LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Re: LG G2

Post od Layne_Staley »

A kakav je LGjev softver ? Ja to nikada nisam video, tj nisam imao prilike da procackam...

Ekran? Video sam da je nesto prebudzen u specifikacijama :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Meni dođe kao osveženje posle stock androida na nexus 4. Tu je gomila opcija (zapravo nisam video ni jedan fon sa toliko opcija i prilagođavanja, čak ima meni komplet na ćirilici jbt). Ne vidim razlog zašto bih root-ovao fon? Šta da mu dodam što već nema? Meni je ovo bitno, nemam vremena da se zezam sa custom romovima, nemam ni vremena ni volje, hoću sve da radi full sa gomilom opcija. Znaš kako brzo radi android na nexus 4, isto tako i brže radi i na G2 sa LG-evim androidom (nije onako oguljen, ovaj je prepun opcija i podešavanja), nema usporovanja i seckanja, laga ni jednog ni najmanjeg. Svrati u neku poslovnicu VIP-a i istetsiraj telefon, veoma prijatno ćeš se iznenaditi. Ako imaš konkretno nešto pucaj slobodno, baciću SS. Ako ti se svidi i hoćeš bolje da ga istestiraš možemo na piće da ga iščačkaš.

Baterija kako vidim je pravi monstrum, ne samo na papiru već i u realnom radu.
Prvo punjenje, 5% baterije potrošeno do sad, osvetljenje 50%, wifi i 3G upaljeni, ništa se tu ne štedi, maltretiranje razno, nisam igrao igrice jedino.
SlikaSlika
SlikaSlika

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Verujem da je osvezenje u odnosu na stock android na nexusu 4... Kako se navikavas na ovo back dugme desno ? :)
Sto se tice custom romova, ja drzim trenutno PA, ali nisam ga updateovao pola godine skoro, nemam vremena, a i iskren da budem, muka mi je malo vise od toga :)
Jel ima exanded quick settings? (ono kad spustis notif bar, pa kad pritisnes dugme desno gore na n4)..

Sve ovo pitam informativno, interesuje me.. Moj trenutni izbor znas, tako da, obecao sam luci, pa pozivam i tebe, kad uzmem da se nadjemo negde, pa mogu ja da procackam tvoj a ti moj (koliko bolesno zvuci a :lol: :lol: :lol: )
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Back dugme možeš da postaviš i da bude prvi sa leva, možeš u sredinu... pogledaj na predhodnoj strani sam okačio SS kombinacije ovih tastera koje biraš po ženji raspored... meni je na nexus 4 na PA romu bilo ovako, tako da sam podesio po staroj navici. Roletnica je prva sa leva na desno, tapom na nju pada roletna, tapom kada je spuštena se podiže. Meni je ovako najpraktičnije.

Što se tiče iP, ja sam otišao da kuim iP5, pitaj lucu on zna, čak sam hteo i od njega da uzmem... ali iP pored ovog G2 nema šta da traži.

Aj sad nešto za tebe, QuickMemo. Možeš da pišeš/crtaš, ovde koristiš umesto olovčice prst. Možeš u programu, možeš po displeju, po aplikacijama... mnogo opcija...:
Slika Slika
Poslednja izmena od Baraba u Čet, 31. Okt 2013. 09:17, izmenjeno 1 put ukupno.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Baraba, rekoh ti ja,kakav root i ostale gluposti.Telefon radi kao zmaj.
Evo ja ga sad stavio na punjac posle 3 dana i 7h screen on

Evo da uporedim i ovde slike sa S2 i G2,znaci slikano u totalnom mraku

Slika

Slika
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Layne_Staley, ono kad spustis notif bar - spuštanje roletne, daj malo budi moderan jbt. Tu imaš dosta podešavanja, sve može da se uređuje i dodaje po volji bez root, primetićeš tipku "Uredi" :)

SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Behemoth, jesi rekao i nisam ni sumnjao. Moram da pozajmim slike koje si okačio, nemam ništa merodavno da uporedim noćne slike. Stvarno su dobre u uslovima slabijeg osvetljenja.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Meni bolja slika na S2 :lol:
Jagehusgsuddbudhshsusbsbshsjshhdhd

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Baraba, jedi go*na, modernije je spustanje notif bara nego spustanje roletne... roletne... Daj bre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :P

p.s. odlicno izgleda sve.. jedva cekam da se nadjemo da cackam :D

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Hahah,vidim vec si probao opciju za daljinski.
Ja tovarim ljude sa tim samo zvoni kad odem negde :lol:
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Layne_Staley, roletna je konza, ja sam munze iz Zemun, tebra 8)
Za nalaženje javi se na PP, dogovorićemo se. najbolje sa Lucom, on sa iP5 i uporedi oba modela. Inače, nađemo se ja i on, tako, ponekad da mu ubijem volju kako rade mašine :lol:

Behemoth, daljinski radi ekstra, ali se trudim da ne zlostavljam mnogo :oops:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Prvo da uzme layne 5s pa da bar placem u duetu :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Re: Одг: LG G2

Post od Baraba »

Dobro de, ne shvataj to licno :-)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Daj luca, sta ti je, iskuliraj,imas ti isto sranje realno :))

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Ja sam danas narucio G2 preko mobilnishop.com 32 Gb. Rekli su mi da stize u subotu do 13h. Trenutno koristim S4 (njega ce uzeti supruga), tako da cu odmah napisati uporedni test kada stigne G2. Licno mislim da nije tolika drasticna razlika, sa S4 nisam imao nikakvih problema, to sa dialerom itd se resava sto se jednostavno ne ugase u tasku i otvara ga trenutno, ali videcu u subotu kako stoje stvari. Nisam od onih sto furaju samo jedan isti brend, volim sve da isprobam, LG do sada nisam imao, ovaj mi se bas svideo a vidim svi ga ovde hvalite, pa reko ajd njega da uzmem (bolje ja njega a zeni S4, nego da kupujem jos 1 S4 za nju :D, taman malo promena )
Razmisljao sam se da cekam nexus5, ali se ipak odlucih za ovaj :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Kamera, režim Time catsc, slikan je auto put:
Slika
Slika
Slika

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Kako ti se cini kvalitet slika?
U odnosu na telefone koje si ranije imao,i uopste za ovaj model

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Behemoth, tek ću porediti detaljnije sutra-prekosutra kada ispucam više slika. Rekao bih veoma dobar, ne mogu reći odličan jer je to samo nokia 808PV sa 41MP. Ima mnogo podešavanja, može da se izvuče veoma dobar kvalitet, dosta bolje od nexus 4.
W10MP 4160x2340 (16:9)
Slika

Mashoni1991
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 11. Avg 2013. 11:57
:: Alcatel One Touch

Post od Mashoni1991 »

Baraba, Slikajte neke slike sa ovog monstruma u razlicitim uslovima osvjetljenja i ovdje ih kacite u full rezoluciji da vidimo kakve su :)))

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

MakiRocket napisao:Trenutno koristim S4 (njega ce uzeti supruga), tako da cu odmah napisati uporedni test kada stigne G2. Licno mislim da nije tolika drasticna razlika,...
LG G2 ima hardver koji je za jednu celu klasu iznad onoga koji se nalazi u Galaxy S4 (I9505), tako da uporedni test
i nema baš nekog smisla, jer se rezultati i bez toga mogu naslutiti. Ako vam je baš stalo do nekog upoređivanja,
onda odaberite neki uređaj sa identičnim hardverom, kao što je recimo Xperia Z1, Note 3 (N9005), Nexus 5, Xperia Ultra,
Acer Liquid S2 ili Xiaomi MI-3. Unapred tipujem na ovaj poslednji, ali samo dok ne izađe Xperia Z1 mini, koji će
na benchmark testovima počistiti sve ove prethodno nabrojane. ;)

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

1808 napisao:koji će
na benchmark testovima počistiti sve ove prethodno nabrojane. ;)
Ovo je jako bitno pri odabiru telefona.
Kad ovako nesto procitam ne brinem se o buducoj prodaji uredjaja,samo moraju dobro da nasteluju testovi kako bi svi stali u red da preuzmu benchmark zver.

Odgovori