LG G4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Re: LG G4

Post od Mikrikorisnik »

El Laki, jeste bedak sto nema note 5 za eu trziste.sto se mene tice tel bez garancije je veliki rizik.nema telefona koji nije sklon nekom kvaru.imam ortaka koji je uzeo s6 edge u telenoru nov.posle 2 sata koriscenja poceo da secka kao da je iz 2007.prazan bio bez aplikacija.da nisam video nikada me niko nebi ubedio da je to moguce.izgleda da je bio neispravan procesor ili tako nesto.prvi put mu vrate sa servisa kao ubacili novi softver.on pocne da koristi tel i ista stvar.morali su da mu daju novi ali bas su onako tesko to uradili.cekao je 20 dana odgovor iz servisa.mogu da zamislim sta rade ovi iz radnji kad je tako nesto u pitanju.nema sanse da daju novi.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

filip11314 hvala. Slažem se za Note 5, ali sve dok je preko 400-450e sa ovakvim garancijama, za mene je to mnogo. Prošle godine u ovo vreme sam dao 470e za Note 4,nov iz Telenora. Eto neko poređenje. Note 5 drži ovako cenu jer ga ima jako malo u ponudi, i to sve kod preprodavaca.

Mikrikorisnik ja garancije 95%radnji i preprodavaca sa oglasa uopšte ne uvažavam. Jedino ako baš iz pouzdanih izvora ili prethodnog iskustva znam za neku radnju da baš izlazi u susret kad se desi nešto slično. U suprotnom ili od operatera ili bez ikakve garancije ali osetno jeftiniji. To je neka moja filozofija kojom se vodim kada kupujem telefon.

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

Drugar moj pre jedno godinu dana kupi s4 u radnji sa tom kao njihovom garancijom.posle 15 dana pojave mu se neke zelene linije na ekranu.znaci tel nov nije ispadao ili tako nesto.ode u radnju da se zali a gazda uzme tel i pocne da analizira.nadje neku parku sa strane od 2mm i kaze mu da ga je on fizicki kao ostetio i da su se zbog toga pojavile linije.posle jedno sat vremena rasprave ovaj drugar uzme tel i gadja gazdu.tel udari u policu staklenu iza i prsne u 100 delova.epilog gazda zovne policiju i ovoga jos i privedu i napisu mu prijavu.jbg ima covek kraci fitilj.to je realnost kod nas sto se tice zakona i tih garancija.inace platio s4 jedno 400e.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ne bi me čudilo da se tako ponašaju i ovlašćeni servisi od operatera. Jer defakto u garanciji piše da se pokriva kvarove izazvane između ostalog i fizičkim oštećenjem. Iako najverovatnije ta ogrebotina nije tome doprinela, šanse da to dokažeš pred inspekcijom su minimalne. Ogrebotine, udarci, kvašenje, programiranje, otvaranje i sl, to odmah uništi garanciju.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

I kada merim napon, kada punim bateriju meni napon varira i nije fixan.I ako je punjac od 1.8A on nikada ne puni preko 1200maha. Varira da nekada puni 200 nekada 500 i nekada 1250 al vrlo retko tako dosta.
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016020 ... 82b7df.jpg[/img]
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016020 ... f7d22e.jpg[/img]
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016020 ... f0cdd6.jpg[/img]
Poslednja izmena od weska88 u Ned, 07. Feb 2016. 23:57, izmenjeno 1 put ukupno.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Jos ga nisi prodao? :D

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Pa cekam g5:)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Auto 2/3G, auto svetlo, dosta fotkanja...
Slika
Slika
Slika

Ps. Punim sa eksternom baterijom:
Slika

EchoOne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 23. Jun 2015. 08:46

Post od EchoOne »

Snimio sam video povodom pola godine s mojim G4. Pa ako nekog zanima kakav je nakon pola godine, slobodno bacite oko :)

https://youtu.be/dC3VqjcVwy4

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Kritika je urodila plodom,stavio si naocare da se ne bi opet videli tvoji izvrsni podocnjaci :-P

EchoOne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 23. Jun 2015. 08:46

Post od EchoOne »

Hahahahhaha
San je za slabe, spavat cu kad umrem :D
Jbg radi se puno, a spava jako malo i nemos da ih nemas cak i u mojim godinama :)

bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
:: LG G2

Post od bender_007 »

Mislim da nije do sna nego do cuge:)

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ne znam sta je u pitanju,ali svakako je bolja recenzija kada nosi naocare :-D
Xaxaxaxa

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

Treba mi vasa pomoc. U pitanju je nov g4 star 7..8 dana i prednji zvucnik kad je na maximumu i kad zovete nekog i ne stavite uvo na njega nego je telefon ispred vas da li čujete sustanje iz zvucnika dok se taj neko ne javi? Znaci pojavljuje se sustanje kada se cuje zvuk da tom nekom zvoni mob(prilikom onog TNN zvuka)... Da li je i kod vas isto? Primetio sam da kada je bez zadnje maske toga nema a kada se stavi ili kozna ili plasticna maska pojavljuju se vibracije(sustanje) i to samo na maximumu jacine zvucnika i to samo prilikom tog tnn zvuka posle je ok.. Nije neki problem ne znam kakav al smara.. Molim vas za pomoc. :(
Ps na lolipopu sam verzija 10d

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ne stavljam na uvo dok me ne zavibrira da je uspostavljena veza, proveriću sutra da li šušti. Slabo zavibrira prilikom uspostave poziva, to mi je zamerka, vibrazija dolaznog poziva je dobra.

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan

Post od Yoht90 »

Hvala puno. Probaj da drzis tel u ruci ili da je na stolu i zvuk na maximumu.. Ja npr stavim prst ispod volume down dugmeta pozadi i šuštanje prestane zbog pritiska prsta. Opet nije neki problem jer stavim zvuk na jedan ispod maximuma i nema šuštanja...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Yoht90, probaj da staviš karticu druge mreže i proveri ima li šuštanja .

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan

Post od Yoht90 »

ne, otkrio sam sta je. nego su volume up i down dugici pozadi kao da su malcice labavi i jaci zvuk dodje do njih oni se pomeraju stvaraju vibracije koje dolaze do maske. Provalio sam jer kad imam masku i stavim prst lagano preko volume down npr nema nikakvih zvukova itd... Da li da ga menjam? :/ ostalo sve radi vrhunski racunajuci i prednji zvucnik za pozive... sve se jasno cuje....al opet mi bedak da tel od ~400eura zvekece u bilo kojoj situaciji :)
stavio sam i MM 20d..isto sve...na poslednjoj i pretposlednjoj jacini to je tako, na ostalim ne. iritira bas :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ako imaš garanciju nosi u servis. To je fabrička greška. Ja sam promenio dva komada i tasteri su baš lepo utegbuti.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nema zujajanja kod mene. Tasteri nisu labavi.

Odgovori