LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Re: LG G4
Da,odlicno je sto su ostavili mogucnost izbora i to podrzavam.Uvek sam voleo izmenjive maske,poklopce i sl.Medjutim,ne znam za koju verziju ce se operateri odluciti?Bilo bi lepo da ima obe verzije da ne placamo skuplje telefon sa kozom da bi je odmah zatim zamenili plasticnim poklopcem.
LG G2 Black,16GB
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
AnGeL oF LoVe, vidis,to je odlicno pitanje. Pun pogodak bi bio da operateri ubace oba modela. Dobru si mi ideju dao da im napisem kasnije jedan mail 

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Lepo izgleda, ako bas platis 1000€ telefon, mogu da daju u pakovanju dve maske, jednu koznu a drugu plasticnu, pa da se menja ( moj prvi android galaxy ace koji je imao soft crnu i golss belu masku).
Jako lepo izgleda, bas mi se svidja, lepsi mi je nego G3, ali ne kozna varijanta. Mogli su malo oko chipseta da se pozabave, ako misle da se trkaju sa S6, svidja mi se ekran, jako mi se svidja. Kamera je super na papiru, videcemo u realnosti kakav ce biti. A sta je to tako posebno kod G4 interfejsa? Pisu svuda da su ubacili 4.0 cinimi se, a ne vidim neku razliku od G3?
Jako lepo izgleda, bas mi se svidja, lepsi mi je nego G3, ali ne kozna varijanta. Mogli su malo oko chipseta da se pozabave, ako misle da se trkaju sa S6, svidja mi se ekran, jako mi se svidja. Kamera je super na papiru, videcemo u realnosti kakav ce biti. A sta je to tako posebno kod G4 interfejsa? Pisu svuda da su ubacili 4.0 cinimi se, a ne vidim neku razliku od G3?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ja samo na ovo da odgovorim.kutijagreha napisao:Odjednom cim S6 izbacio Samsungovcima bateriju od 2600mah,odjednom im nije bitna baterija [emoji38] Odjednom im nije bitna kamera dok nisam ja poceo da postavljam slike [emoji38] Do tada su je dizali u nebesa [emoji38]
Kompletnost telefona sa 'kompletnim' TW je stvarno presudna [emoji38] Pitacu vas dogodine kada vam Samsung zabrani neku bitnu opciju na telefonu ako ga rutnete![]()
Isto tako je S4 leteo u odnosu na G2,isto je tako S5 leteo u odnosu na G3. Kompaktan Samsung,nema sta
Nijednog trenutka nisam poredio sa S6 jer mi se taj niti sviđa niti sam ga gledao. Ali samo kažem da ne vidim kompletniji uređaj trenutno od Note 4. Baterija? 30h uz 6h sot. Malo? Imaš previše slobodnog vremena. Displej? Jedan od 3 najbolja na svim telefonima. Kamera? Takođe. Sd slot? Ima. Baterija se menja? Da. S pen, prefinjen dizajn, odlična izrada, ok cena.
Knox i root? E pa vidite, zbog tog knoxa je npr BlackBerry dobio šut kartu iz bele kuće. Dovoljno o tome. Root? Ko mi nabroji 3 dobra razloga da rutujem note 4 dajem mu moj za džabe. Ma 2 razloga.
Ja razumem da mi volimo da se igramo i sve to stoji ali potrebe za rootovanjem nema. Za razliku od npr S2, S3 kada su rom i kernel bili pod obavezno. Sada sve leti fabrički.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Naravno da N3 i N4 nemaju zadnji poklopac od prave koze, mislio sam da je bar nama koji se interesujemo za mobilne telefone to poznato. N4 sam gledao samo u MTS-u, a N3 sam i koristio proslog leta 2 meseca, i za njega mogu reci da su mu plasticna ledja koja teksturom podsecaju na teksturu prave koze vrlo fina, a imaju i imitaciju stepova po rubovima, kako bi vizuelno podsecala na pravu kozu. U vreme kad je izasao, svi na netu su hvalili taj Samsungov potez - to sto izgledom podseca na pravu kozu. Zato mi je ovaj LG-ov potez sa koznim ledjima jos bolji izbor, i stepovi po sredini mi nimalo ne smetaju - naprotiv, svidjaju mi se i mislim da mu daju prefinjen utisak. Po meni je pitanje samo koliko ce se prednji deo telefona uklopiti estetski u tu pricu.
Sto se tice kamere, ostaje da vidmo koliko je dobra kad telefon krene u prodaju i korisnici kazu svoj sud.
Sto se tice kamere, ostaje da vidmo koliko je dobra kad telefon krene u prodaju i korisnici kazu svoj sud.

Zanimljiv odgovor. Znači ako Samsung kaže da ti je tolika baterija dovoljna, ti poslušaš... Odjednom, nikom ne treba veća baterija, jer mu proizvodjač tako kaže. [emoji14]El Laki napisao:Baterija? 30h uz 6h sot. Malo? Imaš previše slobodnog vremena.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 25. Jan 2015. 00:20
Adaway, i brisanje bloata sa TWEl Laki napisao: Ja samo na ovo da odgovorim.
Nijednog trenutka nisam poredio sa S6 jer mi se taj niti sviđa niti sam ga gledao. Ali samo kažem da ne vidim kompletniji uređaj trenutno od Note 4. Baterija? 30h uz 6h sot. Malo? Imaš previše slobodnog vremena. Displej? Jedan od 3 najbolja na svim telefonima. Kamera? Takođe. Sd slot? Ima. Baterija se menja? Da. S pen, prefinjen dizajn, odlična izrada, ok cena.
Knox i root? E pa vidite, zbog tog knoxa je npr BlackBerry dobio šut kartu iz bele kuće. Dovoljno o tome. Root? Ko mi nabroji 3 dobra razloga da rutujem note 4 dajem mu moj za džabe. Ma 2 razloga.
Ja razumem da mi volimo da se igramo i sve to stoji ali potrebe za rootovanjem nema. Za razliku od npr S2, S3 kada su rom i kernel bili pod obavezno. Sada sve leti fabrički.

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Roki,evo ja cu da ti odgovorim. Ako na N4 uz sve moguce sinhronizacije,3g,poziva i ostalog bez root-a izvuces 30h i 6 sati sot-a,ja ti odma poklanjam G3. Znaci nema sile,ma koliko god te gotivio kao forumasa. Nema sile. Ako mislis da nisam u pravu,rado cu ceo dan u Obrenovcu provesti da vidim to.
Evo ti tri razloga zasto da rutujes telefon.
1. Duze ce baterija da ti traje (tek ces tada moci da dobijes taj rezultat koji si naveo)
2. Sklonices nepotrebne reklame koje su jako iritantne.
3. Dobices bolju kameru koja u low light-u nije zrnasta (pricam za cistu automatiku)
Evo ti tri razloga zasto da rutujes telefon.
1. Duze ce baterija da ti traje (tek ces tada moci da dobijes taj rezultat koji si naveo)
3. Dobices bolju kameru koja u low light-u nije zrnasta (pricam za cistu automatiku)
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Bravo. [emoji106]kutijagreha napisao:1. Duze ce baterija da ti traje (tek ces tada moci da dobijes taj rezultat koji si naveo)
Evo i ovo moze da bude jedan razlog http://www.mobilnisvet.com/forum/viewto ... 12#p473912
Laki mogu jos dosta razloga da navodim, ali dzabe kada to tebi nista ne znaci(unapred znam odgovor) a znam da su to neke korisne stvari.
Bez veze je koristiti aplikacije koje koriste mnogi, root aplikacije su sasvim drugacije.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Zile995, ostavi podatke na pp Lakiju,i ocekujemo N4. Pare cemo na ravne casti podeliti,prva kafana nasa bice 
Da dodam.
4. Moci ce da flesuje neki napredniji softwer,cisto da proba sve cari koje on nosi. A ne da ceka Samsung da pusti oficijalni update.

Da dodam.
4. Moci ce da flesuje neki napredniji softwer,cisto da proba sve cari koje on nosi. A ne da ceka Samsung da pusti oficijalni update.
- Zile995
- Expert
Ocekuje se N4
Poklonicu ti ga, ne interesuje me Samsung note serija 
Ma da, sto bi cekao oficijalni kdz, ups update [emoji38]
Neki su govorili kako je ogromna prednost slot za sd karticu i malo bolja kamera na s4. G2 sve to nema. Ove godine je drugacija prica.

Ma da, sto bi cekao oficijalni kdz, ups update [emoji38]
Neki su govorili kako je ogromna prednost slot za sd karticu i malo bolja kamera na s4. G2 sve to nema. Ove godine je drugacija prica.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Samo posmatram i belezimZile995 napisao:

- Zile995
- Expert
Postoji opcija search, vrlo se lako koristi.
Zato sam ono napisao jer sam skoro naisao na nesto slicno prilikom pretrage, a u ovoj temi se drugacije prica...LG

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Pogledaj ti ova podesavanja
gotovo,kupio me je
https://www.youtube.com/watch?v=Nd7ogSG ... e=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=Nd7ogSG ... e=youtu.be
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ko je dirao kutiju? 
I kutija je video da se zezno sa LG, pa sad hoće note da prisvoji [emoji14]
Stvarno, iskopira LG ovaj kožni poklopac od samsunga [emoji14]
Elem, što se tiče root, ni jedan od razloga koji ste naveli mi nije zanimljiv, tako da tu razumem Lakija. Reklame ne mogu da uklonim sa app kao što su blic, b92... i ne vidim apsolutno ni jedan razlog za root M8. G2 sam morao, jer nov telefon moram odmah da popravljam, prvo zbog poziva jer me sagovornik ne čuje, onda zbog kamere... i tu dosta zameram LG, sledeća velika zamerka LG je što je kamera i dalje unakazena na v5. Isto tako ako na note 4 konačno sve lepo radi, ne vidim potrebu da se gubi garancija, kao ni vreme na gomile isprobavanja, na kraju se vratiš na stock. Čak i brisanje app više ne mora, jednostavno se isključe koje ne želite da koristite:

I kutija je video da se zezno sa LG, pa sad hoće note da prisvoji [emoji14]
Stvarno, iskopira LG ovaj kožni poklopac od samsunga [emoji14]
Elem, što se tiče root, ni jedan od razloga koji ste naveli mi nije zanimljiv, tako da tu razumem Lakija. Reklame ne mogu da uklonim sa app kao što su blic, b92... i ne vidim apsolutno ni jedan razlog za root M8. G2 sam morao, jer nov telefon moram odmah da popravljam, prvo zbog poziva jer me sagovornik ne čuje, onda zbog kamere... i tu dosta zameram LG, sledeća velika zamerka LG je što je kamera i dalje unakazena na v5. Isto tako ako na note 4 konačno sve lepo radi, ne vidim potrebu da se gubi garancija, kao ni vreme na gomile isprobavanja, na kraju se vratiš na stock. Čak i brisanje app više ne mora, jednostavno se isključe koje ne želite da koristite:

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Baraba, hteo N4,to stoji,ali je izasao G4
Pogledaj samo tu kameru (link iznad) i ta podesavanja (stvorena za mene)

Pogledaj samo tu kameru (link iznad) i ta podesavanja (stvorena za mene)

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Moram da te zezam, nemoj odmah da se ljutis, bem mu miša 
Vidim specifikacije, kamera po slici što si postavio bruka... komentarisao sam šta mislim o kožnim ledjima... Meni se ne dopada iskrivljenost. Možda promenim mišljenje kada ga uzmem u ruku, mada ne verujem. Pre toga, propraticu kako će se LG ponašati sa update svojih telefona. Sa G2 me je razočarao. Tera te da pređeš na G3.

Vidim specifikacije, kamera po slici što si postavio bruka... komentarisao sam šta mislim o kožnim ledjima... Meni se ne dopada iskrivljenost. Možda promenim mišljenje kada ga uzmem u ruku, mada ne verujem. Pre toga, propraticu kako će se LG ponašati sa update svojih telefona. Sa G2 me je razočarao. Tera te da pređeš na G3.