LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Nennad, nisam najbolje razumeo bendera,a i nisam previse ulazio u tu materiju. Ako se ubaci rikaveri kaze da se gubi kernel? Sta dobijam tim kernelom? Takodje kaze ako posle flesujem taj kernel,gubim rikaveri.
Pitam zbog toga jer hocu da predjem na 20g,preko ioroot25 da ga rutujem,ali ne znam da li je bezbedno bez rikaverija da ubacim ovaj 3.2 fix apk?
Pitam zbog toga jer hocu da predjem na 20g,preko ioroot25 da ga rutujem,ali ne znam da li je bezbedno bez rikaverija da ubacim ovaj 3.2 fix apk?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
knelee32, framerate ti je taj u trenucima slabije osvetljenosti?
Re: Одг: LG G2
kutijagreha, Da zato se i cudim sto je kod tebe 15
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 18. Okt 2014. 09:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
knelee32, to je kod Nennad, takav rate. Mozda nije odradio reset posle update-a
Citao sam na xda da popravlja to,a da je baterija mnogo jaca u odnosu na 20d. Reci mi kada hoces da slikas sa blicem,da li je i kao sa fix-om,najvise sekund da opali sliku?
Citao sam na xda da popravlja to,a da je baterija mnogo jaca u odnosu na 20d. Reci mi kada hoces da slikas sa blicem,da li je i kao sa fix-om,najvise sekund da opali sliku?
Nisam do sada čuo da se gubi kernel ubacivanjem rikaverija, ako se "izgubi" kernel, telefon neće da butuje. Može biti da je tako na 20G, bolje sačekaj njega, ja još nisam u toku sa ovom 20G verzijom.kutijagreha napisao:Nennad, nisam najbolje razumeo bendera,a i nisam previse ulazio u tu materiju. Ako se ubaci rikaveri kaze da se gubi kernel? Sta dobijam tim kernelom? Takodje kaze ako posle flesujem taj kernel,gubim rikaveri.
Ako je apk verzija fiksa, nemaš potrebe za rikavirujem, on je potreban samo za .zip verziju.
Inače, nisam radio factory reset, ali sam mu prethodno pobrisao sve iz rikaverija i uradio "back to stock" po metodi koja briše sve. Probaću i sa fact. reset.
Kad hoces da opalis sliku treba mu mozda nekih 2 sec ali vadi sliku iz mrkog mrakakutijagreha napisao:knelee32, to je kod Nennad, takav rate. Mozda nije odradio reset posle update-a
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nennad, hvala na pojasnjenju,ipak cu njega da sacekam da vidim sta ce da odgovori. Probaj hard reset da odradis,pa vidi kako ti se ponasa frame rate. Ako su je ovom 20g to sredili,mozda ubuduce nece trebati fix. Da ne govorim o tome ako izbace za nas model 5.0 verziju,kameru ce tek tada kako treba srediti,vise nece biti potrebe za fix-om 
knelee32, hvala za informaciju. Sacekacu jos nekog da isproba to,i stavljam odmah tu novu verziju

knelee32, hvala za informaciju. Sacekacu jos nekog da isproba to,i stavljam odmah tu novu verziju

Iskreno po meni jos uvek nije ono sto svi mi korisnici g2 ocekujemo, nadam se da ce to 5.0 ispraviti
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Mislim da se gubi najnoviji kernel koji ide uz 20g updajt, jer autorec app da bi instalirala rikaveri mora da vrati kernel na raniju verziju koja podržava custom rikaveri.Nennad napisao: nisam najbolje razumeo bendera,a i nisam previse ulazio u tu materiju. Ako se ubaci rikaveri kaze da se gubi kernel?
Neka me ispravi bender ako grešim.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
knelee32, ajde molim te ako ti nije frka da napravis snimak neki u low light-u,okacis bilo gde da pogledam 
Veceras bi odradio taj update,bekap,root,rikaveri ako mi se bude svideo snimak. Mada nesto nemam bas toliko vremena slobodnog,ali bi me sutradan istrpeo sef malo pospanog
AndroMan,to znaci ubaci 20g,ubaci root,i vise nista ne pipaj dok se tata ne vrne?

Veceras bi odradio taj update,bekap,root,rikaveri ako mi se bude svideo snimak. Mada nesto nemam bas toliko vremena slobodnog,ali bi me sutradan istrpeo sef malo pospanog

AndroMan,to znaci ubaci 20g,ubaci root,i vise nista ne pipaj dok se tata ne vrne?

Aha, na to "gubljenje" je mislio kutija. To se svakako mora desiti, dešava se i na prethodnim verzijama ista stvar, vraća se jelly bean kernel, jer jedino on dozvoljava instalaciju rekoverija. Nakon toga bi trebalo flešnuti neki kit kat kernel.AndroMan napisao:
Mislim da se gubi najnoviji kernel koji ide uz 20g updajt, jer autorec app da bi instalirala rikaveri mora da vrati kernel na raniju verziju koja podržava custom rikaveri.
Neka me ispravi bender ako grešim.
Opet su promenili kombinaciju dugmića za ulazak u stock recovery.
Moze ali ne radi towelroot na 20g nego ioroot25mazzy napisao:Ja sad uzeo g2 od prijatelja da mu stavim 20g. I screen firmware update i u dnu crvenim slovima pise ROOTED, a telefon 100% nije rootan. Kupljen kod operatera. U mene je prije pisalo...sad pise unrooted
@Baraba, može g3 na 20g, prvo ioroot25, zatim autorec sa benderovog linka. Za kernel nisam siguran, mislim da može bilo koji stock kernel, cloudy, dorimanx nakon što autorec odradi svoje. Za ovo neka bender potvrdi.
Inače, postoji frame drop u mračnim okruženjima, svega 15 fps, ja vratio g3 koji je i značajno brži.
Inače, postoji frame drop u mračnim okruženjima, svega 15 fps, ja vratio g3 koji je i značajno brži.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Da li moze na ovaj telefon da se nakaci otg kabal? Citao sam, negde da moze, a jedna prodavacica mi rece da misli da ne podrzava?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Naravno da mozepelleruma napisao:Da li moze na ovaj telefon da se nakaci otg kabal? Citao sam, negde da moze, a jedna prodavacica mi rece da misli da ne podrzava?