LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Re: LG G3

Post od kutijagreha »

Dual led je mene odusevio. Imas primere na mom nalogu. Ono je perverzno kako realno izgleda slika

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Pa na osnovu toga i kažem. Imaš dosta noćnih slika i baš se može lepo videti na delu. Na netu ima svega par slika za svaku situaciju pa se ne može zaključiti tako lako. Jeste da jako retko slikam noću ali opet, ne škodi.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ma ja obozavam nocu da slikam po kafanama. Slike kristalno jasne,prirodne boje :-) Drugar zbog toga hoce da menja S5 za G3
Stavio bih jos primera,ali necu,necu da me baraba proziva kako od flickr-a pravim Fb :-D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

E pa ja tad jedino i slikam uz pomoć blica. Izlasci i tako kad negde zablejimo noću. 808 sa xenonom uništava sve telefone koje sam do sad imao. Verujem da je po tom pitanju bolja i od G3, ipak je to xenon. Produžiću onaj uporedni test još koji dan, različite uslove pa ko zna. Možda ode 808 na doboš ako ne opravda reputaciju. :D

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Xenon je majka,i tu nema price.
I onda dodje neko i kaze mi kako S5 ima nocu bolji blic. Samo se slatko nasmejem :-D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Noćne slike su bolja gotovo svim telefonima. Jako teško je raditi nešto konkretnije uz led. Evo pokaza se dual kao dobra solucija, ali mesta za napredak uvek ima. Sad, zašto se toliko odugovlači sa xenonom zaista ne znam.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ima istine. Na G2 nisam toliko slikao nocu. Sa G3 je vec druga prica. Nebo i zemlja po pitanju blica.
Slazem se sa tobom. Da se ja pitam,u ove nove flagship aparate stavio bih xenon,10 x opticki zum,i jaku bateriju (minimum 4k mah)
Kakvi qhd ekrani i snapdragoni 808/810 i ostali bakraci

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pa jednostavno kada si video razliku, prosto je šteta ne iskoristiti to što je moguće više.

Nekako napredak flagship modela ide u suviše monotonom pravcu - čipset, dijagonala i megapikseli. Uz dobru optimizaciju i 3gb rama, i S805 će raditi i više nego dobar posao. Takođe, 13mpx uz dodatak xenona i optičkog zuma i fensi otvora blende će značiti mnogo više nego i 20mpx sa običnim led blicem. Veće baterije uz bolju autonomiju. Nekako kao da se samo cifre budže, jer su one ono najvidljivije i najistaknutije. Hajde da im malo popravimo podršku, a ne samo radni takt i rezolucije.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Nece se to nikad desiti. Samo maglu prodaju. Ali narod se 'lozi' na te cifre i razne antutu testove. Sve dok je broj 1 na antutu moze mirno da se spava. Koga briga za sve ostalo

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Kad sam video da Edge cepa 70k+... :o Mislim ok, sve je to lepo, ali treba se okrenuti konkretnim stvarima. No, zašto bi oni to radili kada narod i ovako kupuje nove modele. Ovako samo sebi ostavljaju prostora za još dosta prostora za izmene za još dosta flagship modela. :D

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

kutijagreha napisao:.....u ove nove flagship aparate stavio bih 10 x opticki zum....
I koliko bi onda trebao da bude debeo taj telefon..... :lol: :lol: :lol:

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ja sam za to da uvek ide u debljinu nego u visinu :lol: :lol: :D :D

simkenzy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2015. 23:02
:: HTC One M8

Post od simkenzy »

Zile995 napisao:Koji je default governor? Interactive ili conservative? :)
Deafult governor je interactive, ali je on na stock romu veoma izbagovan sa conservative je mnogo bolji rad, barem mi je bio dok sam bio na stocku, sada sam na blisspop romu i sa intellimm governorom, sljaka sve bez problema.
Stock 6.0, Sense 7

stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jun 2013. 00:11
:: //

Post od stejer »

kutijagreha napisao:Ma ja obozavam nocu da slikam po kafanama.
Mene bas muci u ovim uslovima. Imao sam poteskoca da slikam. U pitanju su bile portovana G4 kamera u Cloudy 2.3 i poslednji XCam. Oslepe ljudi od blica koji siba 5-6 sekundi, postane mi neprijatno dok slikam. Na kraju, ili ugasim sve na power dugme i odustanem, da ne oslepe ljudi, ili okine i neretko omasi fokus.

Flesovao sam sad G3 stock kameru na ovaj rom pa cemo da vidimo, ne secam se da l' mi se na njoj ovo desavalo.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Tog problena nema na stock kameri.
Ja sam na stock rom-u,i pravo da ti kazem nije to niko prijavio vezano za Cloudy 2.3
Onda cu ovu verziju preskociti

stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stejer »

Pa nije to do Cloudy 2.3 rom-a, vec valjda do cam app. Ima na 320. str xda teme za ovaj rom, lik je stavio .zip kojim se flesuje G3 stock kamera ali pre toga bi trebalo obrisati ovu G4 kroz neki file manager. Sad imam stock G3 kameru i XCam na fonu. Nadam se da nece da mi se desava sa G3 kamerom. :D

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Odradicu u toku dana video da vidis kako fokusira u mraku,stock rom,stock kamera ;-)

stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stejer »

Ma druze ne muci mene video, nego slikanje u totalnom mraku pod onim disko kuglama, laserima, cudima i dimom iz aparata. :)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Znam sta te muci :-) snimicu programom da vidis kakav je blic kada se slika u mraku.
Upalicu program u pozadini,snimace,pokrenucu kameru,i slikacu u mraku ;-)

EDIT:stejer, ovo skini i pogledaj. Potpuni mrak. Pogledaj koliko je vremenski potrebno. U potpunom mraku uvek bude 4-5 tacke fokusa :)
U uslovima koje si ti naveo,okidanje je jos brze,uvek budu sve tacke na fokusu. Svaka slika je kristalno jasna. Nije mi se desilo do sada da nekad omasi fokus u potpunom mraku. Uostalom kada pogledas snimak,bice ti sve jasno :wink:

https://mega.co.nz/#!qhR3laTT!AJSggiD0y ... H30nJAmzPI
Poslednja izmena od znemanja u Pet, 12. Jun 2015. 12:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".

stejer
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stejer »

Evo pogledao sam, tako isto i meni slika po sobi u mraku sa stock G3 kamerom, nema frke. Samo sam izneo iskustvo iz dve situacije od pre par dana sa G4 port cam i XCam u guzvi, dimu, bljestavim svetlima po klubu. Kao sto rekoh, flesovao sam G3 cam sad pa cu je sledeci put koristiti, valjda ce se pokazati bolje od dve gore pomenute.

Odgovori