Ti si jedinstven, imao si i 5sBehemoth napisao:Ja jos nisam sreo nekoga ko ima G2,a Galaxy ima svako.
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Jao Bože ne mogu da verujem ja bih ga posramio u toj poslovnici, tražeći da mi to argumentuje.mrkixxx napisao:Meni radnik u vipu rece pre neki dan da je galaxy mercedes, a nexus yugo ja se samo nasmejah. jasno Je ko radi i kako radi. Udubljuju se u posao k'o kolibri !!!!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 12. Okt 2004. 22:18
- :: htc desire
Da se pridruzim diskusiji,imam gnex I nesto ga zeznuo odnesem u Usce samsungov stand brzi Servis elem zakaci ga momak na lap top kaze ne mode nista da uradi jer nije an droid ton,tu se nasmejah I objasnim mu on rece dobro.Svako ti radio u servisima:?:
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 12. Okt 2004. 22:18
- :: htc desire
Kucam iz auta sorry android telefon,svako radi u servisima
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: LG G2
Posalji mi pp i napisi za koju ti rezoluciju treba i saljem ti cim dodjem kuci
Note IV N9100 dual
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Drugari, da li je g2 zakljican na vip ako ga uzimam preko njih?
Ako jeste, koji je najlaksi nacin za otkljucavanje?
da li kod nas mogu da se nadju anti-glare folije i neki bumperi, cases i sl?
Kako vam se cini podrska zajednice? Prelistavao sam xda , koliko vidim svasta moze da se nadje.
Bas sam se napalio da ga uzmem, pa me zanimaju i ove sitnice.
Hvala
Ako jeste, koji je najlaksi nacin za otkljucavanje?
da li kod nas mogu da se nadju anti-glare folije i neki bumperi, cases i sl?
Kako vam se cini podrska zajednice? Prelistavao sam xda , koliko vidim svasta moze da se nadje.
Bas sam se napalio da ga uzmem, pa me zanimaju i ove sitnice.
Hvala
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Imas mozda ovde link ka sajtu koji odkljucava telefone za 1,7 dolara, ako imas karticu za placanje ,Baraba je postavio link ,ako ga nema nadji ga xda forumu
imas razne zastite za njega ,pogledaj sajtove koji se bave online prodajom ,cuo si za mnoge
Zajednica mu je dobra ,ne kao za samsung ali dobra
Procitaj malo temu bice ti jasnije sta i kako
imas razne zastite za njega ,pogledaj sajtove koji se bave online prodajom ,cuo si za mnoge
Zajednica mu je dobra ,ne kao za samsung ali dobra
Procitaj malo temu bice ti jasnije sta i kako
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne otključava baš sve ali nekih 70-80% je otključalo po onoj temi, neki prođu neki ne, ovi što ne prođu mora servis i ode garancija. Najbolja varijanta jeste sim free ako kupuješ i možeš da biraš (osim ako taj zaključani nije baš povoljan, tipa 350e). Folije kao i silikone imaš u Merkatoru, Ušću i 3G, naravno i na KP ako naručuješ. Ima dosta custom romova, ali uglavnom kako vidim 90% korisnika vozi stock jer dobro radi, menjaju samo launcher i rutovali su ga.
- Baraba
Odlična cena sa garancijom ovlašćenog uvoznika, ti si otključao za 600din i super prošao. Zaključane bez garancije tj. koji moraju u servis na otključavanje i time se izgubi garancija 350e plafon bih dao, jer što se cimati sa svim tim kada su novi 370e neotpakovani sa ko bajagi 6 meseci garancije. Ti ga prvi otpakuješ i onaj miris i osećaj novog kad otvaraš što kaže Zoreli, bec cimanja i ostavljanja po servisu, prvi mu skidaš folije...
EDIT:
I jedna vest, da razdvojim od gornjeg odgovora.
LG prodao (samo) tri miliona G2 smartfona
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... _smartfona
Po meni ovo nije tako loše. Zašto, em su imali Nexus 5, em su izbacili G2 posle S4 koji je pokupio dosta kajmaka, da je izbačen kada i S4 situacija bi bila mnogo bolja.
EDIT:
I jedna vest, da razdvojim od gornjeg odgovora.
LG prodao (samo) tri miliona G2 smartfona
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... _smartfona
Po meni ovo nije tako loše. Zašto, em su imali Nexus 5, em su izbacili G2 posle S4 koji je pokupio dosta kajmaka, da je izbačen kada i S4 situacija bi bila mnogo bolja.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Baraba, uzeo bih preko vipa, a sa operaterima se nikad ne zna. Zato proveravam. Izasao bi mi 315e.
Ne planiram ni ja odmah da ga customizujem, ali znam sebe
kazu da je dobar za njega cm11 i jos par romova. Sto i nije losa za pocetak a plus ima i 4.4. romove. Pretpostavljam da kod nas moze da se nadje zastita, ali nisam znao dal ima anti glare folija.
Aj da sacekam i Lobachewkog da se javi, posto je on kupio fon u vipu.
Hvala u svakom slucaju.
Ne planiram ni ja odmah da ga customizujem, ali znam sebe
kazu da je dobar za njega cm11 i jos par romova. Sto i nije losa za pocetak a plus ima i 4.4. romove. Pretpostavljam da kod nas moze da se nadje zastita, ali nisam znao dal ima anti glare folija.
Aj da sacekam i Lobachewkog da se javi, posto je on kupio fon u vipu.
Hvala u svakom slucaju.
- Baraba
315e je super cena. I ako ti se ne svidi polovnog ćeš ga prodati skuplje to je sigurno.
Ja uvek stavim neku najtanju da mi displej ne gubi na oštrini, ne volim debele folije, ali svakako verujem da ima ta za otiske. Sunce mu užareno ako nema ovde vidite šta hoćete na ebay ili slično i naručite. Ako nemate imam ja paypal i rešeno.
http://www.aliexpress.com/wholesale?Sea ... 1231013333
http://dx.com/s/lg+g2
Ja uvek stavim neku najtanju da mi displej ne gubi na oštrini, ne volim debele folije, ali svakako verujem da ima ta za otiske. Sunce mu užareno ako nema ovde vidite šta hoćete na ebay ili slično i naručite. Ako nemate imam ja paypal i rešeno.
http://www.aliexpress.com/wholesale?Sea ... 1231013333
http://dx.com/s/lg+g2
Ma koji ce vam romovi,kad budes video kako radi out of box odma ces odustati od ideje da ga flesujes.
Ja ovaj nisam cak ni rutovao,apsolutno nemam potrebe.
Ja ovaj nisam cak ni rutovao,apsolutno nemam potrebe.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.