Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
salu na stranu,ako je zaista ne ogreban i proveri ekran,i socivo od kamere dali je izgrebano,ako je sve ok,uzimaj,neces pogresiti,telefonu tek sledi buducnost,a i sada je izuzetno jak i parira mnogo skupljim modelima.Srecno
Proverila sve, sad sam ga terala da slika ekran da vidim tu zutu mrlju dal ima, nema nista, samo mu je mana sto ej crn To je sve, i da jel ne prave probleme u VIP-u oko toga dal je telefon otkljucavan u slucaju ako mu zafali nesto?
Kristina to za ekran mora uzivo da se proveri. Nemoj da nasednes,pa da ti posalje telefon sa tom zutom mrljom.
Sto se tice toga da li je otkljucan,i da li ce Vipovci da prave problem,opusti se,nemaju ti oni vremena da se bakcu oko toga
Poslednja izmena od kutijagreha u Uto, 03. Feb 2015. 22:25, izmenjeno 1 put ukupno.
E pa sad,to je zezancija,mislim da ako ga otkljucas da gubis garanciju,ali sta znam.Mislim ako je godinu dana kod njega radio super,ne vidim razlog nekog kvara izuzev da ga ti nedaj Boze tresnes slucajno,a sve sto ti treba i pomoc,pre svih obrati se clanu kutijagreha on ce ti pomoci da sredis telefon cakum pakum
Jel stvarno ta zuta mrlja moze da se pojavi ako se mnogo zagreva telefon? Ovih dana igram FM15 i igram po cetiri sata odjednom. Telefon se ne zagreva toliko, ali sad citam za tu mrlju. Jel imao neko problema, i sto se pojavljuje?
freak, 4 sata dnevno FM 15 na telefonu
Bogami,pripazi malo. Desava se da usled mnogo igranja lepak se otopi,i krene da se pojavljuje ta zuta mrlja. Mada,i na drugim modelima bi moglo to isto da se desi. 4 sata dnevno igranje igrice je ubitacno za bilo koji telefon
kutijagreha, Druze opasno sam se navuko. Dosadjujem se po ceo dan i onda pikam fm. Dobro da sam video ovo. Kad si vec tu da te pitam za bateriju, to jest za punjenje. Drug me ubedjuje da moze bateriji da steti ako se ostavi na punjacu da stoji preko noci. Npr stavim ga na punjac oko 3 a skinem oko 12 popodne.
freak, nema to nikakve veze za bateriju. I meni se puni tokom noci,i radi super. Naravno,zlatno pravilo,ako ga nekad punis preko dana,uvek sacekaj bar jos jedno pola sata,cetrdesetak minuta da bude na punjacu nakon sto se skroz napuni.
Evo meni nakon 13 meseci koriscenja uz mnostvo programa baterija izgura 30-35 sati rada,uz sot 5-6 sati rada. Ja zadovoljan
Jel kutija sve ocu da te pitam pa zaboravim,jel stetno po telefon ako ga punis punjacem koji nije njegov original,mislim imam ja sve,ali mi pored kreveta neki od asusa punjac,pa reko da pitam,verovatno ce se sporije puniti,ali nije to bitno ako nije stetno po sam telefon?
kutijagreha, blago tebi, ja o 6h sot mogu da sanjam. majkon80, ja sam imao problem sa proslim fonom, punio sam ga sa punjacem od s3 i upropastio sam bateriju. Za mesec dana je vidno oslabela, za oko 30% je slabije dRzala.
majkon80, nije stetno ako telefon tako punis svremena na vreme. Takodje gledaj da punjac ima manju amperazu u odnosu na original. Meni se desi da u toku meseca jedno dva do tri puta napunim telefon sa drugim punjacem i tada cini mi se da traje citavu vecnost (minimum mu treba jedno cetri sata dok se napuni)
Dok sa originalnim punjacem je potrebno sat i pedeset minuta (licno merio )
Ово стоји за батерију да је треба држати још пола сата пошто избаци обавештње да је пуна. Ако је одмах скинем, први проценат оде после 6 минута, а кад остане дуже тек после 20ак. [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
bestboy, ma ajde sto je prvi procenat,nego generalno brze se mnogo baterija prazni kada se odma skine sa punjaca,nego kada se ostavi bar jos koje vreme
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.