bestboy, Цитирао си моју поруку од пре пола године
Но и даље ми боје на Амолед екранима не одговарају а и трајнији су обични
LG Optimus Black P970
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Re: LG Optimus Black
LittlePrince
Видим да је тема поново активна, па реко да ти одговорим, да не заблуђујеш народ више.
Видим да је тема поново активна, па реко да ти одговорим, да не заблуђујеш народ више.
Слобода или смрт
zablokirao telefon
Nedavno sam kupio lg p970 i povezao sam ga sa kompom usb kablom i pokusao sam da izvrsim update softvera medjutim telefon je zablokirao i nemrda nikuda,probao sam sa vadjem baterije medjutim ne pomaze ni to,izvadim bateriju pa je stavim pise "s/w upgrade please wait while upgrading"sta sad,moze li se nesto uciniti?
Janko
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 27. Sep 2012. 15:57
- :: LG P970
Re: LG Optimus Black P970
tek sam kupila ovaj tel,ispraynio se i ugasio,me]utim kad sam ga stavila na punja,samo se na ekranu pojavilo LG i nista vise...ne pokazuje znake da se puni...pokusala sam da ga iskljucim iz struje i ponovo ukljucim,da mu izvadim i vratim bateriju ali nista je l- moze neko da mi kaze sta mu je?i sta bi trebalo da radim?
ljudi, ajde recite nesto vise o ovom telefonu? zapao mi je za oko...
Koja najnovija verzija androida moze da se instalira u ovaj telefon?
Janko
- hocudaznam
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 06. Jan 2013. 13:20
- :: lg p970
- :: lg gt 400
Molim ako mi neko zna odgovoriti kako se proslijedjuje primljena poruka sa lg p970?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 11. Maj 2015. 17:39
- :: LG P970 Optimus Blac
Drugari imam jedan jako cudan problem,pa ako neko mozda zna u cemu je problem pre nego sto ga odnesem u servis.
Naime,nekad potpuno zatrokira power dugme npr za zakljucavanje/otkljucavanje telefona i paljenje po nekad,tipa sad nesto radim i zakljucam ga i posle 2min uzmem ponovo i pritiskam power dugme i nista se ne desava,i onda ga malo "izlupam" i on proradi. I tako vec par dana. Ima li neko uopste ideju sta bi mogao biti problem?
Naime,nekad potpuno zatrokira power dugme npr za zakljucavanje/otkljucavanje telefona i paljenje po nekad,tipa sad nesto radim i zakljucam ga i posle 2min uzmem ponovo i pritiskam power dugme i nista se ne desava,i onda ga malo "izlupam" i on proradi. I tako vec par dana. Ima li neko uopste ideju sta bi mogao biti problem?
Power dugme gubi kontakt. Tako mi deluje. Nosi u servis.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 11. Maj 2015. 17:39
- :: LG P970 Optimus Blac
U medjuvremenu se pojavio jos jedan problem,a to je potpuno odumiranje touch screena. Danas ok radio,i popodne/predvece upalim i krenem da otkljucavam preko patterna,medjutim nista se ne desava,i ja poucen iskustvom kako sam resio prethodni problem,malo ga izlupam i on ne znam ni ja kako proradi,medjutim ubrzo zatrokira i uzmem izvadim bateriju i upalim ponovo,i otad uopste ne reaguje na tac,ne mogu nista da uradim. Probao sam nesto preko gugla da potrazim resenje,medjutim slaba vajda i sutra definitivno ide na servis,jer pocinje mnogo da mi kida zivce i olupacu ga o zid uskoro.
Uzo ovaj model od lika dobro ocuvan za 15 eura i to full doduse nije full nema slusalice,ali onaj podel p990 isto sr...valjda,kamera ocaj (8mpx)kao i koda svih LG telefona inace za 15 eura iha haa fon