LG G5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Re: LG G5
Mnogo star telefon sa već upitnom baterijom i ko zna čime sve još...
Nije kvalitet fotografija jedina stvar koju treba gledati - na stranu to što je to telefon a ne fotoaparat...
Nije kvalitet fotografija jedina stvar koju treba gledati - na stranu to što je to telefon a ne fotoaparat...
Nisam zahtevan korisnik i ne treba mi mnogo od telefona. Koristeći jedan dan kolegin note 3, video sam da je to sasvim ok telefon. Meni ne smeta što je stariji model. Ne ganjam nove telefone. Kupi osam G5 jer sam čitao da ima dobru kameru. Jeste dobra, ali ova nemogućnost rotacije u panoramskom modu me baš razočaralo. Nekome je to potpuno nebitno, meni nije. Videću šta ću još raditi.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Vidim da ti rotira same ikonice u tasterima sto je ok. To nije do telefona, vec firmware verzija ne podrzava tu opciju. Telefon ti je 100% ispravan ako mene pitas. Da nije, ne bi ti rotirao ikonice.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Ima ta opcija, ali tek kada postavis patern za zakljucavanje. Ne moze finger da radi bez toga, jer ti prvo trazi da to podesis, pa onda doazis do opcije za finger.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Odradio update na lg g5 se tek sada na android 7 i posle toga imao jos 3 update-a. Sve sljaka kao sat. Posle prvog update-a koji je bio 1.3gb malo je lagovalo, ali posle sledece zakrpe je eksplodirao i radio kao singerica. Moram priznati da je baterija drasticno poboljsanja u rezimu spavanja, dok je za klasicno koriscenje ostala ista. Sve pohvale za lg.
nemoguce, ja u ovo ne verujem, svi smo do sad vec naucili i svima je jasno da je svaki update cista prevara i da ne postoji mogucnost da posle istog neki uredjaj radi bolje, cak ni slicno, jedina mogucnost posle update-a je da se telefon upropasti kako u performansama tako i sa baterijom, zaprepascen sam da vidim da ovako nesto pises i varas ljude na ovakav nacin da bi uradli update i zakopali se..
ja mislim samo da mu je neko hakovao profil i pise ovo umesto njega sve oprosteno, da naravno sve je bilo sarkasticnim tonom usmereno na njegovo ponasanje i "prosvetljavanje" ostalih korisnika od kad je dosao na forum
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Ljudi, sacekamo sad da izadju ispravke i prva nadogradnja od 1.35gb jeste bagovala, ali prvi sledeci update od 300mb je resio problem i telefon je leteo. Sledeca dva su bila manja i verovatno neke ispravke. Znaci drasticno poboljsanje u rezimu spavanja, a telefon je dosta brzi. Samo iz tog razloga nisam radio update, jer sam citao malo i strane forume na sta se zale...