LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: LG Nexus 4
...a to mu definitivno jako ide u koristi i time ce te zadrzati kao musteriju 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Azimuth,ni meni nije jasno sto bi to radio,ali ne vidim drugo objasnjenje 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Dva puta sam kupio nov Nexus 4 i nije bilo slušalica u paketu .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Izasla je light verzija Pure Speed X roma, nema puno kustomizacije ali stvarno radi kao podmazano..
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Momci izvinjavam se,ja nisam dodao u brini rec ''ne''.Nisam dobio slusalice a nisam ni znao da ne idu pa mi je bilo cudno.Izvinjavam se.
Btw,uradio root.Zanima me da li ima neki rom koji podrzava tj ima dvec inplementiran snimac razgovora i da li svi romovi podrzavaju OTG funkciju?
Btw,uradio root.Zanima me da li ima neki rom koji podrzava tj ima dvec inplementiran snimac razgovora i da li svi romovi podrzavaju OTG funkciju?
- artifex
- Mobil manijak
Za snimanje nisam siguran,a za OTG zavisi koji kernel flesnes... Znam da franco kernel plus ima podrsku za otg,ali pogledaj po xda da bi bio siguran
- yocasylver
- Mobil manijak
Za pocetak Purity ROM,Franko kernel i Gapps modular full 4.4.2
Opet ja....
posto sam do sada rootovala samo htc wildfire i to neku verziju gde su mi oci otpale dok nisam uspela a ne bih da se zeznem sa nexusom pa bih volela sve da saznam pre nego se usudim. Instalirala sam nexus root toolkit sto je neko ovde vec postavio, i da li je samo to dovoljno da otkljucam i rutujem telefon ( prvo na unlock da idem pa na root)? Drugo skinula sam cataclysm rom posto mi se svidja ona kombinacija za duze tranjanje baterije ali nigde ne mogu da nadjem franco.kernel r200 ima puno vrste i ne znam koji konkretno i gaaps gde mogu da nadjem? I jos jedno pitanjce da li se javljaju veliki bagovi(oni koji su vec koristili ovu kombinaciju)? Hvala unapred i izvinjavam se na dugackom postu 

- yocasylver
- Mobil manijak
Evo linka za Franko kernel
http://forum.xda-developers.com/nexus-4 ... 1-t2413685
http://forum.xda-developers.com/nexus-4 ... 1-t2413685
Imam problem instalirala sam cataclysm rom, zatim gapps zatim ovaj kernel ali kada me neko zove uopste se ne pojavi notifikacija bilo kakva da me neko zove tek kad udjem u pozive vidim da me neko zvao, zatim kada skidam nesto sa playstora ne pokazuje ama bas nikakvu notifikaciju i quick toggles se uopste ne pojavljuju. Udjem ja na settings, pa postavim sta sve da bude u toggles ali uopste kada kliknem u baru nece da otvori ta podesavanja? bio je kernel r200 pa sam posle instalirala i r194 ali opet isto, opet sam instalirala rom i isto, isla i na fix permisions i isto...
bas sam se uplasila i preko toolkita vratila na stock + unroot ali nisam zakljucala. Da li neko zna u cemu je mozda problem ?

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
Fleshuj ovaj rom i imas cak i experimental kernel u temi,i nema te boli glava 
http://forum.xda-developers.com/nexus-4 ... 4-t2581007
sve sam probao,ali ovo je najkompletniji rom da sada...

http://forum.xda-developers.com/nexus-4 ... 4-t2581007
sve sam probao,ali ovo je najkompletniji rom da sada...
Diogenes985
Koja je najbolja kombinacija boja na franco kernelu, ekran mi je potamneo nakon instalacije ?
- artifex
- Mobil manijak
Djordje,imas u francovoj app bas dosta izbora za gamma podesavanja...Nadji onaj koji ti najvise odgovara
Znam, ali nikako ne mogu da vratim boju i oštrinu ekrana u prvobitno stanje, probao sam sve, pa rekoh da pitam, da li je još neko imao problema sa time...
Re: Одг: LG Nexus 4
Može li se za 250€ naći nov Nexus 4?! Zvao sam par prodavnica koje se oglašavaju na sajtu Mobilni svet,navodno nudeći telefon za 250€. Sve koje sam zvao ili nemaju telefon ili je osetno skuplji. 

- artifex
- Mobil manijak
Na oglasima toliko novih nexus cetvorki za 230 evra...
Re: Одг: LG Nexus 4
Pa gledao sam na internet oglasima i vrti se oko 260 € i jače. Ili sam ja slep pored očiju!
Nigde nisam naišao ni na 250 a kamoli 230 € 

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
artifex, gde ima za toliko? I ja gledam da kupim neki mobilni do 200€, ali bi uzeo i N4 ako ima za 230. Sad sam gledao i maltene nigde nema N4 nov, a još za te pare.... Pusti mi PP ako znaš gde ima.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
artifex, i meni pošalji gde ima