Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ovo je primer kako bi trebalo da se postupa sa mini verzijama:
Keeping in line with its current offering, HTC will launch a mini version of the M8, according to evleaks. It will supposedly feature a 4.5in 720p screen, 13Mp camera, and a Snapdragon 400 processor.
Pa to i pricam. Ista prica je bila sa S4 i S4mini. Malo manja i slabija verzija velikog brata, bez nekih opcija. LG pravi sprdacinu sa ovim, em kasni sa izbacivanjem 8-9 meseci dok se ne pojavi, em izbaci ovakav hardver koji ne moze da prismrdi konkurentima.
Po meni, cist promasaj sa ovim telefonom. Pitam se kada ce izbaciti G3 mini. Verovatno tek dogodine.
Videćemo kad se pojavi. Sumnjam da ce mu početna cena biti ta koju si naveo 220-240€, ali ako bude onda će kad se stabilizuje biti ispod 200. I samo u tom slučaju može se očekivati solidna prodaja.
Nekako mislim da nisu trebali baš toliko da ga osakate, mogli su malo više rama ostaviti i malo više mhz. Eto barem to.
Сада мало погледах ЛГ моделе, нису ме нешто много занимали али реко ај да погледам и западну ма за око ова два нова модела, поготовo спецификација Поређење
Poslednja izmena od LittlePrince u Pet, 28. Feb 2014. 00:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Telefon nije los,za cenu od oko 180e fenomenalan zajedno sa lg l90.Fluidno radi,pa svaki telefon ima manu Baterija.... zbog ovog mi se svidja vise od s4 mini,samo zbog baterije.Kamera solidna,ips ekran,dobar gpu i cpu,slot za mem. karticu.Sve u svemo dobar telefon za mali novac
Kupio sam LG G mini, cena je bila presudna (185€). U potpunosti je ispunio sva moja očekivanja. Naravno imam ga tek 3 dana i tek se navikavam na android ali sve je onako kako sam čitao.
E sad nešto off topic treba mi preporuka za tastaturu, ova LG-jeva nema šćčž
Tastaturu sam rešio, odluka je pala za sad na SwiftKey.
Kad bi mi neko objasnio kako da ubijem long press shorcuts na dugmićim bio bih mu zahvalan. Telefon nosim u džepu i često mi se dešava da sam uđe u quick memo ili kameru, a neretko i sam da uradi 10-ak fotki unutrašnjosti džepa.
jeli istina da je kvaliteta razgovora vrlo slaba, na svim sajtovima gde je bila recenzija (osim na gsmareni) su to najviše kudili. kao loše se čuje sagovornik, nije čist zvuk, kao i da sagovornici loše čuju onog ko priča sa g2 mini.
Kod mene to nije slučaj. Čuje se odlično. Čak preglasno tj nećeš biti jedini koji prati razgovor ako ne utišaš zvučnik. E za to su genijalna zadnja dugmad.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.