LG G4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Re: LG G4

Post od 1808 »

kutijagreha napisao:1808, ajde uporedi sliku sa G4,i sliku sa S6. I iznesi mi svoje misljenje. Ali realno neka bude.
Za neko poređenje bi trebalo da budu potpuno isti uslovi, što ovde nije slučaj. Ovako mi je bolja fotografija od S6.
kutijagreha napisao:Takodje pogledaj zasto je S6 postavio ISO 500,a G4 ISO 150
Zbog različite dužine ekspozicije. Kraće vreme - veći ISO i obrnuto. Osim toga, fotografija sa S6 je nastala po mrklom mraku u 20h 37 min, a sa G4 pred svitanje u 04h i 21 (nebo je već malo svetlije).

Ako te baš zanima i hoćeš da budeš realan, alde pogledaj njegove albume koje je napravio sa G4 i sa S6, pa iznesi svoje mišljenje. Evo linkova......

LG G4
https://www.flickr.com/photos/131107995 ... 1239801523

Galaxy S6
https://www.flickr.com/photos/131107995 ... 1834073628

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Kao i uvek razlika u kvalitetu kamera su nijanse, tako je bilo sa s5 i g3, tako ce biti i sa s6 i g4.
Licno preferiram zivlje boje, zato se meni vise svidjaju fotografije sa s6.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

1808, recicu ti jos samo ovo. Da ne znas ko je slikao sa ova dva telefona,sta bi ti rekao? Da li bi mislio da su u pitanju iste osobe?
Ove slike kada pogledam,rekao bih da je S6 u ruci nekog profi fotografa,a G4 u ruci nekog amatera. Razlika je u klasi vise nego ocigledna po primerima. Barem tri lestvice. Sada ti meni reci,da li bi rekao ovako na 'slepo' da je jedna te ista osoba slikala?
Zanemaricu uslove u kojima je slikano (S6,vedro i suncano vreme),G4 (tmurno i nikakvo okruzenje)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Pokazite slike sa flickr naloga koji je postovao 1808 nekoj osobi koju apsulutno ne interesuju telefoni, tehnika i sl, neka cisto vizuelno proceni koje slike su joj prijatnije na oko bez zalazenja u bilo kakve tehnicke specifikacije, bas me zanima kakav odgovor ce biti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

znemanja, a pitaj istu tu osobu da ti kaze da li je u ovom slucaju isti korisnik slikao? Bas bi voleo da vidim sta bi rekao.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Молим вас немојте као ови са Бенча, сморише људи невиђено, препуцавају се као да им од тога живот зависи. [emoji19]

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Joco,vidis i sam na bendzu ko ne moze bez Lg-a :)
Nisam video nijednog kod njih u temi.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Vas kao da placaju kompanije da se prepucavate po forumima.
Iskreno,podsecate me na one SNS botove na Blicu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Behemoth,lepo je na forumu razmenjivati misljenja. Zato i sluzi.
A ako se nekad okupimo,pa odemo u kafanicu neku,tada cemo pricati o pivu,lepim zenama,veselim domacicama.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

kutijagreha napisao:Joco,vidis i sam na bendzu ko ne moze bez Lg-a :)
Nisam video nijednog kod njih u temi.
Али стварно ми нису јасни. :)
Ја обожавам Самсунг као што се наравно види и као што знате али ми уопште није циљ да неки телефон другог бренда омаловажавам и причам како је мој бољи, лепши, квалитетнији... То не води ничему и по мени је то беспотребно полемисање. Свако ће да купи оно што се њему допада. Не можемо ни ви ни ја некоме да кажемо е немој да узмеш ЛГ, Сони, Хтц него узми Самсунг и Епл, сложићете се да то нема превише смисла. Овде смо да би дискутовали о уређајима разних произвођача али на један нормалан начин, ја кад видим на Бенчу шта све пишу и како се опходе једни према другима увек се сетим нашег форума и атмосфере која овде влада, као да се знамо 100 година такав утисак имам. :)
Што се самих телефона тиче, о Г4 имам најбоље могуће мишљење и у случају Г4 или С6 бих морао заиста добро да размислим за који бих се одлучио јер су оба телефона сам врх понуде у овом тренутку, нијансе су у питању као и неки субјективни доживљај.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Joco,bravo. Razumes poentu sta hocu da kazem.
LG obozavam,njihove teme pratim i to je to.
Nijedan jedini post,niti ovde,niti tamo, nije bio za S6. Mene to ne zanima,i necu na to da trosim vreme.
A ocigledno ima likova koji vise pisu (blate) po drugim uredjajima,nego sto pomazu drugim korisnicima u 'svojim' temama

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Forum sluzi za razmenu misljenja, svi iznosim svoje vidjenje i tvrdenje, ali to treba i dokazati. Sasvim je normalno da dodje do sukoba misljenja jer je i logicno da nemamo svi iste ukuse, stavove i poglede oko nekih cinjenica.

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Camera Clash: LG G4 vs. Samsung S6 vs. iPhone 6 Plus

http://www.tomsguide.com/us/lg-g4-galax ... -2791.html

And, overall Winner is....

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

And,overall Winner is money

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Azimuth napisao: U sustini, sve ce biti do onog ko skljoca jer ce sa obe kamere moci da izvuce fantasticne fotke.
Amin, ovim je sve rečeno i stvarno bih vas zamolio da prestanemo sa ovim dečijim igrarijama i prepucavanjima, jer iskreno izgledamo mnogo smešno za one spolja koji posećuju forum..
A i nema šta G4 ili S6 to su sada vodeći modeli, pa ko voli nek izvoli bilo koj....

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Zapravo, za one spolja, ovakve rasprave su i najzanimljivije. :D
Ja na Benčmarku nisam ostavio ni 10 komentara, pa se i dalje osećam kao da sam "onaj spolja" - i najviše od svega tamo volim da čitam slične rasprave. Nasmejem se kvalitetno, bolje mi je od Zvezda Oinka :D, a još ako sam u prevozu, preko TT, ljudi me gledaju k'o ludaka - ali, meni je super. :D :D :D
A ovo, što njih dvojica brane svaki svoj brend, ne doživljavam kao prepucavanje, već više kao drugarsko neslaganje - ovde uglavnom vladaju pozitivan duh i međusobno poštovanje.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Iskreno, ne mogu da shvatim da se neko naljuti kod argumentovane rasprave koji telefon je bolji, koji klub bolje igra, koji automobil je bolji i sl. Ljudi, diskusije i sluze za ovakve stvari, zato se i zovu diskusije.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

znemanja, zato i ja najvise volim da diskutujem sa tobom :)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Tako je, živele diskusije.. i pobeda Leksusa na BMW-om! :D :D

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

Sorni ga Pajo :D :D :D
Vaša poruka sadrži 22 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

Odgovori