LG G6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: LG G6
Ja kad radim mali servis na auto pazamenim i filter za gorivo al pici posle
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Širokougaona je stvarno vrh! Kao da koristiš selfi-štap!
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Jesam ja. Imas neke slike na moj flickr, pogledaj moje postove na fotografije.brankisha napisao:Kakvo to gorivo sipate?
Jesi li radio poredjenje obicna vs sirokougaona?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ili ovdje:
https://www.flickr.com/photos/141079207 ... res/5fA60v
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
- dachakragujevac80
- Expert
Na svaki model se žale,tako da nemoj da te to odvraća od kupovine. Retki su modeli gde je čitava serija bila loša (g4, note 7). Kada neko proda milion primeraka telefona,nemoguće je da bar 1000 ne bude sa nekom falinkom. Zato uzmeš sa garancijom i miran si.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Meni su od tri S7E, na dva menjali ekran, linija. Ne, nije loš model, bez obzira na to.darkman napisao:@Baraba...ne posedujem G6, vec mi je jedan od modela oko kojih se razmisljam, pa sam citajuci o njemu naleteo da se zale neki ljudi na taj problem.
@ Dacha...nije da ce me odvratiti, mislim koliko sam uspeo da primetim nije to ucestalo kod G6 kao kod G3 recimo. Ali kao sto kazes, garancija i cao.
@Baraba...Eto vidis, pa to je, nema pravila...nikada ne znas sta ce da ti zapadne. Nikada ne bih rekao da to moze da se desi sa S7E recimo. Jesi ga promenio ili ga koristis i dalje, bez obzira sto funkcionise jos uvek?
@Baraba...Eto vidis, pa to je, nema pravila...nikada ne znas sta ce da ti zapadne. Nikada ne bih rekao da to moze da se desi sa S7E recimo. Jesi ga promenio ili ga koristis i dalje, bez obzira sto funkcionise jos uvek?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Promenio sam ga samo zbog EDGE ivica, to me nervira mnogo, ne estetski, nego što mora da se pazi da ne ispadne ko dete. Inače je odličan fon, Spigen za njega i vozi. Snima mi se i G6, leto fon. Uzmi da validnim garancijom i nema brige.
- dachakragujevac80
- Expert
Ja do sad nisam cuo da je neko imao problema sa tim na G6ici (g4 je imao), a nadam se da ja necu nikada (pupupupu [emoji23]). Telefon nista gori nije od s8 i kompanije. Ja sam (da cuknem u drvo) prezadovoljan za sada. [emoji16]
Ja koristim dual sim verziju skoro 2 meseca i odlicno radi. Cak i ovaj DAC sa adapterom zvuci prilicno dobro. Wide angle kamera je bas bas korisna stvar, mnogo bolja nego one kamere za portret mode i bokeh itd
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Njihova dugoročna upotreba je 6 do 10 dana.brankisha napisao:I ovi jutjuberi posle dugorocne upotrebe G6 nisu imali nikakvih problema.

Zato se ne uzdam mnogo u njihova iskustva.