LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Re: LG G2

Post od Nennad »

Jesam na 20G, zato sam je i ubacio, da probam kameru,

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Nennad, nisam najbolje razumeo bendera,a i nisam previse ulazio u tu materiju. Ako se ubaci rikaveri kaze da se gubi kernel? Sta dobijam tim kernelom? Takodje kaze ako posle flesujem taj kernel,gubim rikaveri.
Pitam zbog toga jer hocu da predjem na 20g,preko ioroot25 da ga rutujem,ali ne znam da li je bezbedno bez rikaverija da ubacim ovaj 3.2 fix apk?

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 11. Avg 2014. 15:31
Kontakt:

Post od knelee32 »

Kod mene je frame rate 25 na 20g

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

knelee32, framerate ti je taj u trenucima slabije osvetljenosti?

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Re: Одг: LG G2

Post od knelee32 »

kutijagreha, Da zato se i cudim sto je kod tebe 15
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 18. Okt 2014. 09:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

knelee32, to je kod Nennad, takav rate. Mozda nije odradio reset posle update-a
Citao sam na xda da popravlja to,a da je baterija mnogo jaca u odnosu na 20d. Reci mi kada hoces da slikas sa blicem,da li je i kao sa fix-om,najvise sekund da opali sliku?

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

kutijagreha napisao:Nennad, nisam najbolje razumeo bendera,a i nisam previse ulazio u tu materiju. Ako se ubaci rikaveri kaze da se gubi kernel? Sta dobijam tim kernelom? Takodje kaze ako posle flesujem taj kernel,gubim rikaveri.
Pitam zbog toga jer hocu da predjem na 20g,preko ioroot25 da ga rutujem,ali ne znam da li je bezbedno bez rikaverija da ubacim ovaj 3.2 fix apk?
Nisam do sada čuo da se gubi kernel ubacivanjem rikaverija, ako se "izgubi" kernel, telefon neće da butuje. Može biti da je tako na 20G, bolje sačekaj njega, ja još nisam u toku sa ovom 20G verzijom.

Ako je apk verzija fiksa, nemaš potrebe za rikavirujem, on je potreban samo za .zip verziju.

Inače, nisam radio factory reset, ali sam mu prethodno pobrisao sve iz rikaverija i uradio "back to stock" po metodi koja briše sve. Probaću i sa fact. reset.

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

kutijagreha napisao:knelee32, to je kod Nennad, takav rate. Mozda nije odradio reset posle update-a
Citao sam na xda da popravlja to,a da je baterija mnogo jaca u odnosu na 20d. Reci mi kada hoces da slikas sa blicem,da li je i kao sa fix-om,najvise sekund da opali sliku?
Kad hoces da opalis sliku treba mu mozda nekih 2 sec ali vadi sliku iz mrkog mraka

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Nennad, hvala na pojasnjenju,ipak cu njega da sacekam da vidim sta ce da odgovori. Probaj hard reset da odradis,pa vidi kako ti se ponasa frame rate. Ako su je ovom 20g to sredili,mozda ubuduce nece trebati fix. Da ne govorim o tome ako izbace za nas model 5.0 verziju,kameru ce tek tada kako treba srediti,vise nece biti potrebe za fix-om :)
knelee32, hvala za informaciju. Sacekacu jos nekog da isproba to,i stavljam odmah tu novu verziju :)

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

Iskreno po meni jos uvek nije ono sto svi mi korisnici g2 ocekujemo, nadam se da ce to 5.0 ispraviti

AndroMan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
:: Galaxy Note 9 N960F
:: BB Passport; N808PV

Post od AndroMan »

Nennad napisao: nisam najbolje razumeo bendera,a i nisam previse ulazio u tu materiju. Ako se ubaci rikaveri kaze da se gubi kernel?
Mislim da se gubi najnoviji kernel koji ide uz 20g updajt, jer autorec app da bi instalirala rikaveri mora da vrati kernel na raniju verziju koja podržava custom rikaveri.

Neka me ispravi bender ako grešim.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

knelee32, ajde molim te ako ti nije frka da napravis snimak neki u low light-u,okacis bilo gde da pogledam :)
Veceras bi odradio taj update,bekap,root,rikaveri ako mi se bude svideo snimak. Mada nesto nemam bas toliko vremena slobodnog,ali bi me sutradan istrpeo sef malo pospanog :lol:
AndroMan,to znaci ubaci 20g,ubaci root,i vise nista ne pipaj dok se tata ne vrne? :)

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

AndroMan napisao:
Mislim da se gubi najnoviji kernel koji ide uz 20g updajt, jer autorec app da bi instalirala rikaveri mora da vrati kernel na raniju verziju koja podržava custom rikaveri.

Neka me ispravi bender ako grešim.
Aha, na to "gubljenje" je mislio kutija. To se svakako mora desiti, dešava se i na prethodnim verzijama ista stvar, vraća se jelly bean kernel, jer jedino on dozvoljava instalaciju rekoverija. Nakon toga bi trebalo flešnuti neki kit kat kernel.

Opet su promenili kombinaciju dugmića za ulazak u stock recovery.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Ja sad uzeo g2 od prijatelja da mu stavim 20g. I screen firmware update i u dnu crvenim slovima pise ROOTED, a telefon 100% nije rootan. Kupljen kod operatera. U mene je prije pisalo...sad pise unrooted :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ima li negde 20g kernel? Da vratim taj kernel, ako ubacim g3 rom? Može li g3 rom na 20g?

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

mazzy napisao:Ja sad uzeo g2 od prijatelja da mu stavim 20g. I screen firmware update i u dnu crvenim slovima pise ROOTED, a telefon 100% nije rootan. Kupljen kod operatera. U mene je prije pisalo...sad pise unrooted :)
Moze ali ne radi towelroot na 20g nego ioroot25

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

@Baraba, može g3 na 20g, prvo ioroot25, zatim autorec sa benderovog linka. Za kernel nisam siguran, mislim da može bilo koji stock kernel, cloudy, dorimanx nakon što autorec odradi svoje. Za ovo neka bender potvrdi.
Inače, postoji frame drop u mračnim okruženjima, svega 15 fps, ja vratio g3 koji je i značajno brži.

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59

Post od pelleruma »

Da li moze na ovaj telefon da se nakaci otg kabal? Citao sam, negde da moze, a jedna prodavacica mi rece da misli da ne podrzava?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

pelleruma napisao:Da li moze na ovaj telefon da se nakaci otg kabal? Citao sam, negde da moze, a jedna prodavacica mi rece da misli da ne podrzava?
Naravno da moze :-) prodavacica je sigurno na znanje dobila posao :-D

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59

Post od pelleruma »

hvala, nisam je video, ali po seksi glasu - verovatno
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

Odgovori