LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Danas su me zvali iz servisa, nakon 20 dana od reklamacije da mi kažu da nigde nema matičnih ploča i da ću morati da čekam još 15-ak dana da stigne (ako stigne). To će biti duže od zakonskog roka od 30 dana za popravku, a ja mogu samo da čekam i da kriziram bez smartfona. 

Ima li neko saznanja kakav je ovaj f320l G2, radjen za azijsko trziste, 32gb, skida se poklopac, moze se ubaciti microsd, ali baterija 2610maph, pozzz
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Slažem se totalno
Sad ne znam dal' sam ja lud ili sta je u pitanju.
Kad me neko zove jako me slabo cuje,a kad ukljucim spikerfon onda me cuju normalno.
U cemu je fora?
Kad me neko zove jako me slabo cuje,a kad ukljucim spikerfon onda me cuju normalno.
U cemu je fora?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
https://www.youtube.com/watch?v=ESt4dTj3vMM
2:05 - tvelv milion junits?
Pa dobro, nije to ni tako loše, s obzirom na konkurenciju...
2:05 - tvelv milion junits?

Pa dobro, nije to ni tako loše, s obzirom na konkurenciju...
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ljudi da li neko koristi ili je probao neki drugi ROM?Svi smo se zalepili za Cloudy,mozda ima jos neki dobar?Sta je sa onim MIUI?Bas lepo izgleda
yocasysler, ja trenutno testiram miui 7 na g2. Vizuelno je jako lep, ali prva stvar koja me nervira su kontakti koje ili ja ne znam da sinhroniizujem sa mailom ili ima neki bug. Sve ostalo je jako dobro. Isprobaj lako je vratiti se na staro 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Imam stock 5.0.2, rutovan, sa TWRP-om.
Hteo bih da predjem na cloudy 3.3
Koliko sam skontao prvo moram da stavim kk bootloader, pa onda da flesujem rom.
Treba da flesujem onaj bootloader changer od 2.6GB da bi dobio kk bootloader, ili ima neki bezbolniji proces ? [emoji14]
Hteo bih da predjem na cloudy 3.3
Koliko sam skontao prvo moram da stavim kk bootloader, pa onda da flesujem rom.
Treba da flesujem onaj bootloader changer od 2.6GB da bi dobio kk bootloader, ili ima neki bezbolniji proces ? [emoji14]