Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Flešujem Fulmics 5 i koristim 1 dan, isključim ga pa uključim na punjač da dopunim i gotovo!
Polako se uključuje, izlazi lg logo kao duh i zaledi ekran na kraju. Znao sam za taj bug al eto po navici uključio.
Dobro si mi se javio da te pitam koji od ova dva da flešujem: v30b ili v30b2. Ako je neko probao kakva je razlika, koji je bolji?
Added from the stock v30B base
system.img
modem.img (v2 is from 21c base)
boot.img
rpm.img
tz.img
cust.img
Desila mi se cudna stvar, skinem uvece tel sa punjaca i pre nego sto sam ga ostavio iskljucim internet i tel je imao 93% baterije, nakon 6h tj. ujutru baterija na 3%. Dopunim ga do 40ak %, odem na posao i na poslu ga napunim do 100%, sa posla krenem imao oko 90%, malo se dop na viberu iskljucim internet, nakon sat vremena baterija na 60% i opada a u gornjem delu tel gde je kamera telefon zagrejan. Tel je stajao u dzepu i nista nije bilo ukluceno. Odem u servis kazu baterija otisla, vidim tel iskljucen upalim ga i upalim mu net i prestane da se greje, baterija se smanjila za nekoliko procenta u naredna 2h kao i kad ga normalno koristim.
Nocas sam ga dopunio malo iznad 50% i jutros vidim ima 40 i nesto sto je normalna potrosnja uz wifi ukljucen za 7h rada.
Jel imao neko slicnih problema?
Meni je to odjednom od kad je na android 6.0 duze mu traji baterija, sam ose nekoliko puta restartovao kada pao ispod 30% ali to je nakon nekoliko dana ne restarotvanja. Mozda je kod mne nastao problem jer ga ne punim kao ranije na punjac nego malo na laptop preko kabla koji ima prekide malo na punjac, mzoda je to problem
Ljudi imam d858hk10f,je l zna neko kako da ga apdejtujem na MM ? pokusao preko lg update toola ali izbacuje mi da imam instaliran poslednji sw,a na njemu kit kat. [SEE-NO-EVIL MONKEY]
Ovde ukucaj svoj IMEI pa vidi ima li. Imaš i uputstvo za flešovanje, lg flash tool i drajvere, sve što ti treba. Javi šta si uradio http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
stalno mi je u glavi komentar jednog lika ne znam da li ovde ili na benchmark forumu da mi nije dobra ideja kupovina novog LG G3 32 gb u danasnje vreme jer kao prestar je telefon.... dajte pomozite mi. sta vi mislite? nasao sam u DR MOBIL nov za 260 eura + 2 godine garancije. na KP nema novijih modela, kao ni ovde na malim oglasima Citao sam ovde za FLEX 2 da se jako greje. Ja nisam neki zahtevan korisnik. Od igrica igram TEMPLE RUN.... Verovatno cete se sada smejati ali jbg nisam u tom fazonu. Meni je jako bitna kamera, muzika na prvom mestu da gruva i baterija Ajd iskreno sta mislite o mom predlogu? hvala unapred na iskrenim odgovorima
Kamera me nije zanimala pa neznam, ali fluidnost i brzina odlični sa Xceed kernelom. Evo najnoviji https://drive.google.com/file/d/0B_3BNl ... ef=2&pli=1
Batarija je izgleda kao na stock ali telefon se manje greje, ui g5, sve odlično radi. Vredi probati.
Jel ko dizao G3 na 6.0. isplati li se upgrade ? Kakva je baterija na MM. I ima li nekih bugova? Kakve su Prednosti i mane ili da se ostavi na lizalici? Unapred hvala.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.