LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: LG G2
Zaboravio sam malo kako je na G2, ali bi trebao negde da imaš opciju da ne radi apdejt preko mobil dana nego preko wifi. Mozda ti je to problem. A sa druge strane, može biti i da je prebukiran server, da su svi nagrnuli.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 25. Jan 2014. 09:26
- :: samsung
Pozdrav svima , kupio sam lg g2 pre 10-ak dana i hteo bih da instaliram CM11 na njega ,da li treba da se uradi neki proces pre instaliranja ,ne razumem se bas najbolje 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 25. Jan 2014. 09:26
a da li ce mi se izbrisati slike , muzika i ostale stvarcice iz telefona ? 

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Ako instaliraš bilo koji drugi ROM naravno da hoće.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
E moj prika. Prvo ti malo guglaj nekoliko dana, čitaj sve redom pa se tek onda, kada ti bude baš sve jasno, upusti u rutovanje, menjanje romova itd. Do tada batali sve igrarije
Mislim da ti je ti najpametnije jer se igraš sa 300+ €.

Opredelio sam se za update preko PC Suite, i sve je sam odradio (4.4.2), na kraju se telefon sam resetovao
. Za sada sve normalno funkcionise, cinimi se za nijansu neke stvari i brze rade. Mozda jedina zamerka je, sto je promenio boju "oznake za bateriju i signal mreze", ranije su bile zelene boje a sada su bele boje
.

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Kad si na tom ekranu klikni na podešavanja i imaš opciju da isključiš. Kod mene nije takva tastatura, na drugom zarezu mi je zagrada.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Da, ostaje poslednje odabrano na tom tasteru. Zadrzi se 1 sec. na tom tasteru i dobije se ponudjeno.
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
Azimuth,evo samo da te obavestim da sam danas konačno uzeo G2,e sad,tek se upoznajem sa njim i funkcijama,ali mi bode oči gore na klizajućem meniju na početnom ekranu neka notifikacija NFC,da li znaš o čemu se radi?
- don Alberto
- Povremeni posetilac
Hvala druže! Prvi utisak je WOW ,ovo je sprava u odnosu na prethodni samsung galaxy s+,koji me je služio prethodne 2 godine(mada je sve vreme bagovao i zaglupljivao se,tako da sam jedva čekao da uzmem drugi telefon).
EDIT:
Kako mogu da napravim sebi bookmarks na onoj aplikaciji "obeleživač",koju bih postavio na početni ekran,da ne bih morao svaki put kad idem na net da nanovo kucam adresu pretrage nekih sajtova,koje često posećujem?
Prijavite ovaj post
EDIT:
Kako mogu da napravim sebi bookmarks na onoj aplikaciji "obeleživač",koju bih postavio na početni ekran,da ne bih morao svaki put kad idem na net da nanovo kucam adresu pretrage nekih sajtova,koje često posećujem?
Prijavite ovaj post
- don Alberto
- Povremeni posetilac
ovako ništa nisam uspeo,nije dobro i jednostavno objašnjeno,tako da mi jedino ostaje da kažem glup sam i ne razumem ovaj način,tako da treba ponovo da mi se objasni korak po korak,ako nije problem!