LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G4
Moze. 40e neka doplati i svi sretni 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nema tih para zbog kojih bih menjao svoje umetnicko ime 

volio bih i ja da mogu da napravim neku komparaciju sa S5, ali sam zadnje vrijeme koristio onaj sixperiance na S5, tako da to nije ni bio isti telefon vise, slika je bolja ova automtska to definitivno, brzinu sad i ne mogu da uporedim sa S5 jer nisam napunio to aplikacijama, kao ni bateriju. Prvi utisak da nije prevelik, moze to jednom rukom da se komanduje bez poteskoca, samo mi je cudno bez ijednog dugmeta sa strane na vrhu kao i home buttona
treba se navici zaista... sto jes jes grije se vrlo brzo, ali nije to neka toplota dje ti ne mozes da drzis telefon u rukama, sasvim podnosljivo, mozda da mu kupim neku masku pa necu osjetit, ali mi zao jer sam uzeo ovaj sa kozom, i to tamna crvena trula visnja boja, bas je erotican *ebem li ga 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Eto i mene kod vas u društvu sa LG G4 - H815 10D
Znači One Click Root više ne radi
... sad je procedura : unlock bootloader / install TWRP / Flash SuperSU
Ufff kao kod HTC-a , baš su zakomplikovali

Znači One Click Root više ne radi

16 godina na forumu MOBILNISVET
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Hehe, ne. To je sad pravi nacin
- bender_007
- Mobil fan
Znam kako je. Bootloader unlock je iskljucivo radi bootanja drugog recoverya i kernela. Root moze i ne mora biti
- zoreli
- Moderator
Nisam naravno
, samo ovo je prvi put na LG da tako radim ,
Zvuk odličan sa beats sluškama , fabričke nisam ni otpakovao .
----------------------------------------------------------------------------------------------------
OK hajde da "probijem led" - otključavanje bootloadera / install TWRP recovery / flash SuperSU
Ovom metodom : http://forum.xda-developers.com/g4/gene ... t-t3128241
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit 23:00h
ROOT-ed !!!
LG G4 H815 10D - otključan Bootloader , instaliran TWRP 2.8.6.1 i flešovan SuperSU 2.46
E sad se možemo igrati

Zvuk odličan sa beats sluškama , fabričke nisam ni otpakovao .
----------------------------------------------------------------------------------------------------
OK hajde da "probijem led" - otključavanje bootloadera / install TWRP recovery / flash SuperSU
Ovom metodom : http://forum.xda-developers.com/g4/gene ... t-t3128241
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit 23:00h
ROOT-ed !!!
LG G4 H815 10D - otključan Bootloader , instaliran TWRP 2.8.6.1 i flešovan SuperSU 2.46
E sad se možemo igrati

zoreli, jesi pogledao onaj klip od Erike Grifin gde jasno stavlja do znanja da je ram menadzment dosta bolje odradjen na G4 u odnosu na S6?Otvorila je brdo aplikacija i S6 je cesto ucitavao ponovo.Pogotovo ako je igrica otvorena,S6 je uvek ponovo ucitavao dok G4 je i dalje drzi otvorenom.E sad,cuo sam da se rutovanjem taj problem sredjuje.Nego,kad ih uporedis jel primetna razlika u radu?Za kamere si rekao vec da su tu negde...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Koristim s6 vec 15 dana i nisam primetio taj ram managment problem.bar za moj nacin upotrebe.znaci u pretrazivacu sam.stigne mi poruka na viber ja udjem odgovorim.zatim otvorim gmail i prosledim sliku iz galerije i posle toga se vratim u pretrazivac i sve ok.mozda ako se otvori vise aplikacija i ceka bas dugo.ali sto se mene tice to nije realan problem
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Moram da priznam da sam malo i igrao igrice i tako to ali nisam primetio ove probleme.gledao sam na yt snimak problema i kasno mo je sta se dogadja ali jednostavno meni nije to problem.bas cu danas pokusati da otvorim sve zivo pa cu da vidim sta se dogadja
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Znači čim otključaš bootloader automatski gubiš garanciju? Znači nešto slično Knox-u kod Samsunga i ne može se više reći da tu LG ima prednost.zoreli napisao:Eto i mene kod vas u društvu sa LG G4 - H815 10D![]()
Znači One Click Root više ne radi... sad je procedura : unlock bootloader / install TWRP / Flash SuperSU
- bender_007
- Mobil fan
Daju ti na znanje, evo ti unlock ako želiš ali mi ti ne pomažemo. Jer možeš kernel picnuti koji previše napona da(ja sam na s3 chip za touch spržio) pa ti sprži neke dijelove itd itd..
- zoreli
- Moderator
Sa otključavanjem bootloadera - ode i garancija , što je zanimljivo nema kao kod HTC-a opcija Relock Bootloader nego je trajno otključan . Jedino me zanima šta se dešava kad se preflešuje Stock KDZ
???

evo i ja da se pohvalim sa G4,imao sam s6,neke razlike i nema,veci ekran,kamere kad sve saberes iste, i dosta,dosta bolji gps,jedina zamerka ide na ton sa video snimka koji je osetno losiji od s6...