LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Nedavno sam kupio polovan G2 32GB,a pokazuje mi da imam slobodno samo 10GB. Kada udjem u informacije o hardveru pise da ima 32...
Sad mi nije jasno da li je ostatak memorije sakriven ili nesto nije uredu sa telefonom...
Sad mi nije jasno da li je ostatak memorije sakriven ili nesto nije uredu sa telefonom...
Ne mogu da uradim.Azimuth napisao:deki1504, uradi mu factory reset. Ostalo je ko zna sta sve od prethodnog vlasnika.
gledao sam po netu kako rade medjutim ja ne mogu da udjem u meni.
Stisnem wolume down i power pustim power pa opet stisnem nista se ne desava...
Da li treba drugacije??
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Nešto tu nije kako treba. Da nisu ostale slike, muzika ili neki drugi podaci starog korisnika? Instaliraj neki file explorer i vidi šta zauzima memoriju. Trebalo bi da imaš slobodno oko 25 GB.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Jesi odradio factory ili iz rikaverija hard reset?
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Factory je odradio koliko sam skapirao
To je zeznuto nesto kad je rutovan 99%, moj drug se zeza sa rutovanjem na htc i nestalo mu 3gb i ne zna gde su mu ni kako da vrati, verivatno je i kod tebe tako neko ne strucan je zezao oko telefona, drugo ne znam sta ne bi moglo da valjda kada si ga resetovao.

To je zeznuto nesto kad je rutovan 99%, moj drug se zeza sa rutovanjem na htc i nestalo mu 3gb i ne zna gde su mu ni kako da vrati, verivatno je i kod tebe tako neko ne strucan je zezao oko telefona, drugo ne znam sta ne bi moglo da valjda kada si ga resetovao.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Re_EDuCaTiON, factory reset zadrzava fajlove. Odradi ti hard reset direktno iz rikaverija
Interesuje me onaj programcic za backup sto je dosao uz telefon. Ako odradim backup u njemu, prebacim taj fajl na komp, odradim hard reset ili cak update ako koji bude, vratim taj fajl na isto mesto odakle sam ga prekopirao, hoce li program prepoznati taj fajl? 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Sly4pb, prepoznace ga. U tom programu odradis samo restore,i to je to
Vodi racuna sta bekapujes.