LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Nexus 4
Ja sam juce isao da se vidim sa nekim drugarima jedan od njih je narucivao knjige preko amazona pa sam mislio da moze i bumper da poruci medjutim nista od toga, e sada ja ne znam da li radi ovaj pay pal tj da li vec mozemo da narucujemo, al faon ako mozemo neko ko je osposobio to da mu se uplate pare na racun pa da poruci par komada taman i shiping inspadne smesan
Poslednja izmena od lesa0208 u Čet, 11. Apr 2013. 11:04, izmenjeno 1 put ukupno.
trenutno je haos, bankama je skoro sistem pao zbog navale, kao bice sredjeno u narednih par dana 
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/376990 ... o-nemoguca

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/376990 ... o-nemoguca
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
luca, ako si imao ranije androide,imas i aplikacije koje si instalirao znaci i go keyboard,i ne samo nju ,znas i sam da sve sto instaliras ostaje da ti je bilo na telefonu ,zato ne zezaj 

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
hm... soooory
upravo sam je skinuo...
imao sam je na htc one s

upravo sam je skinuo...
imao sam je na htc one s

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Одг: LG Nexus 4
Ja sam verifikovao karticu i čini mi se da mogu da kupujem, tako da bi moglo preko mene. Čim dođem kući proveriću da li mogu da kupujem, pa ću se javiti ovde.lesa0208 napisao:Ja sam juce isao da se vidim sa nekim drugari jedan od njih je narucivao knjige preko amazona pa sam mislio da moze i bumper da poruci medjutim nista od toga, e sada ja ne znam da li radi ovaj pay pal tj da li vec mozemo da narucujemo, al faon ako mozemo neko ko je osposobio to da mu se uplate pare na racun pa da poruci par komada taman i shiping inspadne smesan

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Javljaj hitno da narucujemo. Ja bi kupio cak 2 komada mozda
Samo, moramo da vidim shipping time da ne bude 30 dana da nas ne ukenjaju

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ako mozes da narucis i ja bih uzeo jedan komad samo prvo da nadjemo gde i da siping ne bude duzi od 10 dana jer za to vreme ce se valjda i kod nas pojaviti.
slazem se sa svima... ako dolazi samo bumper i za manje od 10 ili do 10 dana ja sam ZA 
nije mi bitna boja i slicno....

nije mi bitna boja i slicno....

- kvaka33
- Expert
vazi luca onda cemo ti uzeti roze boje ,ja bih nesto tamnije ipak 
gledah te neke bampere na Amazonu ,vidim raspali se ,ljudi bas razocarani ,imaju i slike da se vide gde najcesce pucaju
http://www.ebay.com/itm/Deluxe-Heavy-Du ... 589e9935bf
mozda nesto ovako uzeti

gledah te neke bampere na Amazonu ,vidim raspali se ,ljudi bas razocarani ,imaju i slike da se vide gde najcesce pucaju
http://www.ebay.com/itm/Deluxe-Heavy-Du ... 589e9935bf
mozda nesto ovako uzeti
Poslednja izmena od kvaka33 u Čet, 11. Apr 2013. 14:11, izmenjeno 1 put ukupno.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
znaci nema nista od obicnog radija. sta da slusam kad potrosim besplatne mb? 

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Одг: LG Nexus 4
Ljudi, proveravam čim dođem kući, a ako neko u međuvremenu nađe nešto na "ebay"-u, neka mi prosledi link na PP. 

Poslednja izmena od iamivan u Čet, 11. Apr 2013. 14:37, izmenjeno 1 put ukupno.
@mrkixxx - tune in je dobar on line radio... e sad, njega da slusas preko 3G i nema neke logike, ne znam da li kocio i slicno...
a wi fi je free i brzi
a wi fi je free i brzi

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
@luca
pricam za one situacije kad se nadjes u busu na duzoj relaciji, neki hotel bez interneta, negde gde nema wifi i sl. zato je obican radio u prednosti...
koliko gb ostaje slobodno kod 8gb modela?
malo ima 16gb u ponudi.
pricam za one situacije kad se nadjes u busu na duzoj relaciji, neki hotel bez interneta, negde gde nema wifi i sl. zato je obican radio u prednosti...
koliko gb ostaje slobodno kod 8gb modela?
malo ima 16gb u ponudi.
mrkixxx, oko 5GB ne isplati se od 8Gb da se uzima i kolko bi novca dao za 16GB ja sam moj platio 364e nov sa dve godine garancije.
Moj ti je savet ne uzimati,tu verziju od 8gb,ne znam meni je to za danasnje pojmove potpuno nemoguce.. 

ljudi ja imam od 8 gb , 6 je skoro slobodno...
imate bezbroj on line prostora a da ne govorim da koliko god da slikam, snimam i punim ga muzikom, on ne koci i sl...
kad se zasitim neke muzike i slika, ja ih promenim, ne dopunjujem ga nego zamenim novim... slike prebacim na komp itd...
@mrkixxx - znam, ajd probacu preko 3G da pustim taj radio pa ti javljam kako izgleda, ne bi trebalo da ima nekih problema ali wi fi je wi fi
imate bezbroj on line prostora a da ne govorim da koliko god da slikam, snimam i punim ga muzikom, on ne koci i sl...
kad se zasitim neke muzike i slika, ja ih promenim, ne dopunjujem ga nego zamenim novim... slike prebacim na komp itd...
@mrkixxx - znam, ajd probacu preko 3G da pustim taj radio pa ti javljam kako izgleda, ne bi trebalo da ima nekih problema ali wi fi je wi fi

- kvaka33
- Expert
Takodje imam 8gb,iskreno ne znam ni zasta ce mi vise. U boxu cuvam sta me zanima i skidam po potrebi a tamo ima 50gb
Znam da mnogi koriste telefone kao hard diskove drze neka ludila od filmova serija ,flac verzije muzike itd ,ne spadam u takve ali kapiram i njih
Ne kazem da ne bi trebali praviti verzije sa vecim hardom ali realno 5,34 gb meni licno je vise nego dovoljno
Znam da mnogi koriste telefone kao hard diskove drze neka ludila od filmova serija ,flac verzije muzike itd ,ne spadam u takve ali kapiram i njih
Ne kazem da ne bi trebali praviti verzije sa vecim hardom ali realno 5,34 gb meni licno je vise nego dovoljno
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
kontam da samo kad ubacim igo ode 1gb minimum. slike automatski prebacujem na dropbox tako da mogu da praznim galeriju, ali muzika moze da bude problematicna, zatim neki veci update i sl.
@luca
imam tunein na HOV i radi cak i na 2g data protoku. znaci da nije mnogo zahtevan. hvala u svakom slucaju.
@luca
imam tunein na HOV i radi cak i na 2g data protoku. znaci da nije mnogo zahtevan. hvala u svakom slucaju.
Ja od ovih skoro 13gb kolko ima imam oko 10gb slobodno al ono sta znam bolje mi je da imam vise i da ne razmisljam nego da mi fali za neku glupost pritom razlika u ceni je svega 20-30e
- kvaka33
- Expert
lesa0208, naravno da ko ima kesa i kome treba 16gb da treba da kupi,konkretno ja sam se vodio logikom da tu razliku od 20-30 evra upotrebim za slusalice,bumper,futrolu za kais, dolazi lepo vreme gde ga drzati,a po dzepovima ne drzim telefon niti u torbici gde veoma lako mogu da ga ne cujem ili osetim ,narocito po beogradu gde je buka po ulicama ogromna