Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
^Nada poslednja umire, ali ipak umire Šalim se, nadam se da nisu "sve rekli" na gore pomenutom klipu, jer ono što si "rekli" je bezveze i za 99% korisnika krajnje nebitno, jer tu razliku u brzini neće ni osetiti.
Izgleda da ništa tu ne valjda. G2 radi momentalno. Meni je radio, a nisam primetio da se ovde još neko žalio da mu toliko koči, kasni, uskorava ili šta već.
Narode, da li je moguce da originalna quick window futrola za G2 na Clove.co.uk kosta samo 1 funtu??? Koliko vidim ima je samo u jednoj boji (mint). Narucio sam dva komada i sa troskom dostave je izaslo 7 funti. Pre mesec dana je ova futrola na ovom sajtu bila oko 35 funti! http://m.clove.co.uk/lg-original-g2-quick-window-case
g2boy, sada sam gledao bas me interesuje da li ce sve proci ok, jedna te izadje 7 funti, ja sam narucio preko ebay juce za 9 dolara free shiping pa sada cekam... ruzna mi ova plava boja malo
Ne jedna već dve izadju 7 funti. Trosak isporuke je 5 funti plus dve futrole po jednu funtu. Rok isporuke je od 5-10 radnih dana sto je opet znatno brze nego kada narucim preko ebay-a sa free shiping-om.
EDIT:
Ja pretrazih ceo ebay, ali ne nadjoh original quick
window za 9 usd, najjeftinija kosta skoro 40 usd.
Postoje Nillkinove i Teracell futrole koje kostaju 9
usd. Mozes li da postavis link gde si kupio tvoju
futrolu?
Pisalo se već ranije da je 4.4.2 update na Nexus 5 izašao prevashodno zbog kamere, popravli su taj autofokus koji je bilo loš pre update.
Mislim da update za G2 rade LG inženjeri, tj. koriguju ga da odgovara konkretnom telefonu (G2), dok Nexus 5 je u direktnoj nadležnosti Google zato je Google bio dosta ažuran i tako brzo izbacio update kojim je sređena kamera.
Ma nemaju oni sta da inzinjerisu puno. Zna se da na telefonima koji su plasirani na americkom trzistu kamere rade odlicno. Isto vazi i za one za azijsko trziste. Jedino sto je jos pre nekoliko meseci trebalo uraditi jeste da puste taj fix za kameru u nekom apdejtu. A kitket kad god dosao dobrodosao. Medjutim, LG izgleda da ima neku svoju logiku koja se kosi sa zdravom koju svi mi ostali imamo.
Da,samo sto americka verzija ima nekih problema sa ekranom.
A posto je update manji od 700 mb ne verujem da donosi neke vazne promene.
Nek sredi kameru i svi srecni.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Azimuth napisao:Izgleda da ništa tu ne valjda. G2 radi momentalno. Meni je radio, a nisam primetio da se ovde još neko žalio da mu toliko koči, kasni, uskorava ili šta već.
evo znaci, najbolje se vidi kada kliknem ovu MENI ikonu ... Prosto ne vjerujem da tako treba da radi. E sad, mnogo drugih stvari radi isto tako ... isto kao da touch kasni ...
mazzy, meni se to ne desava,otvara sve trenutno.
Mozda je zapao falican primerak,u svakom zitu ima kukolja tako da nista nije nemoguce
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.