Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
kako sam se opet smorio sa nexusom... imam u naselju apple radnju (iSrbija sajt) i kupovao sam kod njih vec ali reko', 'ajde da udjem mozda su dobili nesto i za druge marke...
ljudi, tamo nema sta nema za apple! fali samo miki maus bumper!
bukvalno nema sta nema a za nas nexus ama bas nista...
u delta city mi rekose, ''nemamo ni u najavi''...
Luca, sta je tu cudno oduvek je bilo kod nas previse stvari za apple (iPhone), zna se i zasto.. Ljudi su kupovali iPhone (cast izuzecima) samo zasto sto imaju zagrizenu jabuku na ledjima... To je masovno. Srbija ima preko 250000 iphone korisnika (zvanicna statistika)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
pa sta je onda problem da i neki drugi telefoni, google phone pogotovu, imaju slicnu podrsku?!
au bre, al sam se smorio, jurim bumper ko lud po gradu i nema... ej, bumper... !
ja licno mislim da je sve to do LG-a kako i poceli u pocetku sa kolicinama pa na dalje...
Nije do LGa, to je do Samsunga, Bio danas u Telenorovoj radnji, imaju zvanicno u prodaji Nexus, ali caseovi jedino za Samsun, i po neki od telenorovih android telefona.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.