Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Drugar je kupio ovaj telefon, pa sam imao prilike nesto kratko da ga koristim i malo uporedim sa svojim G3. Telefon mi se svideo sa aspekta dizajna na prvi pogled, posebno sto ima blago zakrivljen ekran. Kamera mu je zaista odlicna, sve radi like a charm, malko brzi od G3, kvalitet ekrana perverzija. Preko slike mi nije delovao nista posebno, medjutim uzivo telefon je bas lepo odradjen, blago zakrivljen ekran pun pogodak.
Upalio sam opciju "Nemojte ometati" i podesio "Omiljene stavke" za prioritet.
Problem je što mi viber zvoni kada stigne poruka, pozivi i sms koji nisu od omiljenih stavki ne zvone.
Ako levo od opcije "Nemojte ometati" sa "Zvuka" prebacim na "Vibraciju", poruke sa vibera vibriraju. Ima opcija samo zvono i vibracija.
Viber nije izabran za obaveštenje aplikacija, kao ni jedna druga aplikacija:
Ako mi veruješ da za 3 meseca nisam to primetio. Retko sam u silent modu, ali eto sreća da ne koristim toliko često viber. Da mi je napravio problem, tačno bih pokrenuo online kampanju da se sabotira glupava aplikacija. Sramota kakve propuste ima imajući u vidu broj korisnika.
Mene je jutros probudio viber porukom u 5.40. Iznervirao sam se. Tsčno sam u stanju da G4 prodam zbog ovog ako nema rešenje. LG je ovde kriv, viber ispada jači od LG.
Ako samo Lg, tj konkretno G4 na MM ima taj problem, onda da. U suprotnom je do Vibera. Možda je i do te poslednje verzije softvera, 20d. Vidi šta kažu, ako je na prethodnim bilo drugačije.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.