LG G Pro 2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: LG G Pro 2
Jesi li probao neku drugu aplikaciju sem smartshera ?
Vidim da ima mnogo bolje ocenjenih od te app
Koliko vidim u galeriji mozes selektovati sve slike iz foldera ako hoces,pogledaj ti to malo bolje
Ili menjaj app
Vidim da ima mnogo bolje ocenjenih od te app
Koliko vidim u galeriji mozes selektovati sve slike iz foldera ako hoces,pogledaj ti to malo bolje
Ili menjaj app
Poslednja izmena od kvaka33 u Sub, 14. Feb 2015. 10:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
kvaka33, pravo da ti kazem nisam ni znao da ima jos tih app
moracu da pogledam ali to je njegova fabricka valjda i njegova ikonica je uvek bila pored ostalih opcija gore iznad faljla koji hoces da preneses na tv u da se vidi ali sada mora da se klikne na one tri tackice pa tu da se trazi cak nije ni u opciji za serovanje 

- kvaka33
- Expert
To znaci da nije optimizovana za rad na lizalici
Probaj ti neku drugu app
Ja kada udjem u galeriju pritisnem ikonicu za share i da mi mogucnost biranja slike ,vidim da smartshare nema.u ponudjenim opcijama ,zato menjaj app
Nego da li se i tebi cini da je ekran cistiji ,da je ostriji prikaz ili sam ja to umislio?
Probaj ti neku drugu app
Ja kada udjem u galeriju pritisnem ikonicu za share i da mi mogucnost biranja slike ,vidim da smartshare nema.u ponudjenim opcijama ,zato menjaj app
Nego da li se i tebi cini da je ekran cistiji ,da je ostriji prikaz ili sam ja to umislio?
Sto se baterije tice priblizno kao i KitKat

Duzina punjenja oko 1 sat 30 min. sa 13% do 100% mozda i brze nego ranije - nisam mnogo obracao paznju.

Duzina punjenja oko 1 sat 30 min. sa 13% do 100% mozda i brze nego ranije - nisam mnogo obracao paznju.
- kvaka33
- Expert
Demian napisao:I ja se jutros odluci da instaliram Lizalicu . Podesio sam tel ,instalirao app i sada polako istrazujem . Da malo se treba navici novi ui ali imao sam ja i g3 barem jedan ceo dan pa sam upoznat hehe![]()
Radi brze to je sigurno i vec sam provalio neke sitnice kao sto su da nema posebne ikonice u galeriji kada hocu da preko smartshera prebacim sliku na tv nego mora da se udje u opcije pa posebno da se izabere to je malo bez veze ali dobro sta je tu je. Ovi dugmici dole i ako sam izabrao da budu beli nisu svida beli nego su ma primer u google chrome u sa crnom pozadinom a oni su beli po meni to je ruzno .
dejop, meni Here navigacija proradi do duse iz vise puta evo sad skidoh mape i glas i radi sad jbg mozda zabaguje pri nekoj vecoj ruti ali barem ovo sto sada sam probao radi .
Vidim da u podesavanjima za video snimanje nema vise opcija za one zezalice za izvratnje faca ,steta nije bila losa zezalica sto li su to izbacicili majku mu![]()
Za sada je ok javljam se sa jos utisaka kasnije...
Ja koristim Operu ,bela je pozadina i po meni bolji brauzer od hroma,probaj ne kosta nista lako ces ga skinuti ako ti se ne dopada,obicnu verziju ne mini
Za app smart share smo vec pricali
To za video imas brdo aplikacija za zezanje pa skidaj po volji i free i narodne verzije

dejop,
Videcemo kada baterija prodje par ciklusa i kada se sve malo slegne a i kada malo porade na optimizaciji aplikacija na lizu
Kako vam radi viber na lolipopu?Danas mi je skinuo oko 75mb za dva razgovora od po 7-8 minuta dok sam bio u gradu.Nije bio video poziv nego obican poziv preko vibera.Ne znam kako je kod vas ali cini mi se da mnogo vise skida za razgovor u mb nego sto je to bio slucaj na kit kat-u.
Instalirao sam i here navigaciju i zna da zabode po neki put.Krene da ucita kad je pokrenem i samo mi izbaci crn ekran.
Ostale stvari su ok.
I nisam imao nikakvih problema.Brzo radi za sada.Videcemo za par dana kako ce se pokazati.
Instalirao sam i here navigaciju i zna da zabode po neki put.Krene da ucita kad je pokrenem i samo mi izbaci crn ekran.
Ostale stvari su ok.
I nisam imao nikakvih problema.Brzo radi za sada.Videcemo za par dana kako ce se pokazati.
- kvaka33
- Expert
Here navigacija ne radi dobro na lolipopu,imas gore u postovima pomenuto
Operativni sistem nema veze sa skidanjem megabajta na viberu ,to je zasebna aplikacija
Udji bolje u podesavanja mailova i odcekiraj brdo gluposti ako ih ne koristis ,narocito ako nemas dovoljno megabajta
Ostavis najbitnije da sinhronizuje mailove ,ako ti ni to ne treba, iskljuci sinhronizaciju dok si na mobilnom netu jer ti jede i bateriju i megabajte
Operativni sistem nema veze sa skidanjem megabajta na viberu ,to je zasebna aplikacija
Udji bolje u podesavanja mailova i odcekiraj brdo gluposti ako ih ne koristis ,narocito ako nemas dovoljno megabajta
Ostavis najbitnije da sinhronizuje mailove ,ako ti ni to ne treba, iskljuci sinhronizaciju dok si na mobilnom netu jer ti jede i bateriju i megabajte
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ja koristim Here na lollipopu od kad je izasao ,svakodnevno ga koristim i do sad nisam naisao na problem nikakav... Pogotovo sad kad je iz Bete izasao
Pa kad sam juce usao u prenos podataka pokazao mi je sta je najvise potrosilo megabajte i viber je bio na prvom mestu sa potrosenih 75 mb za dan.A imao sam dva poziva preko vibera od po 7-8 min.Nije mi pokazivao da je nesto drugo pojelo mb nego bas viber.
Inace prosli mesec mi je aplikacija telegraf novine u pozadini sljustila oko 180 mb za 40 minuta a da je nisam ni ukljucio.Tacnije citao sam telegraf i izasao iz njega a on je nastavio u pozadini da ljusti net.Onda sam dobio dve poruke od mts-a potrosili ste 50 posto kolicine podataka ,pa za 20 min ponovo potrosili ste 80 posto kolicine podataka.Ja udjem u prenos podataka i podesim od prvog do 31 da vidim sta najvise trosi mb i vidim da je telegraf u pozadini pojeo nekih 180mb i to za 45 min.Onda sam tu ogranicio prenos podataka u pozadini kod telegrafa i od tada nemam problema sa telegrafom.
Kad to isto uradim na viberu onda nisam dostupan.Znaci moram da mu ostavim da bude aktivan u pozadini.
A sto se tice mailova oni mi nisu pravili problem bar prema ovome sto pokazuje prenos podataka.
Inace here kod mene ne radi dobro.Jednom hoce da udje u navigaciju odmah a onda 5-6 puta nece uopste da je pokrene nego me samo izbaci iz nje i bude crn ekran.
Mada mi ona i nije nesto bitna posto navigaciju slabo koristim.
Inace prosli mesec mi je aplikacija telegraf novine u pozadini sljustila oko 180 mb za 40 minuta a da je nisam ni ukljucio.Tacnije citao sam telegraf i izasao iz njega a on je nastavio u pozadini da ljusti net.Onda sam dobio dve poruke od mts-a potrosili ste 50 posto kolicine podataka ,pa za 20 min ponovo potrosili ste 80 posto kolicine podataka.Ja udjem u prenos podataka i podesim od prvog do 31 da vidim sta najvise trosi mb i vidim da je telegraf u pozadini pojeo nekih 180mb i to za 45 min.Onda sam tu ogranicio prenos podataka u pozadini kod telegrafa i od tada nemam problema sa telegrafom.
Kad to isto uradim na viberu onda nisam dostupan.Znaci moram da mu ostavim da bude aktivan u pozadini.
A sto se tice mailova oni mi nisu pravili problem bar prema ovome sto pokazuje prenos podataka.
Inace here kod mene ne radi dobro.Jednom hoce da udje u navigaciju odmah a onda 5-6 puta nece uopste da je pokrene nego me samo izbaci iz nje i bude crn ekran.
Mada mi ona i nije nesto bitna posto navigaciju slabo koristim.
kvaka33 napisao:Here navigacija ne radi dobro na lolipopu,imas gore u postovima pomenuto
- kvaka33
- Expert
Skini stariju verziju vibera pa probaj,mozda ove nove verzije sa brdom nekih smajlica itd prave probleme
Lizalica sa time u svakok slucaju nema veze
Ja recimo Gmail ostavim uvek fabricki ,posto su nove verzije sve gore i gore,takodje tapatalk koristim iskljucivo pro verzije
Lizalica sa time u svakok slucaju nema veze
Ja recimo Gmail ostavim uvek fabricki ,posto su nove verzije sve gore i gore,takodje tapatalk koristim iskljucivo pro verzije
Ok.Videcu sa starijom nekom verzijom vibera pa da probam.Inace malopre sam se cuo sa drugarom preko 3g neta i pricao nekih 2 minuta.Skinuo je 1,2mb za tih dva minuta.Znaci za 20 minuta bi skinuo nekih 12mb sto je dosta manje nego juce koliko mi je skinuo.Mada sam ja tu verziju od juce deinstalirao i danas skinuo neku drugu.U svakom slucaju probacu da nadjem neku stariju verziju vibera pa da vidim onda kako se ponasa.
I evo deinstalirao sam here navigaciju pa je ponovo skinuo sa play stora i ubacio mape srbije i za sada radi dobro.Kao da prethodni put nije nesto dobro leglo oko instalacije pa je stalno pucala kad pokusam da je pokrenem.
I evo deinstalirao sam here navigaciju pa je ponovo skinuo sa play stora i ubacio mape srbije i za sada radi dobro.Kao da prethodni put nije nesto dobro leglo oko instalacije pa je stalno pucala kad pokusam da je pokrenem.
- kvaka33
- Expert
Ala kasne sa ovom nasom verzijom
Cim izadje ima da je flesnem,cisto da vidim ima li neke razlike
Cim izadje ima da je flesnem,cisto da vidim ima li neke razlike
Kome treba ima na ovom linku dobrih tema koje rade na lg telefonima.Ja sam ih instalirao kod sebe na g pro 2 i rade dobro.Fon ne treba da bude rutovan.
Link
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2575385
Link
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2575385
- kvaka33
- Expert
Ovih dana sam rongao po netu
Koliko vidim po raznim forumima i blogovima u martu se tek mogu ocekivati ostali apdejti za druge regione deo Azije sto nas i najvise zanima
Dobro je to sto bi po pisanju nekih ljudi, te verzije trebale biti stabilnije od ovih probnih za lizalicu
Kazu da su ovi prvi bili samo probni i da LG voli tako da radi
Videcemo je li to istina,uskoro
Koliko vidim po raznim forumima i blogovima u martu se tek mogu ocekivati ostali apdejti za druge regione deo Azije sto nas i najvise zanima
Dobro je to sto bi po pisanju nekih ljudi, te verzije trebale biti stabilnije od ovih probnih za lizalicu
Kazu da su ovi prvi bili samo probni i da LG voli tako da radi
Videcemo je li to istina,uskoro

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Apr 2013. 16:25
- :: LG G pro2
S vremena na vreme mi se desi da se baterija daleko brze prazni nego redovno i da se gornja polovina telefona poprilicno zagreje tokom koriscenja i to vec nakon par minuta
Skinuo sam telefon sa punjaca oko 11 danas, koristio ga nekoliko minuta i baterija je pala na 94%, kad sam ga malopre otkljucao ponovo ostao je na 94% ali nakon 10-ak minuta koriscenja pao je na 86% i pritom se dosta zagrejala gornja polovina...
zbunjen sam jer se to ne desava uvek i ne mogu da provalim sta bi moglo da utice na tako nesto jer ga u 99% slucajeva koristim na identican nacin i za iste stvari

Skinuo sam telefon sa punjaca oko 11 danas, koristio ga nekoliko minuta i baterija je pala na 94%, kad sam ga malopre otkljucao ponovo ostao je na 94% ali nakon 10-ak minuta koriscenja pao je na 86% i pritom se dosta zagrejala gornja polovina...
zbunjen sam jer se to ne desava uvek i ne mogu da provalim sta bi moglo da utice na tako nesto jer ga u 99% slucajeva koristim na identican nacin i za iste stvari
- kvaka33
- Expert
To je do lizalice na zalost, desava se i meni ponekada, koliko shvatih iz prica po netu, sledeci apdejt ce to srediti a mozda vec naredni 5.0.1 ali za delove Evrope i Azije za koje nije jos pusten
-
- Povremeni posetilac
Sto je najgore nemam lizalicu niti sam bilo sta drugo dirao sto se toga tice za ova 3 meseca koliko imam telefon niti znam bilo sta da cackam oko toga...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Možda imaš dosta aplikacija u pozadini. To bi objasnilo potrošnju baterije, a i grejanje.
-
- Povremeni posetilac
Nemam, uvek gasim aplikacije koje ne koristim i u menadzeru zadataka mi stoji da nema aplikacija... Ugaseno sve osim mobilnih podataka i rotacije... Ekran na automatski... Koristim iakljucivo fb, messenger, instagram, tapatalk i flashscore i to retko u isto vreme. Ono sto me buni je sto se ovo ne javlja uvek vec ponekad