Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Alsap, jos sam u fazi razmisljanja. Cuo sam se danas sa jednim prijateljem koja vrsi preprodaju,kaze da se u toku avgusta meseca ocekuje veliki pad cena G4-orke.
Tako da vagam jos uvek. Mada,pada mi na pamet ona izreka 'strpljen,spasen' i parice u dzepu
Moguce,mada sumnjam da ce ici ispod 400e.Obicno buru na trzistu izazove novi iphone jer tada pada cena proslogodisnjeg modela sto izaziva lancanu reakciju kod ostalih.
Unapred sam ja sve smislio,samo jos da se saceka prava cena
Pravo da ti kazem,ne daje mi se za mobilni telefon preko 400e. Bilo koji telefon da je u pitanju.
Sto se tice slika,toga nece da nedostaje
Imam ja G4 vec jedno 15 dana... Radi odlicno, mada nije da ga nesto previse cimam. Presao sam na njega sa Sony Ericsson W810i starog 8 godina tako da se jos adaptiram na ove moderne tehnologije xD Baterija je generalno ok, sa screen-off pise da traje 350h dok sa screen-on igranja igrica i blejanja na netu dobijam cirka 8h... Kamera je predobra Ako nekoga nesto zanima, pitajte, mada kao sto rehoh ne razumem se bas najbolje jos ^^
Steffan, čestitke na dobrom izboru.
Dođe mi da se i ja vratim na neki koji sam koristio pre 8 godina, pa onda posle nekog vremena da uzmem neki od flagšip modela.
Inače: https://www.youtube.com/watch?v=EB7ibddVXY4
Da, ali edge je ipak malo 'drugaciji' od obicne sestice. Svi naslovljavaju video snimke po onome sto u njima prikazuju. Pomalo neozbiljno od strane reviewer-a da tako 'vara' svoje cenjeno gledateljstvo.
Ok, stoji u tekstu u vezi hardvera i kamere. Ali, ipak su u pitanju dva razlicita modela. Kao Note 4 i Note Edge. Drugaciji ekran je ono sto ih izdvaja. Neko bi rekao da je sve to nepotrebno sto je Samsung tako uradio, ali 'bem li ga, ima se bar neki izbor...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.