LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Re: LG G3

Post od maverick88 »

Ljudi moze neka preporuka oko silikonske fotrole i neke folije koja ne ostavlja otiske prtiju za g3?

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

maverick88, sto se tice silikonske futrole,ukusi su razliciti. Koristim obican,tanak,providan silikon. Pogledaj na KP
Sto se tice folija,pogledaj mat folija. Ali znaj,ona dosta 'tamni' ekran,ali ne ostavlja otiske prstiju.

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od maverick88 »

a kakva je Tempered glass folija?Mozda je malo skuplja ali ne znam da li je bolja ?

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

maverick88, to je zastitno staklo. Stiti ekran od padova i grebanja. Ne znam da li ostavlja otiske prstiju,to ce vec neko drugi da ti odgovori. Ali jedno je sigurno. Kod glass folije ekran se vidi kako treba. Dakle,ne tamni dodatno

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Tempered glass, isto kao i klasična folija ostavlja otiske. Samo mat folija ne ostavlja otiske, ali se ekran zatamni od nje..

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

maverick88 napisao:a kakva je Tempered glass folija?Mozda je malo skuplja ali ne znam da li je bolja ?
Ja koristim TG (Nilkin 9H). Kao što rekoše kolege, ostaju tragovi (manje nego na clear foliji) ali definitivno nije kao mat. Ali svakako TG pruža mnogo bolji zaštitu i duže traje, a uz to ne kvari sliku kao mat. Po meni vredi dati malo više para za to.

Što se tiče futrole, kao što reče kutija obična tanka prividna silikonska za 300din.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

German website says 5.1.1 is in final testing stage and will be ready in two weeks.

https://www.androidpit.de/lg-g3-android-update

Bato,prevodi :-D

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od maverick88 »

kutijagreha napisao:German website says 5.1.1 is in final testing stage and will be ready in two weeks.

https://www.androidpit.de/lg-g3-android-update

Bato,prevodi :-D
U fazonu da se za dve nedelje sprema 5.1.1 za lg u koreji a da ce par nedelja posle toga dobiti i ostali.Da se u koreji testira vec neko vreme isl

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Do kraja leta će doći. :)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ma kada dodje kdz,eto 5.1.1 na telefonima. Ko hoce da ceka OTA update,nece da doceka pre Bozica :-D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Nije nešto ni neophodan, bar meni iskreno. Ne vidim neke velike nedostatke trenutno.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Kod mene takodje. Sta da kazem kada uptime imam 75 dana :-D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pa eto. Mislim što se tiče fluidnosti to na svakom modelu i os verziji može bolje, ali sve dok radi lepo, nema potrebe opterećivati se time. Jedini realni nedostatak je baterija, ko je jak korisnik, ali tu mislim da nema update koji može da sredi stvar jer jednostavno treba veći kapacitet baterije. Po meni je to mnogo veći problem nego optimizacija.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Trebali su lepo ekran da srede kod G3 da bi baterija bila bolja. Na G4 je ekran dosta svetliji,jaci,realniji prikaz. Vise vuce ka amoled bojama. Nekako bas napucan. Sta im je to trebalo,ne znam :-\ Imam utisak da je baterija bolja na G4.
Ali,slazem se,3k mah je bas malo.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pa znaš kako, iskreno jedina mana mi je što napolju nije dovoljno svetao. Dovoljno je da može da se radi na njemu, ali definitivno može bolje od toga. Sve ostalo mi skroz odgovara - oštrina, boje, uglovi vidljivosti. A posle 3 amoleda (Note 4, L930 i S5) baš mi je prijao jedan IPS. Jednostavno meni lepši panel. Ne kažem kvalitetniji ili ne, već samo lepši. Ali džabe to kad je prejak za ovu bateriju. Ali dobro, razumljiv propust jer je to ipak bio prvi displej te rezolucije na smartfonu pa im s te strane treba dati malo kredita.

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od maverick88 »

Evo ljudi od juce i ja mogu da se pohvalim da sam vlasnik ovog telefona :) Ako moze neki saveti sta od app sta je dobro,tipa za kameru npr,ili neki launcher koji je dobar,ili bilo kakve savete ako imate za mene bio bih zahvalan da podelite. :)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Neka te lepo i dugo sluzi :-)
Planiras da rutujes telefon? Smeta ti mozda to sto stock kamera nema dodatna podesavanja? Zeleo bi da se poigras malo sa manuelnim vrednostima (ISO,exposure)?
Sto se tice launcera,najbolje skini sam,ubaci,i vidi koji ti odgovara :-)
Ukusi su razliciti :-)

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od maverick88 »

Ne znam za rutovanje iskreno mislim da necu bas sad odmah da ga rutujem,mozda kasnije.Sto se tice app za kameru nekako mi je suvise skromno uradjena ova koja je na njemu sad malo nekih podesavanja isl.

A za Launcher mi je bitno pre svega da ne jede mnogo bateriju,koristio sam dodle na s3 i imam utisak da je dosta trosio bateriju.Mislim okje meni i ovaj osnovni lg izgled ali nekako mi se ne svidja kako je odradjeno oko formiranja foldera,sto moze samo 5 ikonica u dok,i sam izgleda ikonice isl,mislim da je mnogo veci izobr preko nekog launchera.

Takodje imam jedno pitanje sto se tice slika za pozadinu,pokusao sam preko neka app hd wallpaper da postavim pozadinu ali da bude cela slika bez kropovanje i tada mi se javlja bag ili sta je vec da notifikacija i pocetni home dugmici koji su transparentni pocnu da baguju,a kada kropujem sliku onda je sve ok sa tim ali mi je nekako slika losijeg kvalitta pa ako moze neko da mi kaze odakle slike mogu da postavljam isl

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Sto se tice wallpaper-a,ubaci ovaj program

https://play.google.com/store/apps/deta ... .assistant

Program ne trazi crop,i slika bude 'puna' na ekranu ;-)
Reci mi samo koji ti je sistem u telefonu i saljem ti aplikaciju za fotkanje (tu imas razne opcije koje nedostaju kod stock kamere)?
Sto se tice launcera,tu sam duduk. Sto se tice lepote i izgleda,takodje ;-)
Javice se vec neko,i pomocice ti oko tog izbora ;-)

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od maverick88 »

Android 5.0 karner 3.4.0 updejtovao sam sve sto je bilo od oficijanih updejta.

Jos jedno pitanje smao da li su mi potrebne dodatne app za neki task menadzer i antivirus(ja sam koristio na s3 360 total security jer sam imao samo 1 gb rama i cesto sam morao da gasim app,sto sada nije slucaj sa G3)

Odgovori