LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Pozdrav, ljudi, nov sam ovde a moje prvo pitanje glasi: Jel se bas na svakom G2 pojavljuju te zute mrlje kad se duzi period igraju igrice, jer koja je poenta uzimati telefon sa Spadragon-om 800 ako ne mozete uzivati svakodnevno u 2/3/4 pa i vise sati igranja igrica...? Kutija, cini mi se da ti najvise imas iskustva sa ovim modelom pa te molim za odgovor 

ne pojavljuje se svakom,kako te ukenja bratac,sta da ti kazem.Ovde do sada nikom se nisu pojavile izuzev kutiji koji je meni prodao takav a reko da se dete igralo flomasterom,zeznuo me,ne veruj mu nista
cigan to pusti ga 

Ok, hvala na odgovorima. Dvoumio sam se izmedju G2 i P7. G2 mi je bio prvi izbor ali kako ima ovih problema a P7 ima zastitu ekrana novije generacije kao i manju tezinu, sirinu i po subjektivnom misljenju bolji dizajn kao i kameru koja po difoltu hvata prirodnije (toplije) boje sto naravno kad se u G2 ubaci fix pada u vodu ali ne bih da se bakcem sa rutovanjem i romovima, onda je on sledeci logican izbor...S4 je takodje bio u opticaju, ali on, kako sam se i sâm uverio ima problema sto sa trajanjem sto sa naduvanjem baterije a kod drugara je otisao cak i dzek za punjenje. A nema ni radio koji je meni vrlo bitan, mada i sam imam mnogo pesama ali toga nikad dosta...
Jos samo da odem do mt:s-a da proverim graficki unutar P7 i da, nadam se, potvrdim njega kao svoj sledeci telefon.

Jos samo da odem do mt:s-a da proverim graficki unutar P7 i da, nadam se, potvrdim njega kao svoj sledeci telefon.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
G2 vs P7, nema price, g2 nosi pobedu, sto se tice igrica, moj drug igra igrice na g2, nije mu se jos nista pojavilo, ja planiram da kupim G2, ali i mene plasi to sa zutim mrljama, to je bas glupo, mislim ipak je to premium model, tako nesto ne bi trebalo da se desava. Testirali smo P7 vs G2 vs M8 vs S5, najjaci je M8, sto se tice gaminga, pa S5 pa G2, pa daleko ispod P7, na kome koci real racing, sto nisam mogoa da verujem, na ostala 3 tlelefona bez ijednog seca radi igrica. Moram da napomenem da od kad je moj drug odradio lolipop na S5, real racing, radi gore nego na P7, valjda ce da poprave to. Sto se tice benchmark rezultata tako stoje stvari:
1-M8
2-S5
3-G2
4-P7
Ali i dalje idem na G2, daleko bolji telefon nego P7.
1-M8
2-S5
3-G2
4-P7
Ali i dalje idem na G2, daleko bolji telefon nego P7.

@Re_Education, Real Racing 3 ne igram, najvise neke srednje zahtevne arkade, tipa Subway, Despicable me, Sonic Dash a cesto i Riptide GP2 kao i Dead Trigger (mozda uleti na P7 i neki nfs a kazu da ide odlicno na istom). Bencmark rezultati me ne zanimaju i ne patim od toga da masem njima, bitan mi je samo realan rad... Imao sam P1 (odlican fon jedina zamerka za bateriju) a drug Xperiu L i dok je kod njega rezultat na Antutu-u bio za nekih dve hiljade veci P1 je i dalje terao bolje igrice, pogotovo Subway tako da ti rezultati cesto nisu merodovni...
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
Ako igras subway, onda to moze bilo koji telefon da tera bez problema. Sto se tice antutu rezultata, ne bi se slozio, mislim da su ti poeni jako merodavni. A mislim da i vecina sa foruma ima isto misljenje posto mnogi rade testove preko istog programa.
@Re_Education, sta si ti, feniks? Ja te ugasim a ti se javljas sa nekom pricom kako svaki fon moze da tera eto naveo si Subway - pa probaj bilo koji sa adreano 305 i ako bude islo vez seckanja i sa fps-om ko npr. na adreano 320/powervr544 (ili nekom jos jacem GPU) ja progutam sad ovu saksiju sto mi stoji na prozoru. Rezultati jesu merodovni al samo kad je granica tipa 15/20000 i recimo 25000 jer ako telefon ima 25k zna se da moze da tera vecinu igrica sasvim lepo sto se ne moze reci za npr. 15000 a sve preko 25k je bonus i znak da imas zver koju verovatno i ne mozes do kraja da iskoristis...
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
Druze, procitaj pravila foruma, niko nije ovde da bi se svadjao, provocirao, niti bilo sta, samo sam izneo cinjenicu da G2 i P7 su nebo i zemlja kako na antutu tako i u praksi, ko ne zeli da prihvati njegova stvar. Uzivo sam se uverio pa mogu da pricam slobodno. I da, na L9 sam bez problema terao subway surfers, i nije seckao, a to nije zver. Zelim ti srecu u kupovini P7. Svakako ce da tera low igricu kao subway. 

Poslednja izmena od Re_EDuCaTiON u Uto, 10. Mar 2015. 22:43, izmenjeno 1 put ukupno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Samo da napisem ono za mrlje. Desava se, razlog je lepak koji se bukvalno topi i probije, otuda i te zute mrlje. Bilo je primera ovde na forumu, ali su svima besplatno zamenjeni displeji (doduse, jesu svi i imali garancije). To se desava samo ako se telefon bas bas pregreje tipa da ga drzis na suncu ili da ga bez prestanka arcis satima i tako danima.
Druga boljka G2 jeste to sto kad pricas moras telefon da zalepis za obraz i nema mrdanja, u suprotnom ce razgovor seckati. Imao G2, svi smo isto konstatovali.
To je ono sto se tice mana. I taj fix mu zveknes i Bog da te vidi. Odlican telefon za "male" pare.
Druga boljka G2 jeste to sto kad pricas moras telefon da zalepis za obraz i nema mrdanja, u suprotnom ce razgovor seckati. Imao G2, svi smo isto konstatovali.
To je ono sto se tice mana. I taj fix mu zveknes i Bog da te vidi. Odlican telefon za "male" pare.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
To me i brine Azmith, ja bas volim da igram igrice, i to bas one zahtevne, a na njih telefon gori, bukvalno.Azimuth napisao:Samo da napisem ono za mrlje. Desava se, razlog je lepak koji se bukvalno topi i probije, otuda i te zute mrlje. Bilo je primera ovde na forumu, ali su svima besplatno zamenjeni displeji (doduse, jesu svi i imali garancije). To se desava samo ako se telefon bas bas pregreje tipa da ga drzis na suncu ili da ga bez prestanka arcis satima i tako danima...

Onda uzmi neki tablet i cepaj igre dan-noc a fon uzmi za neke druge potrebe i miran si 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ne javlja se mrlja na svakom, već samo na fabrički lošem primerku. Imali drug i ja G Pro 2, on ga koristio poslovno što se kaže, ja ga uništavao. Njegovom se pojavila mrlja, mom nije. Imaš čak i slike negde na forumu. Znači, u istim uslovima, neće se na svakom pojaviti fleka, već na ponekom.
"Svakako ce da tera low igricu kao subway" a ovo nije provociranje? Ja nisam nikoga provocirao (ali ti iz nekog razloga neprestano i u drugim temema hejtujes P7), samo sam u prethodnim postovima izneo misljenje da je P7 bolji telefon za MENE, a normalno da su ukusi razliciti i da ce neko zbog dizajna, lakoce i osecaja u ruci pre uzeti P7 nego npr. G2 jer su ostalo nijanse a L9 ima isti GPU kao P1 pa nije ni cudo sto tera dobro pomenutu igricu.. Vidi se da korisnicko ime (re_education) potpuno odgovara tvojoj mozdanoj/mentalnoj konfiguraciji - definitivno treba ppnovo da se edukujes, bar kad su telefoni u pitanju (e ovo je vredjanje) i nek me uklone sa foruma ako sam prekrsio pravila samo da vise ne raspravljam sa tobom, kvazi strucnjakom, o telefonima...
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
znaci kako te zapadne, zapalo ti je, igra na srecu...
ma de ja i tablet, nebo i zemlja, ja to ne mogu da gledam a kamoli da drzim
salim se, nisam nesto ljubitelj tableta, vise volim dobre telefone, jos malo da me prodje kriza pa da upadnem i ja u g2
nadam se da ce uskoro biti, ici cu na srecu, pa valjda nisam tolki baksuz...
ma de ja i tablet, nebo i zemlja, ja to ne mogu da gledam a kamoli da drzim

salim se, nisam nesto ljubitelj tableta, vise volim dobre telefone, jos malo da me prodje kriza pa da upadnem i ja u g2

nadam se da ce uskoro biti, ici cu na srecu, pa valjda nisam tolki baksuz...

Ja mom fonu nema sta nisam radio grejao se 100x mogao si jaja da peces a eto nisam jos video lepak na beloj pozedini nadam se i da necu... jedino gledaj da je za madjarsko trziste g2 moje misljenje je da su oni vise izdrzljivi od ostalih 

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
Vrati poruke unazad, niti hejtujem P7, niti favorizujem G2, prosto, uporedio, bio prisutan, uverio se koji je bolji, i gotovo.leSa_027 napisao:"Svakako ce da tera low igricu kao subway" a ovo nije provociranje? Ja nisam nikoga provocirao (ali ti iz nekog razloga neprestano i u drugim temema hejtujes P7), samo sam u prethodnim postovima izneo misljenje da je P7 bolji telefon za MENE, a normalno da su ukusi razliciti i da ce neko zbog dizajna, lakoce i osecaja u ruci pre uzeti P7 nego npr. G2 jer su ostalo nijanse a L9 ima isti GPU kao P1 pa nije ni cudo sto tera dobro pomenutu igricu.. Vidi se da korisnicko ime (re_education) potpuno odgovara tvojoj mozdanoj/mentalnoj konfiguraciji - definitivno treba ppnovo da se edukujes, bar kad su telefoni u pitanju (e ovo je vredjanje) i nek me uklone sa foruma ako sam prekrsio pravila samo da vise ne raspravljam sa tobom, kvazi strucnjakom, o telefonima...
Sto se tice vredjanja, necu se spustati, i necu se natezati, nisam na pijaci, a i postoji stara izreka o tome koji prvi popusta.
Ja se povlacim posto vidim kuda ovo vodi.