LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: LG G2

Post od Baraba »

Neke od ponuđenih boja tastature već ubačenih (ako vam se ne svidi stock siva sa gornjih slika):

SlikaSlika

Ovu sam ubacio zbog probe da vidim kako funkcioniše ubacivanje novih boja sa store:

Slika

Nova tema i nove ikone sa store, ima ih par pa skidajte po volji:
Slika

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Konaco je i meni stigao G2 32 Gb :) . Prvo malo reklama za http://www.mobilnishop.com/ preko njih sam uzeo, sve su ispostovali, telefon sam ja prvi otvorio, imale su nalepnice na kutiji 480evra 32 Gb crni.
Sto se tice telefona mogu reci wow, extra je...ispunio je moja ocekivanja (na prvi pogled) i jos vise od toga. Sve radi kao podmazano, ekran odlican, kamera odlicna, tasteri pozadi su ok, jednino sto meni smeta su tasteri na ekranu (valjda stvar navike, naviknucu se nadam se :))
E sad poredjenje sa S4 iz mog iskustva. Tesko je reci koji je bolji od ova 2 modela, oba imaju svoje prednosti i mane. Sto se ekrana tice po meni je realno bolji na g2 (uporedio sam ih na internetu Chrome pretrazivac), gledao sam slike, citljivost teksta itd (G2 ima bollju belu, a S4 crnu, mada to vec svi znamo)...jedino sto smetaju tasteri kog g2 na ekranu pa se na S4 vidi vise iako je ekran manji (nije mana, ali cisto poredjenja radi)...sto se kamere tice tu bih dao blagu prednost samsungu. Nekako slike lepse ispadaju (bar meni, ukusi su razliciti), ali nije neka drasticna razlika. Dok je stabilizacija opticka na G2 daleko bolja u odnosu na softversku kod S4...snimanje jos uvek nisam probao...Sto se brzine tice tu ne vidim neke razlike, dialer i imenik otvara g2 brze (neprimetno brze), ta brzina se vidi samo kada se stave jedan pored drugog, u realnom radu se to ne primeti...ostalo, otvaranje ostalih app, pretrazivac itd je tu negde, skoro isto (mada jos ne mogu o tome da sudim, tek sto mi je stigao G2) :)
Sve u svemu, ne kajem se sto sam uzeo ovaj fon, najvise mi se za sada dopada kuc-kuc otkljucavanje (valjda sto do sada nije vidjeno) :)....moje preporuke za one sto se razmisljaju, mislim da nece pogresiti :)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Nema sta,LG je uradio pravu stvar i vreme je da se stane na put monopolisti zvanom Samsung.
Cestitke na kupovini
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

:D Hvala .

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ako niste već instalirajte LG Smart World (imate tu svašta, LG store):
https://www.dropbox.com/sh/csh5z8903v1fylq/w4FEdKNQCe
Može i pristup preko PC:
http://uk.lgworld.com/web.main.dev

MakiRocket, čestitam.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Bahemoth
Ne prizivaj djavola ahahah
U Phablet grupi nema im ravnoga na zalost
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Behemoth, jesi li probao u kameri opciju "ptičica" :)
Možeš da izgovoriš jednu od reči, npr. LG, telefon fokusira i slika. Bez tapkanja telefona. može biti korisno ako neko ko kada klikne na ikonu za slikanje malo pomeri telefon, ovako neće pomeriti telefon i biće slika jasnija. Ili ako su vam prvljave ruke.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Jel to neka posebna opcija ili?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ne. Pokreni kameru, klikni na podešavanja, prva sa levo u gornjem redu, ikonica je kako čovek izgovara nešto.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Aaa,cheese shutter.
Probacu bas sutra kad bude dan,sad nemam ni sta da slikam

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Isti je slucaj i kod mene.Izbor sam suzio na dva modela,i to oba iz lg tabora.G2 32gb i optimus g pro su modeli oko kojih se dvoumim.Trenutno sam blizi kupovini g pro iz razloga sto je trenutno na trzistu jeftiniji i sto ima veci displey.Ali sve sto vise gledam i pratim neke teme sve sam neodlucniji sta kupiti.

kvaka33 napisao:Ponekada sto vise cigas manje znas
Evo ja bih kao neki nov telefon i pratim par tema
I sto vise ih pratim manje znam sta bi i da li bi :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Baterija je definitivno monstrum na G2. N4 bi mi odavno rikno, jedina stavka zašto sam prodao N4 je baterija.
Osvetljenje je 50%, wifi/3g ne gasim. Oko 30min je bio aktivan gps sa dve app za trčanje. Dosta slikanja i interneta, sve sinhronizacije popanjene, osvežavanje na 1h temperature itd. ništa se ne štedi.

Slika Slika
Slika Slika

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Danas isao sa drugom da uzme ovde ovaj fon na ugovor...ugovor na 2godine nirmalno...fon za 1e i mesecna tarifa 29,90 i flat internet , sms i pozivi za sve mreze ukljucujuci i fixni....fon je bruka koliko je dobar...odusevio sam se....
Huawei

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Baraba napisao:Sviđa mi se što je gomila stvari implementirana i ne treba prčkati po sistemu. Ne vidim razlog ni da rutujem telefon.
To se i meni svidja sto neki proizvodjaci rade. Ista stvar je prisutna i na Find 5. Ne pamtim kad sam ga poslednji put root-ovao, jer zaista vise nema potrebe, osim ako covek nije "manijak" pa stalno cacka po sistemu. Sve vise stvari je ubaceno u sistem po defaultu. Mozda sve to zna da koci ponekad, jer je sistem opterecen opcijama, ali barem moj telefon jos uvek radi ko zmaj.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Docice pre nove G2 kod tebe :D

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Zna li neko da li se planira neki update za G2 u skorije vreme 4.3? ili mozda 4.4 ? :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

4.3 je po meni kasno, bolje da idu na 4.4.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Nema jos informacija mada postoje neki custom romovi.Sto se mene tice i ne moraju da puste,ovo radi kao sat i nema potrebe za novijom verzijom.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Baraba napisao:Docice pre nove G2 kod tebe :D
Cut' bre tamo, ne lozi me! :D
A ko zna, ako iskoci neka dobra cena na netu... :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

^ samo konstatujem sa kakvim žarom u očima gledaš ovu zverku :D

Odgovori