LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Uradjen update!!
Vremenski tacno 2 sata i 15 minuta za skidanje i instalaciju novog firmware-a, sa internetom brzine 10Mb/s. Bateriju je potrebno napuniti 100%, telefon je iz VIPa i nije rutovan, stara verzija softvera je D80210b a nova D80210e). Ono sto sam odmah primetio je da je ubacena jos jedna home stranica (kao sto sam rekao u prethodnom postu) sa nazivom "Did you know". Izgleda slicno kao HTC-ov Blinkfeed ali su ovde u pitanju video uputstva za koriscenje funkcija telefona i objasnjenja za recimo kameru, KnockOn funkciju, pozadinske tastere, bateriju ... Da bi se ova home strana pokrenula, potrebna je internet veza. U principu nista posebno i nista znacajno. Za korisnike aplikacije D3GO, informacije da ova glupava aplikacija i dalje ne radi nakon update-a softwera, i da i dalje prijavljuje da je telefon rutovan (i ako je prilkom update-a na ekranu telefona, pri dnu, stajao natpis Unroot). Pisao sam SBB-u i developerima aplikacije, ali odgovor nikakav nisam dobio. Telefon sa novim firmware-om radi normalno, za sada ne primecujem neke velike novine, ali cu kasnije preneti moje utiske...
Vremenski tacno 2 sata i 15 minuta za skidanje i instalaciju novog firmware-a, sa internetom brzine 10Mb/s. Bateriju je potrebno napuniti 100%, telefon je iz VIPa i nije rutovan, stara verzija softvera je D80210b a nova D80210e). Ono sto sam odmah primetio je da je ubacena jos jedna home stranica (kao sto sam rekao u prethodnom postu) sa nazivom "Did you know". Izgleda slicno kao HTC-ov Blinkfeed ali su ovde u pitanju video uputstva za koriscenje funkcija telefona i objasnjenja za recimo kameru, KnockOn funkciju, pozadinske tastere, bateriju ... Da bi se ova home strana pokrenula, potrebna je internet veza. U principu nista posebno i nista znacajno. Za korisnike aplikacije D3GO, informacije da ova glupava aplikacija i dalje ne radi nakon update-a softwera, i da i dalje prijavljuje da je telefon rutovan (i ako je prilkom update-a na ekranu telefona, pri dnu, stajao natpis Unroot). Pisao sam SBB-u i developerima aplikacije, ali odgovor nikakav nisam dobio. Telefon sa novim firmware-om radi normalno, za sada ne primecujem neke velike novine, ali cu kasnije preneti moje utiske...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Samo jos da vidimo kako se pokazala u nocnim uslovima,da li i dalje drzi 14-15fps
Jesi odradio reset nakon update-a?
To cu onda nocas da odradim kad budem imao vremena.
Taman da ispraznim telefon pa ga napunim uvece.
Primetio sam da telefon punim najvise 3 puta nedeljno.Punio sam ga u ponedeljak i juce.I ako uspem do veceras da isisam 55%,sto ce biti malo teze.
Taman da ispraznim telefon pa ga napunim uvece.
Primetio sam da telefon punim najvise 3 puta nedeljno.Punio sam ga u ponedeljak i juce.I ako uspem do veceras da isisam 55%,sto ce biti malo teze.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ne znam na kakav reset mislis? Telefon se sam restartuje nakon update-a, odradi nadogradnju aplikacija i pri tome sve na telefonu sto je bilo ostaje isto.kutijagreha napisao:Samo jos da vidimo kako se pokazala u nocnim uslovima,da li i dalje drzi 14-15fps
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Obicno posle svakog update-a,je preporucljivo factory reset da se odradi
[img]https://app.box.com/s/ve8lne5owk48mxe6dnbp[img]
Antutu benchmark test nakon update-a novog firmware!!
Antutu benchmark test nakon update-a novog firmware!!
Ja sam dobijao i jace.
Prijavio mi je update,al kao sto rekoh necu u toku dana,nocas sam budan pa cu polako natenane.
Prijavio mi je update,al kao sto rekoh necu u toku dana,nocas sam budan pa cu polako natenane.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Eto i mene sa LGG2
evo upravo ga dovodim u red itd,na prvi dodir odlican ,obzirom da je tek 1h kod mene rano je za bilo sta,beli je 16gb,telenor garancija,star 1 dan
jedino sto cu morati da ga otkljucam ,naravno preko koda
odradih apdejt,ne primecujem nista posebno transparetni status bar ,doduse kako bi i iprimetio ista ahaha ,jedino me zanima,transparetni widget za vreme nema ili ... mozda je moj prolupao nesto ...
evo upravo ga dovodim u red itd,na prvi dodir odlican ,obzirom da je tek 1h kod mene rano je za bilo sta,beli je 16gb,telenor garancija,star 1 dan
jedino sto cu morati da ga otkljucam ,naravno preko koda
odradih apdejt,ne primecujem nista posebno transparetni status bar ,doduse kako bi i iprimetio ista ahaha ,jedino me zanima,transparetni widget za vreme nema ili ... mozda je moj prolupao nesto ...
Poslednja izmena od kvaka33 u Sub, 28. Dec 2013. 21:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Sa novim update-om video u nocnim uslovima i dalje razocaravajuci, sa 15 frejmova po sekundi! Stavicu kasnije link sa videom koji sam snimio. Od novina koje sam primetio na novoj verziji softvera je bolji autofokus kamere (brzi je), dodata je opcija automatske sinhronizacije u Cloud servisima za Box nalog (do sada je bila samo za Dropbox), bolja je iskoriscenost baterije (malo se sporije trosi nego sa prehodnom verzijom firmware-a). Sam UI telefona cini mi se da radi brze, bez lagova i malih kocenja prilikom povratka na homescreen (sto se desavalo ako wallpapers nije fabricki). Preinstalirani fabricki browser je poboljsan, i dodata je zanimljiva opcija "Slikanje plus", nesto slicno kao printscreen , gde celu ucitanu stranicu mozete snimiti i sacuvati u galeriji, i naknadno je procitati. Google Now Widget i dalje ne radi (ova usluga jos uvek nije dostupna u Srbiji). Dodat je "Did you know" homescreen - neka vrsta video tutorijala za koriscenje telefona. Ovaj screen moze da se isljuci. Toliko za sada...
EDIT:
Link za video u nocnim uslovima: https://app.box.com/s/4b8qaenpqdr3nx3s5qrv
EDIT:
Link za video u nocnim uslovima: https://app.box.com/s/4b8qaenpqdr3nx3s5qrv
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Uh,ovaj snimak je jako los,nadam se da ce kroz update 4.4 ovo da ispraveg2boy napisao:Link za video u nocnim uslovima: https://app.box.com/s/4b8qaenpqdr3nx3s5qrv
Evo da prijavim da sam pre dva dana i ja postao ponosni vlasnik G2 i hteo bih sve da pohvalim na prijatnoj i pravoj drugarskoj atmosferi .
Što se tiče samog uređaja utisci su jako pozitivni, ali želim da prođe jos neko vreme pa da dam i neki konačni sud.
E sad čitam ovde kako baterija kida i sad ne znam da li radim nesto pogrešno pošto mi za sada baterija traje oko 1 dan . Koliko znam nisam aktivirao nikakve google servere sem eventualno gmail-a, a od programa sam instalirao standardne (Viber, whats app, skype). Držim bateriju na 55% automatsko i pogašeno mi je sve. Danas u toku dana sam uradio i update softvera (D80210e) i sve po p.s.u. sa factory resetom pre i posle instalacije (primetio sam da više ne mogu da proverim dostupnost novog softvera preko mobilnog, posle novog updata - napomena: update sam radio preko kompa). U svakom slučaju videću ovih dana kako se ponaša baterija, kad se sve slegne.
Na benchmarku mi pokazuje vrednost oko 30000 i za sad jednom 34000, dok mi se slobodna memorija kreće oko 800 mb.
I samo još da vas obavestim da sam naručio ballistic fotrolu i iloome zaštitnu foliju, a ovih dana ću naručiti i menoova mini microSD card reader, predpostavljam da će sve stići za nekih 30-ak dana pa ako nekog zanima mogu da okačim slike.
p.s. bio bih jako zahvalan kad bi mi neko na pp posla igo sa potrebnom rezolucijom
Što se tiče samog uređaja utisci su jako pozitivni, ali želim da prođe jos neko vreme pa da dam i neki konačni sud.
E sad čitam ovde kako baterija kida i sad ne znam da li radim nesto pogrešno pošto mi za sada baterija traje oko 1 dan . Koliko znam nisam aktivirao nikakve google servere sem eventualno gmail-a, a od programa sam instalirao standardne (Viber, whats app, skype). Držim bateriju na 55% automatsko i pogašeno mi je sve. Danas u toku dana sam uradio i update softvera (D80210e) i sve po p.s.u. sa factory resetom pre i posle instalacije (primetio sam da više ne mogu da proverim dostupnost novog softvera preko mobilnog, posle novog updata - napomena: update sam radio preko kompa). U svakom slučaju videću ovih dana kako se ponaša baterija, kad se sve slegne.
Na benchmarku mi pokazuje vrednost oko 30000 i za sad jednom 34000, dok mi se slobodna memorija kreće oko 800 mb.
I samo još da vas obavestim da sam naručio ballistic fotrolu i iloome zaštitnu foliju, a ovih dana ću naručiti i menoova mini microSD card reader, predpostavljam da će sve stići za nekih 30-ak dana pa ako nekog zanima mogu da okačim slike.
p.s. bio bih jako zahvalan kad bi mi neko na pp posla igo sa potrebnom rezolucijom
Poslednja izmena od lonzur u Sub, 28. Dec 2013. 22:59, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Ja proveravao malopre i kazu da nema nista novo od upgradea za mene - imam poslednju verziju D80210b...
Probaj da uradiš update preko LG PC Suite ili LGMobile Support Toola.Martin Mystere napisao:Ja proveravao malopre i kazu da nema nista novo od upgradea za mene - imam poslednju verziju D80210b...
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Preko LG PC Suite sam i gledao i to preko poslednje verzije.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Ma nije mi ni bitno to nego me samo čudi da ga nema...