LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: LG Nexus 4
Vaistinu se rodi.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Idemo dalje ... u međuvremenu poslato stotinak sms poruka (božićne čestitke) , nešto poziva i pregled Fejbuka ... Baterija na 37% ... telefon je 20h11min u režimu rada sa 4h01min screen-on

16 godina na forumu MOBILNISVET
Svaka cast , izgleda da ces me ubediti da rutujem moj nexus
ja inace volim da igram Angru birds go! i bateriju mi pojede dok si rekao keks!

pa sta cekas vise? nexus se zbog toga i kupuje!!!

zoreli, to ti je jos uvek franco kernel? Meni se nesto nije dobro pokazao uz PSX v3 rom..
- zoreli
- Moderator
Konačan rezultat testa
Nexus 4 (16Gb) / ROM Cataclysm-Dec_12_2013-MAKO / Kernel franco.Kernel-nightly-r200

Nexus 4 (16Gb) / ROM Cataclysm-Dec_12_2013-MAKO / Kernel franco.Kernel-nightly-r200

zoreli, na koliko procenata je postavljen brightness?
- zoreli
- Moderator
Vidi se na panelu - auto osvetljenje je uvek podešeno kod mene.
Mislim da više niko ne može reći da je loša baterija na Nexus 4 .
A može i ova kombinacija: Cataclysm rom + gravity box xposed module + hells core kernel

A može i ova kombinacija: Cataclysm rom + gravity box xposed module + hells core kernel

Danas postao vlasnik masine od 16bg
E posto je model za UK, tj. ima onaj njihov punjac da li mogu prvo punjenje odraditi preko USB-a, ili da sacekam do sutra dok ne kupim adapter UK/EUR? Hvalaaaaa...

Da nisam imao n4 jos bih i poverovao da je ovo realno trajanje baterije.zoreli napisao:Vidi se na panelu - auto osvetljenje je uvek podešeno kod mene.
Uz normalno koriscenje(3g+wi fi) i neko razumno osvetljenje nema teorije da se izvuce vise od 5h za 24h koriscenja.
Napisi kako si zaista koristio telefon,nismo deca pa da se lazemo po forumu:)
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Naravno da mozes,punjenje ce trajati malo duze ali bez problema mozes. Od kad me struja zamalo nije ubila kad mi je taj adapter bukvalno eksplodirao kad sam vadio iz utikaca,koristim usb od n4 u kombinaciji sa sony punjacem i sve radi superzare23 napisao:Danas postao vlasnik masine od 16bg![]()
E posto je model za UK, tj. ima onaj njihov punjac da li mogu prvo punjenje odraditi preko USB-a, ili da sacekam do sutra dok ne kupim adapter UK/EUR? Hvalaaaaa...

- zoreli
- Moderator
Chobby88 , nema potrebe za takvim obraćanjem . Slike sve govore ... 2G+wi-fi , pozivi, poruke, internet . A ti ako ne znaš kako da upariš ROM i Kernel , slobodno pitaj nemoj da te je stid niko se naučen rodio nije ...
Probaj App Greenify , možda te prosvetli .
Probaj App Greenify , možda te prosvetli .
Ja kad sam rutovao i flesovao ti verovatno nisi ni znao sta je android,tako da me obidji s tom pricom.
A 8h ekrana ja retko izvucem i sa g2 tako da to govori dosta o tvom nacinu koriscenja telefona.
A 8h ekrana ja retko izvucem i sa g2 tako da to govori dosta o tvom nacinu koriscenja telefona.
- Baraba
On je izvukao 6 sati i 16min displej i to je moguče na 2g, slabo osvetljenje bio je kući...
Gore na slici baterija je na 4%, ima 6 sati i 16 minuta, za 4% ne može izdržati još skoro 2 sata upaljenog ekrana. Ova slika od 8 sati ekrana nije sa njegovog testa kako kapiram, napisao je da može sa tom gore nekom drugom kombinacijom da izgura 8 sati, a čija je slika i ko je testirao to nije napisao.
Gore na slici baterija je na 4%, ima 6 sati i 16 minuta, za 4% ne može izdržati još skoro 2 sata upaljenog ekrana. Ova slika od 8 sati ekrana nije sa njegovog testa kako kapiram, napisao je da može sa tom gore nekom drugom kombinacijom da izgura 8 sati, a čija je slika i ko je testirao to nije napisao.
- zoreli
- Moderator
Da , ta slika sa 8h je sa XDA thread Cataclysm ROM, ...moje korišćenje je bilo isključivo kući (2G+WIFI) i to je doprinelo trajanju ekrana od 6h , chobby88 samo bez uzrujavanja . Em sam stariji od tebe em sam 8 godina duže ovde na forumu od tebe , niko ovde nije da bi promovisao određene marke smartphona već da pokažemo realne mogućnosti nekog modela (šta valja, šta ne valja i šta se može uraditi da radi bolje) , treba samo malo mozak uključiti / razgovarati sa drugim korisnicima/ pitati kad nešto ne znaš. Stvar je u tome da upariš dobar ROM i Kernel , posle sve app koje su ti manje bitne staviš u stanje "spavanja" Greenify ... i to je to .
P.S. nije teško biti fin i kulturno/argumentovano razgovarati ... ostrašćenost, nepoverenje i lična sujeta ovde malo bzvz deluju ... pa nije ovo skupština Srbije nego forum jbt
P.S. nije teško biti fin i kulturno/argumentovano razgovarati ... ostrašćenost, nepoverenje i lična sujeta ovde malo bzvz deluju ... pa nije ovo skupština Srbije nego forum jbt

- Baraba
Ajde de, iphone fan da vas miri i pojašnjava od čega je koji SS jer ste niste razumeli
Pobeda je moja 

Re: Одг: LG Nexus 4

Ekipa nexus mi se nesto smetnuo. Nakon sto sam ga ugasio I ponovo upalio stao je na ocitavanju tj onim kuglicama prilikom ukljucenja. Kad udjem u recovery kaze no command! Sta mi je raditi? Hvala
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ovo sto si pokazao je fastboot,da li moze u recovery da udje ?
Re: Одг: LG Nexus 4
Pa udje al pise no command