LG Optimus L9

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Re: LG Optimus L9

Post od varicak »

OK, hvala pokušaću. A zašto na stock tastaturi kada izaberem srpsi jezik ne prikazuje mi naše karatere?

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Ja kod mene imam u njegovoj tastaturi sva nasa slova? o.O mozda je do operatera ja sam na telenoru :)

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

I ja sam na Telenoru. Urađen i update na JB...

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

ja nemam jb mozda je to do njega? a jesi probao da drzis slovo i izadju ti svi znakovi (ali prvo prebacis na srpski)? kod mene je tako samo zadrzim napr c i izadje mi с,ц,ч i ћ ? :)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Koliko košta otključavanje L9 sa Telenor mreže.Na oglasima ima dosta modela starih jedna dan, ali su svi sa Telenor mreže, a ja koristim mt:s. Jel' komplikovana procedura otključavanja ili ima neka app na play storu koja rešava taj problem.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

znemanja, ne postoji koliko ja znam nikakva aplikacija koja to resava, a otkljucavanje je kucanje kod-a koji imaju samo servisi koliko znam tesko ces sam da ga otkljucas a za cenu idi do najblizeg servisa pa se raspitaj ne verujem da je vise od 1000 din. :)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Re_EDuCaTiON, Hvala na informaciji.Razmišljam šta mi je isplativije, nov L9 u radnji sa dve godine garancije, ali verovatno bez fiskalnog košta oko 230e, a na oglasima sa Telenor mreže oko 215. Ako platim tih 1000 din otključavanje na isto mi dođe, samo me zanima da li se gubi Telenor garancija ako otključam telefon?
Poslednja izmena od znemanja u Pon, 01. Apr 2013. 20:23, izmenjeno 2 puta ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

znemanja, ako nasilinim putem ga otkljucas (servis,ili ti) onda se gubi.A ako oni zvanicno,onda mislim da ne,mada oni tek otkljucavaju kada istekne ugovorna obaveza,samim tim kada i garancija istekne..

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

acamatic, Baš sam sada dobio informaciju na Benchmarku da se garancija ne gubi kada se otključa pomoću koda. Razmisliću još šta mi je činiti, najradije bih kupio preko oglasa zbog garancije operatera, ali na oglasima su mahom neotpakovani modeli sa Telenor mreže, nema ih sa mt:s-a.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Znemanja nisam bas siguran da li servis neki moze da ti nabavi kod.Ja sam ogromne muke imao sa grand x kad sam hteo da ga otkljucam sa telenora.Nijedan servis nije mogao ni preko koda(nisu mogli da ga nabave) ni preko boxa.Tek kad sam ja povukao neke svoje veze u telenoru,dobio sam kod...

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

znemanja, ok ako je tako,mada bih ja opet zasigurno proverio kod njih,ko zna sta njima pada na pamet,i kako ce reagovati..

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Znači bolje mi je da dodam neki evro i kupim sim free.......

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

najbolja solucija ja sam se zeznuo kad sam uzimao moj, uzeo sma ga od coveka koji ga je uzeo preko telenora ali za kes a bolje da sam sacekao koji mesec pa da uzmem u prodavnici sim free ali ja sam se pravio pametan posto je bio nof model tek izasao ja mislim nedelju dana nakon izlaska ja sam ga uzeo :\ bolje uzmi sim free :)

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Naravno da je bolje da uzmes sim-free,posto ne koristis telenorovu karticu,tebi kupovina takvog telefona nece znaciti ama bas nista,ako ga dekodiras,posto sam se sada raspitao,i receno mi je kao sto sam ti i rekao,ako se nasilnim putem skine dekodiranje,onda se garancija gubi,jedino oni imaju "pravo" da ti skinu.E sada da li hoce to da ti odrade,ne verujem,dok ne istekne ugovorna obaveza..

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Hvala vam na informacijama, rešeno, ipak će biti sim free, skupiću još koji evro, što je sigurno sigurno.

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

al ako ti ne treba NFC (neverujem da ce ti trebati) bolje uzmi p768 jer ima 8 mpx kameru e sad jedino sto je za azijsko trziste ako ti ne smeta :)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Re_EDuCaTiON, Kamera mi je apsulutno nebitna jer imam N8, tako da mi je važniji redovni update, a p768 još nije dobio JB update.

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Slike su sasvim prihvatljive i za sekundarni telefon (što će meni biti L9) ovo je sasvim dovoljno. Definitivno ću da idem na P760.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Zanima me misljenje ljudi koji imaju verziju sa 8 mpix, kako ste zadovoljni telefonom uopste? Kakav je zvuk preko slusalica? da li su slusalice bubice? Nesto se vucem da ga parazim

Odgovori