LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Re: LG G3

Post od kutijagreha »

Za G4 camera port ne znam. Sutra idem malo u obilazak kafana :-D pa cu napraviti snimak da vidis kako slika u tim uslovima. Samo ako ove mackice budu htele da poziraju :-D

Dmitar
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Jun 2007. 20:51
:: S22 Ultra
:: iPhone 13pro

Post od Dmitar »

Od juce ponosni vlasnik :D . Telefon je extra. Kako da se rjesim bloat sw-a da bi mi baterija duze trajala.? Tel je dosao sa lizalicom 5.0. citao sam da postoji onaj program greenify koji zamrzava apps tipa mcaffe itd.

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
:: Samsung A5 (2017)
:: Nokia 6310i
Kontakt:

Post od Professional »

Rutuj ga prvo pa pobrisi sav bloat :)
Kasnije instaliraj greenify i uzivaj ;)
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

Dmitar
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Jun 2007. 20:51
:: S22 Ultra
:: iPhone 13pro

Post od Dmitar »

Ok hvala. Tel sam uzeo od preko oglasa rekao bih da je ceski tel mada stoji made in korea. Ali je ocito namjenjen za cesko trziste. Sad jel to ima kakve veze videcemo.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

kutijagreha napisao: Stavio bih jos primera,ali necu,necu da me baraba proziva kako od flickr-a pravim Fb :-D
Sad je kasno, već si napravio fb od flickr :lol:
Daj slike nekih žena čoveče, od kako se oženih kao da sam majko :lol:

Frik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Jul 2014. 07:49
:: samsung galaxy core
:: huawei g300

Post od Frik »

El Laki napisao:About phone, Legal info, Legal info on Lg software
Ja se iizvinjavam jos jednom.
Procitala sam ja to po dobitku fona, par puta. I recenice odobravate ovo, koristite nase dodatke sta znam...pristajete na rizik ali mi ne preuzimamo odgovornost...parafrazirano...
I jos puno sumnjivih stvari.... U glavnom da cekiram ili ne?
Donosi dobro ili lose? Znam da je potrebno za azuriranje ali ugovor kaze da i to moze da nanese stetu...

Jesam duduk, ali kakav je to "ugovor" svaka recenica ih ocrni. Da preformulisem pitanje ako je to jedini izvor: "Moze mi neko u jednoj - dve recenice prevesti taj ugovor? Dobro/lose, potrebno/nepotrebno....?

U napred hvala!

Jos nesto: Pregrevanje - citala sam normalno za g3. Kako ublaziti?
Baterija-potrosi se u jednom danu posle koristenja samo za proveru vremena. Znaci 10-15 puta otkljucati i zakljucati. Mozda 1-2 poruke. (u manje od 24h)
Da li i to treba da je normalno? Pazim na njega maksimalno...

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Ako hoćeš update ti čekiraj, ako nećeš ti ostavi prazno. Ništa u ugovoru nije prevara ili kršenje zakona. Zašto si ti paranoik po tom pitanju, ne znam niti me zanima. Ako je 20.000.000 korisnika to potpisalo, ne znam što si ti pametnija od nas.

Što se tiče baterije i pregrevanja, samo dve strane nazad imaš moj detaljan review telefona i kako sve to radi kod mene. Ako ti je drugačije, nešto ti nije u redu sa telefonom.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Vise nisi veren,sada si ozenjen :-D nista ne pricas,ne hvalis se :-D
Neka su ti sretni zatvorski dani :-P

Frik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Jul 2014. 07:49
:: samsung galaxy core
:: huawei g300

Post od Frik »

El Laki napisao:Ako hoćeš update ti čekiraj, ako nećeš ti ostavi prazno. Ništa u ugovoru nije prevara ili kršenje zakona. Zašto si ti paranoik po tom pitanju, ne znam niti me zanima. Ako je 20.000.000 korisnika to potpisalo, ne znam što si ti pametnija od nas.

Što se tiče baterije i pregrevanja, samo dve strane nazad imaš moj detaljan review telefona i kako sve to radi kod mene. Ako ti je drugačije, nešto ti nije u redu sa telefonom.
U redu, hvala!
Daleko od toga da sam pametnija. Ta stvar sa ugovorom mi nije jasna, i mnoge stvari u ugovoru strane.
Samo jos jedna plavusa koja je presla sa "marke" tipa Huawei na Lg. :lol:

Amaterska (pomalo subjektivna) "recenzija": G3 je u planu bio jos od izlaska, zadovoljna sam sa svime. Baterija i pregrevanje su mi ssitnica s obzirom sta danas moze da se uradi jednim malim uredjajem, znam za sta ga koristim. Dvoumila sam se izmedju note 4 i g3. Presudila je cena. Za sada (mesec dana) je g3 odgovorio na sve.... organizacija, posao i zabava.
Preporucujem!

hynic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
:: Iphone 11 Pro Max
:: Midnight Green

Post od hynic »

Da li je vredno davati 50 evra vise za 3gb/32gb verziju? da li se oseti razlika u radu?

Koliko vidim g3 sa 3 giga rama dodje best buy do 400 evra :)

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Post od drom »

Za nesto preko 400 eura ces uskoro moci kupiti i G4. Ako imas vremena strpi se, ako ne - odgovor na pitanje - pa zavisi od tvojih potreba, i jedan i drugi rade isto dok god ima slobodnog rama :)

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Pa sad za 350e moze da se uzme 32gb, a na 450e g4 ipak mislim da nece bas za mesec dana, pogotovo sto ga nema kod mts-a, a kod telenora je preskup pa sumnjam da ce ga ljudi bas uzimati radi prodaje. Jedino je u vipu povoljan ali su im paketi tuga...

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

32gb ima za tako 350-360e, G4 je i dalje iznad 500e i ne verujem da će brzo na 450. Možda kroz dva meseca.

hynic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
:: Iphone 11 Pro Max
:: Midnight Green

Post od hynic »

Nisam video nigde po oglasima g4 za manje od 500evra , ako bude mogao da se nadje za 450e za jedno mesec dana kada budem kupovao telefon rado cu ga uzeti! :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

hynic, upravo ovde na MS oglasima vidim ponudjen G4 (bar je tako napisano) za 470 i 500e. :?

470 € (NOV: 748*)
star 1 dan kupac prvi pali telefon cena fix bez zamena

499 € (NOV: 748*)
star 1 dan, crne boje, sim free, neotpakovan, garancija, zamena novi sad licno, slanje, cena je za kes
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

maliXo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Nov 2012. 10:33
:: HTC
:: Samsung D500

Post od maliXo »

ja bih hteo da pitam da li ovde ima vlasnika G3 iz Telenora...da li su te verzije kod njih pouzdane..vidim da imaju samo malo slabiju verziju sa 16gb i 2 gb ram...rado bih ga sad uzeo jer pretpostavljam da ga nece imati jos dugo..u paketu me izadje oko 200e sto smatram da je prihvatljiva cena za takav telefon...pa sad samo kolko su im dobri telefoni..i ovo bi bio moj prelazak sa HOX i globalno promena sa HTC ne zato sto me je htc necim izneverio vec jednostavno mi se ne daju tolike pare za m8,m9...pa mi je g3 trenutno nekako najvise upao u oko..

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od somi92 »

Ako nisi vezan za telenor, moj savet ti je da uzmes preko mts-a, cenim da si gledao onaj paket od 3500 i cena u telenoru je 24k dinara, u mts-u je 20k i dobijes jaci model, a paketi su isti.

maliXo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Nov 2012. 10:33
:: HTC
:: Samsung D500

Post od maliXo »

vezan sam ugovorom vec, samo nisam uzeo telefon..a i vec sam par godina u telenoru kada budu prodali mts sve ce to doci na isto..tako da mi nesto i nije do prebacivanja..ali globalno kakvi su telefoni kod nasih operatera..valja li to nesto..

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od somi92 »

Pa valja, kazu ljudi da su se popravili, ja nikad nisam imao problema sa telefonima od operatera ali opet niko ne garantuje da tebi nece zapasti falican...uglavnom imas i garanciju tako da si miran :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Imam ja G3 iz Telenora. Do duše 32gb verziju. Bio je fabrički simfree. Nemam nikakvih primedbi na rad telefona. Ne znam ako te nešto konkretno zanima?

Odgovori