Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Najbitnije je da bude class 10, a dobro je da bude ako vec mozes da priustis sebi od nekog poznatog proizvodjaca. Ja sam prodavao one iz kine od 64gb i ljudi su bili prezadovolnji i niko se nije zalio i trazili su jos
Buduci da do sad nisam nikad instalirao xposed... On mora kroz custom recovery da se flash-uje?
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Root-ovao sam ja svoj G3 vec... Imas neki link odakle da skinem xposed?
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Vaša poruka sadrži 12 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Na moj G3 sam instalirao navigaciju sa detaljnim kamionskim kartama negde oko 7gb. Kad je koristim bateriju "proguta" za nekih sat i malo više vremena, auto punjač ne može da prati i da je dopuni (malo je slabiji) a strujni punjač je drži na oko 90% napunjenosti. Imao sam priliku pre desetak dana bila mi je aktivirana navigacija da je se telefon skoro "usijao" i izašlo je obaveštenje da se gasi za minut. Za korišćenje razgovori/net trajnost baterije je oko 4 sata.
Pitanje za iskusne i one koji dobro poznaju ovu oblast - U VEZI POVREMENOG GASENJA OVOG MODELA:
- Desava mi se /ne tako cesto. mozda jednom ili 2 puta u toku meseca/ da mi se telefon sam od sebe ugasi i da moram da izvadim bateriju kako bi ga opet upalio (bez toga ne reaguje)- To mi se desavalo i sa prethodnom verzijom OS KK ali i sada posle nadogradnje na LL 5, znaci softwe nije resio taj problem.
- Ne znam koliko ima to veze i dali uopste ima ali u vecini slucajeva gasenje telefona se dogodi samo u trenutku komunikacije sa jednim istim brojem. Desi se da recimo prilikom dolaska sms poruke sa tog broja na pola zvicnog signala o prijemu poruke telefon se odjednom ugasi, ili recimo prim poruku sa tog broja, otovrim je procitam i u trenutku dok pokusam poziv ka tom broju direktnim klikom na slusalici koja je u meniju poruka, takodje telefon se ugasi.
Nedavno pre jedno 20-ak dana vlasnik tog broja me je pitao zasto mu ne odgovaram na poruke koje ja ustvari uopste nisam ni primio, ali kasnije kada sam ih nasao u sanduce "Upravitelj nepozeljnih". Mob ih je automatski tamo tamo skladistio a da ja nisam ni znao /bilo je ih je negde desetak/ i taj broj je mob takodje sam dodao na listi nepozeljnih brojeva. Taj durgi mobilni sa kog su mi dolazile te poruke je takodje anroid.
Takodje u vecini slucajeva kada se desi da se telefon ugasi, baterija je negde na oko 30% ili manje.
Ne znam dali gasenje ima veze sa ovim desavanjima ili je nesto drugo u pitanju.
Ako se desava sa odredjenim brojevima nije hardverska neispravnost,sto je dobra stvar
Po meni moze da bude do kartice ,ako je secena,neispravna itd
Tako da ne bi bilo lose da je promenis
Takodje moze da bude i do memorijske kartice ,koja zna da zeza,odradi format na kompu
Moze biti takodje do loseg bekapa,itd,ako si radio ranije pa kasnije vratio na telefon
Mozda bi ti bilo pametno takodje da google nalog vezes za novi mail
Pre toga naravno odradi i hard reset telefona
Da ne zaboravim ,moze biti i jedna od glupljih stvari a to je da te zeza neka od instaliranih aplikacija
Slobo.
Mislim da ovo sto ti pise expert u vezi sim i memo kartice nema veze stim gasenjem. Da ti tako reaguje samo na taj broj i to jedeni ovo ne moze biti, gasio bi ti se i na ostale brojeve. Interesantan je tvoj problem ali treba mu naci resenja a ima ovde vrsnih strucnjaka, dobices svakako odgovarajuci savet i predlog resenja problema.
Hehe
Ocigledno da si zakucan na dva modela ceo zivot
Jer da nisi i da si citao forume ,do sada bi shvatio da svakakve gluposti znaju da prave probleme,ponekada i previse velike gluposti
Napisao sam coveku sta da odradi da bi definitivno otklonili mogucnost da ga i to zeza
Jer kod nekih pametnih,recimo kao ti ,ide varijanta,ajmo jedno,pa ajmo drugo,pa ajmo trece,pa dok se dodje do 7 varijante prodje sedam dana
Coveku treba da se problem resi sto pre,ne vidim u cemu je tvoj problem,za njegov sam ponudio resenje,da ne bi se zezao sa time danima,vec da moguci problem otkloni ako sve to odradi odjednom
A ne da se zeza sa telefonom ,pa da hard reset i ostale stvari radi jedno po jedno i da svaki put mora sve ponovo da radi(to je malo dosadno i traje)
Moj ti je savet slobo da odradis sve odjednom i da se ne zezas sa samozvanim strucnjacima,obrati paznju da ne instaliras stare bekapove ,preziveces bez njih,odradi sve rucno i odjednom
Ako ovakve budes slusao naradices se hard reseta i ponovne konfiguracije telefona instaliranna app itd x puta
Kvaka33
Raio sam brate to sve:
- SIM kartica jeste ranije bila secena ali je crkla pa sam uzeo novu kod operatera original,
- Micro SD, prekopirao sam potrebne podatke u kompu, uradio format na kompu i vratio podatke (naravno bez repica),
- Nakon update sa KK na LL 5, uradio sam facotry reset moba i nisam vracao backup vec samo imenik i notes (podsetnik), on i onako ne prihvata backup sa KK na LL,
- APK programe sam instalirao opet direktno ali ne nesto previse (samo neke koje korisitim) a igrice inace ne igram tako da nemam nijednu na mobu,
Ne znam ni sam sta mu se desava ali ocigledno ga nesto zezne tako jednom ili 2 puta u toku meseca.
Usput taj broj gde mi se gasi mob mi je aktiviran kao omiljeni broj (isti operater) ali po mom to nebi trebalo da ima veze sa porblemom (mislim da omiljeni broj).......
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.