Šta da hvali?kutijagreha napisao:Na svakom modelu telefona mora nesto da hvali,inace kako bi se prodavale naredne serije?
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Re: LG G2
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Telefonu kao telefonu,ne hvali nista,vec krajnjim korisnicima. Mozda neko zeli vise memorije,nekom mozda treba kamera sa neke novije lumie,nekom mozda treba aluminijumsko kuciste,nekom mozda nedostaje spen od Note-a
Poenta je u tome da nikad nece izaci kompletan,tj savrsen telefon,koji ce zadovoljiti u potpunosti svakog korisnika.
Tako da je prica o manama nekog telefona,uvek ostati stvar ukusa,o kojima ne treba raspravljati (da se razumemo,svako uzima aparat po sopstvenoj potrebi)
Inace telefonu hvali bolja kamera,nedopustivo da snapdragon 800 u low light uslovima ne prebaci 15 fps,a ladno moze da potera 2k video,a da ne pricam tek za 60fps koliko stoji softwerski.
Poenta je u tome da nikad nece izaci kompletan,tj savrsen telefon,koji ce zadovoljiti u potpunosti svakog korisnika.
Tako da je prica o manama nekog telefona,uvek ostati stvar ukusa,o kojima ne treba raspravljati (da se razumemo,svako uzima aparat po sopstvenoj potrebi)
Inace telefonu hvali bolja kamera,nedopustivo da snapdragon 800 u low light uslovima ne prebaci 15 fps,a ladno moze da potera 2k video,a da ne pricam tek za 60fps koliko stoji softwerski.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Aha, mislio si fali...
Re: Одг: LG G2
Martin Mystere napisao:Aha, mislio si fali...

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Tacno tako kutijo greha.kutijagreha napisao:Telefonu kao telefonu,ne hvali nista,vec krajnjim korisnicima. Mozda neko zeli vise memorije,nekom mozda treba kamera sa neke novije lumie,nekom mozda treba aluminijumsko kuciste,nekom mozda nedostaje spen od Note-a
Najbolje je kad bi u kuciste Htc-a,ubacili procesor i bateriju od G2,kameru i sd kard od SG4 a ekran moze bilo koji.Vidim da nesto slicno Htc planira (osim sto ne odustaje od njegove mp kamere).
Posto je ovo tema o G2,da li ko ima resenje za memoriski prostor i da li je probao nesto od ovih dodataka:
http://www.ebay.com/bhp/micro-sd-card-reader-android
http://www.ebay.com/itm/Android-Robot-M ... 1032659538
http://www.ebay.com/itm/High-Speed-5-Pi ... 0969556879
LG G2 Black,16GB
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nisam probao ove dodatke,ali konkretno drugar sa ovim prvim dodatkom koji si okacio nije imao nikakav problem
Ja sam resio problem pomocu otg kabla,kod mene u kraju kosta 350din,ubodem flesku,i miran sam (koliko vidim cene,ovo sa otg kablom ti je bolje resenje,jeftinije je)
Ja sam resio problem pomocu otg kabla,kod mene u kraju kosta 350din,ubodem flesku,i miran sam (koliko vidim cene,ovo sa otg kablom ti je bolje resenje,jeftinije je)
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 17. Dec 2013. 22:19
- :: SAMSUNG GALAXY S3min
E ja sad da presecem
Dobio sam odgovor od SBB-a u vezi D3GO aplikacije koja ne radi na G2,jer aplikacija izbacuje da je tel rutovan.
Kazu da su programeri pronasli problem i da ce sa sledecim update-om aplikacije problem biti resen.

Dobio sam odgovor od SBB-a u vezi D3GO aplikacije koja ne radi na G2,jer aplikacija izbacuje da je tel rutovan.
Kazu da su programeri pronasli problem i da ce sa sledecim update-om aplikacije problem biti resen.
Mdark90, hvala za ovu informaciju! Ja sam slao mail SBBu, ali nikakav odgovor nisam dobio. Nadamo se skorijem update-u.
EDIT:
Angel of love, ja sam narucio meenova micro
usb card reader (link sam stavio u nekom
ranijem postu), ne znam kako ce se pokazati,
prenecu utiske kad dobijem.
EDIT:
Angel of love, ja sam narucio meenova micro
usb card reader (link sam stavio u nekom
ranijem postu), ne znam kako ce se pokazati,
prenecu utiske kad dobijem.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ja koristim ovo cudo.AnGeL oF LoVe napisao:Posto je ovo tema o G2,da li ko ima resenje za memoriski prostor i da li je probao nesto od ovih dodataka:
http://www.ebay.com/bhp/micro-sd-card-reader-android
http://www.ebay.com/itm/Android-Robot-M ... 1032659538
http://www.ebay.com/itm/High-Speed-5-Pi ... 0969556879

200 dindzi. Trenutno mi fino sluzi svrsi, ne gori mi pod nogama, ali ima i lepsih izrada, samo su te lepse morale prvo da se naruce, pa dok stigne iz kine negde, pitaj boga odakle, otelio bih se. Ovaj sam nabavio odmah prvi dan, plus za male pare. A za kasnije cemo da vidimo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ja sam zagrijan za LG G2 ali me brine sto je lomljiv, ako je sudeci po forumima (pad na tepih od 30-ak cm visine i slomljen display, promena temperature topla hladno i slomljen display...).
Kakva su vaša iskustva o tome?
Da li je nekom ispadao telefon i prezivio pad?
"Cuda nisu u suprotnosti sa prirodom, nego sa nasim saznanjima o prirodi."
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
vizi, nije to baš tako. Meni je ispao, bez ikakve zaštite, sa metar i po na parket i samo se ona napred lajsna skinula 2 mm. Verovatno je malo osetljiviji zbog toga što praktično nema okvir, ali je dosta otporan.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nije to tako kao sto pisu, ne nasedaj na svakojake price.
A sa druge strane, kad sebe pogledam, za ovih 14-15 godina koliko koristim mobilne telefone, pa ne znam da li su mi sve ukupno 2-3 puta ispali tj pali telefoni (uglavnom sa stola). Previse prasine se dize oko tih nekih stvari, pa ljudi sticu utisak da su pravljeni sa bacanje, gadjanje i sl aktivnosti.
A sa druge strane, kad sebe pogledam, za ovih 14-15 godina koliko koristim mobilne telefone, pa ne znam da li su mi sve ukupno 2-3 puta ispali tj pali telefoni (uglavnom sa stola). Previse prasine se dize oko tih nekih stvari, pa ljudi sticu utisak da su pravljeni sa bacanje, gadjanje i sl aktivnosti.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
Nemoj se previse sa time opterecivati,vec ga zastiti za svaki slucaj jer ce ti bilo kad ispasti a zastita mnogo znaci.Za stanje posle pada odlucuje mnogo faktora(gde,kako,pod kojim uglom,sa koje visine) i sve zavisi kakve si srece.Drugaru je pao sa manje od pola metra,nezasticen,napukao je displej i on se iznervirao i razbio ga potpuno(ne znam gde je mlad izgubio zivce).A desava se da prezivi pad i sa mnogo vece visine.Silikon kupi odmah u prodavnici i foliju za ekran i znas da si sve ucinio da ga zastitis.(to je samo 500 din).Pao mi je nexus sa vese od metra na kamenje i ne znam kako bi preziveo da nije bio zasticen.vizi napisao:Ja sam zagrijan za LG G2 ali me brine sto je lomljiv, ako je sudeci po forumima (pad na tepih od 30-ak cm visine i slomljen display, promena temperature topla hladno i slomljen display...).
Lobachewsky,hvala za info,nisam znao da postoji takav adapter.
LG G2 Black,16GB
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Vaistinu.Azimuth napisao:Nije to tako kao sto pisu, ne nasedaj na svakojake price.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
AnGeL oF LoVe, stavio taj rom? Ja sve cekam zvanican apdejt pa cu lako sve ostalo odraditi ako ne budem zadovoljan.
Nennad, pa prosto mora da ima nekakav softver u sebi. A to sto je od mts-a nista ne mora da znaci. Uostalom, vecinu telefona da bi otkljucao, ako ne i sve, moras da rutujes. Ako ga rutujes onda se to lako vidi. U sustini, tebe to ne dotice previse, apdejt ce ti stici, zvanicni je rom bla bla a garanciju imas od prodavnice svakako.
Nennad, pa prosto mora da ima nekakav softver u sebi. A to sto je od mts-a nista ne mora da znaci. Uostalom, vecinu telefona da bi otkljucao, ako ne i sve, moras da rutujes. Ako ga rutujes onda se to lako vidi. U sustini, tebe to ne dotice previse, apdejt ce ti stici, zvanicni je rom bla bla a garanciju imas od prodavnice svakako.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
AnGeL oF LoVe, to je stari link, postavljali smo već u temi. Nisam ga probao, mislim da sada ima i boljih custom romova.
Azimuth, ne mora da se rutuje da bi se otključao. Uđeš u skriveni meni i ukucaš kod (predhodno kupljen).
Azimuth, ne mora da se rutuje da bi se otključao. Uđeš u skriveni meni i ukucaš kod (predhodno kupljen).