vise. Hvala van unapred.

- artifex
- Mobil manijak
Vust,ne koristim folije tako da ti ne mogu pomoci.Ali mozes da pogledas u onom lokalu pored hotela 'Evropa' ,oni imaju za sve modele
ja sam moju foliju uzeo preko sve za mob i nije ni pocela da se odlepljuje niti sta, ali kapiram da ima i toga kako si je zalepio.
E zalepio mi je covek koji radi u servisu. Profesionalac nema sta 

Meni je se folija na s3 odleplhivala, ali je bila neka deblja folija, ova folija sto imam na N4 je neka skroz tanka pa nemam taj problem
- artifex
- Mobil manijak
Matr1x kernelu nema ravnog sto se tice trajanja baterije...Nikako da ga ispraznim 

- Baraba
A, pa što ne kažeš da su izbacili novu verziju, stara nije valjda radila sa poslednjim PA. Sa njim sam najviše bio zadovoljan. U čemu je razlika sa gpuoc i bez gpuoc?
Koliko ti traje displej? Na koliko je osvetljenje? Uvek uključen 3g ili si na 2g?
ps. Matr1x i sa verzijom gpuoc i bez gpuoc imam problem na poslednjem PA 3.99. Ekran je talasast prilikom prelaza sa jednog ekrana na drugi i kasni. U čemu je fora? Ili ne radi sa PA?
Koliko ti traje displej? Na koliko je osvetljenje? Uvek uključen 3g ili si na 2g?
ps. Matr1x i sa verzijom gpuoc i bez gpuoc imam problem na poslednjem PA 3.99. Ekran je talasast prilikom prelaza sa jednog ekrana na drugi i kasni. U čemu je fora? Ili ne radi sa PA?
- artifex
- Mobil manijak
Gpuoc je overclockovan gpu,a ako nisi neki gejmer flashuj normalan.4-5 sati sot lagano sa stalnom konekcijom na net (wifi/3g) sa osvetljenjem stalno na 50%. Matr1x je kernel za JSS romove tako da treba da flashujes JSStoJWR zip da ne bi imao taj 'screen tearing' .Ja ga koristim na JWR romu i radi extra.Ako oces taj zip fajl samo reci dobijas link