LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Re: LG G2

Post od yocasylver »

Treba li da se radi neki wipe ili se samo instalira iz recovery?Ako mi se ne svidja vratim na isrti nacin Cloudy kernel?

MarkoDj
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 01. Mar 2015. 01:16
:: LG G2

Post od MarkoDj »

Neka ga neko vreme, pa cu videti kako ce se pokazati.
Jer nasao sam negde da je neko imao 8h SOT, nisam mogao da poverujem.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01

Post od Nennad »

^^U Cloudy 2.1 je 1.6 cloudy kernel, u 2.2 je neki noviji koji je "bumped" (radi na KK bootloader-u) i koji nisam našao posebno (neko ko ume bi trebalo da ga ekstrahuje).
Ukratko da, kernele samo flešuješ iz recovery-ja i ne treba nikakav wipe.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

I ja nisam upamtio da kernel nije odvolen,zapamtio sam da idu dva fajla.Drugi je bio Baseband.Znaci da ako instaliram Dorinmax a imam Cloudy 2.2 posle ne bih mogao da se vratim na pocetno stanje?

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Može da se vrati. Preflešuješ ceo rom ponovo bez wipe bilo čega i nema problema. Ili samo kernel ako je neko izvukao. Uostalom, nećeš hteti da vratiš kada budeš instalirao dorimanx, u najmanju ruku je isto tako dobar kao i Cloudy kernel.
Baseband ne instaliraš, to je dovoljno jednom uraditi, a verovatno jesi kada si flash-ovao rom.

MarkoDj
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MarkoDj »

A je l radio neko mozda undervolt?
Ja sam skinuo aplikaciju "kernel tweaker", ima mogucnost za undervolt pa me interesuje na koliko da se podesi.
Jer neverovatno je koliko mi brze trosi bateriju od cloudy kernela. Prosto ne mogu da verujem da sam ja toliki maler.

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 11. Avg 2014. 15:31
Kontakt:

Post od knelee32 »

Ako je neko zaintresovan da proba Cloudyg2 3.0 koji je sada i za d802 LL verzija mogu da postavim link :)

dusmanic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Dec 2014. 17:25
:: G2

Post od dusmanic »

knelee32,, ajd da probamo,posto nema ovog update...
Kakva su iskustva sa cloudy G2 3.0?
Moze li se posle vratiti na stock nekim backupom, ako izadje update LL?

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

Evo portani cloudyg2 3.0 do juce je bio samo za korejsku verziju a sada mozemo i mi da ga instaliramo

Link: https://mega.co.nz/#!q8BAnb7B!PAwGn9oBQ ... XEVukM31Kk
Link: http://dorimanx.shine.sk/LG/default-...OOT-LOADER.zip

Instalacija

1.Backup za svaki slucaj
2.Wipe sve sem interne memorije
3.Rom
4.bootloder kk

Reboot

MarkoDj
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MarkoDj »

Ja sam video negde da ovaj 3.0 jos uvek nije za D802(international version), vec samo za neki f320 ili tako nesto. Ali ako neko ima vise informacija neka me demantuje.

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

MarkoDj napisao:Ja sam video negde da ovaj 3.0 jos uvek nije za D802(international version), vec samo za neki f320 ili tako nesto. Ali ako neko ima vise informacija neka me demantuje.
U pravu si ali ja sam portovao da bude za d802 tako da slobodno mozes da ga flashnes ako zelis da isprobas rom :)

Ali ga skines sa mega cloud koji sam postavio gore a ne sa xda jer je taj sa xda za korejsku verziju :)

dusmanic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Dec 2014. 17:25

Post od dusmanic »

knelee32, cini mi se da ima malo kocenja sa ovim Cloudy 3.0, npr Fb kad se otvara treba mu jedno 3 sec, to mi se nije dogadjalo ni sa jednim drugim romom... I baterija curi,ali videcemo kad se napuni do kraja pa isprazni... aplikacije sa playstore nije vratio, sve rucno mora da se pegla... toliko za sada o ovom romu

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

Znam jedina mana mu je sto bateriju grize kao lud ostalo kod mene lepo radi sve to sto si naveo :)

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03

Post od Ledjo »

Ako se ne koristi data, lako se izvlaci 7/8h sot. Za 2 nedelje nisam imao sanse da predjem 6h, a evo sad 6:20 sot, 26% bat. Auto, sinhronizacine, 15ak min razgovora. Wi fi je koriscen vise od 5h. Na bateriji je 26h

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Zna li se da li ce LG nekako ispeglati overheat-ing sa lolipopom? Ili cu i kad budem uzeo G2 morati da ga pazim da se ne pregreje ne bi li mi istopio ekran... :?

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Kakav overheating? Nema toga, osim ako ne opleteš igricu nekoliko sati, pa ni tada ako nisi overklokovao i isključivao zaštitu u skrivenom meniju.

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

Citao sam na xda da se ljudi zale na overheating i da im zbog toga ekran crni tj onaj lepak, i moraju da menjaju komplet i ekran i touch, to nije mali problem a nije ni jeftino za popraviti.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Da, bilo je slučajeva, možda 1 ili 2 u 100 i to su ovi što su uključivali thermal deamon mitigation, overklokovali procesore, stavljali loše kernele bez dobre termalne zaštite i sl. Nisu rekli šta su radili, neće to samo od sebe.

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan

Post od Re_EDuCaTiON »

Znaci posto ja necu da se zezam sa romovima i da ubacujem nego cu fabricki da teram, nemam razloga za strah? :D

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Prosto neverovatno,sjajan uredjaj sa sjajnom kamerom uz pec,da ima toliko decijih propusta,pa ovo vec prelazi na broj prstiju dve ruke,sta mu sve moze se desiti i sta sve ima.A uredjaj nije jeftin od 100 eura ili 130

Odgovori