LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Re: LG G4
Moram da priznam da stvarno s6 ima problem sa ramom.jednostavno gasi neke app u pozadini.ok je sve osim kad igras igricu i izadjes da napises poruku na viber ili tako nesto.vratis se kad ono puf.ucitava opet.sva sreca pa ucitava brzo.lep propust samsunga.bas me zanima da li ce ispraviti sa 6.0 ili ce kulirati pa da prodamo s6 i bubreg i kupimo s7. 

-
- Entuzijasta
Evindzer, imao sam g2 pre s6.i bas sam dugo razmisljao koji da uzmem.uzeo sam s6 cisto malo da promenim.g2 me je sluzio extra skoro 2 godine.medjutim kad sam malo gledao g4 bio mi je mnogo slican g2.i moram da priznam malo su preterali sa dimenzijama
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Danas me je ovo samo tako iznerviralo. Koristim reminder program za obavestenje o propustenim pozivima,porukama. Oslonio sam se na to da me program obavestava o tome. Medjutim,ram je izbacio taj program,i ja naravno nisam na vreme procitao poruku. Kada sam otisao 'rucno' da proverim notifikacije,video sam obavestenje. Tada je vec bilo kasno,prilika se propustila. J*bem ti telefon takav od 500eMikrikorisnik napisao:Moram da priznam da stvarno s6 ima problem sa ramom.jednostavno gasi neke app u pozadini.ok je sve osim kad igras igricu i izadjes da napises poruku na viber ili tako nesto.vratis se kad ono puf.ucitava opet.sva sreca pa ucitava brzo.lep propust samsunga.bas me zanima da li ce ispraviti sa 6.0 ili ce kulirati pa da prodamo s6 i bubreg i kupimo s7. [emoji38]
Inace,cekam dan samo kada ce ram da izbaci program za skrivanje fajlova. Bice to dozivljaj

-
- Entuzijasta
kutijagreha, joooj sve nesto mislim da su namerno ovo uradili.mora uvek nesto da fali.da li u developer options ima da se podesi koliko app da ostaje u ramu.to bi mozda trebalo probati.ako ima.napisao sam ti na g4 forumu sta koristim ja.pozx
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zašto on stalno radi u pozadini? Koja je to app? Meni je suludo da takva app non stop vrti u pozadini.kutijagreha napisao: Inace,cekam dan samo kada ce ram da izbaci program za skrivanje fajlova. Bice to dozivljaj
Za sakrivanje možeš da koristiš besplatni ES File Explorer, opcija Encrypt, sjajno radi. Nije zgodno ako svaki čas gledaš fajlove, ali ako sakriješ fajlove, pokreneš kada ti treba onda je gotivna stvar.
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Ništa. Nije bootloader ono što poznajemo od g2 i g3 aboot . nego ima Fuse.zoreli napisao:Sa otključavanjem bootloadera - ode i garancija , što je zanimljivo nema kao kod HTC-a opcija Relock Bootloader nego je trajno otključan . Jedino me zanima šta se dešava kad se preflešuje Stock KDZ???
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Da , flešovao sam 10E verziju lagano .
Inače baš je bezveze što kad se pali i gasi tel. stalno piše u levom gornjem uglu "vaš bootloader je otključan" ... pfff .
Inače baš je bezveze što kad se pali i gasi tel. stalno piše u levom gornjem uglu "vaš bootloader je otključan" ... pfff .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- bender_007
- Mobil fan
E to je to
, samo ta poruka. Na žalost još se ne može ništa. SAD gledaš, pa sto uzimamo onda s garancijom uopće kad otkljucavamo prvi dan 

- bender_007
- Mobil fan
Naravno. Ali na g4 ispuse ovi(Jel..svi mi) koji žele romove
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Dakle zaključak je , na G4 birajte , garancija ili ROOT .
Kad se jednom otključa bootloader gotovo je , pri daljoj prodaji (a i u servisu) svi će videti obaveštenje pri paljenju telefona da je "čačkano" po sistemu . Ali bez brige , i bez ROOT-a G4 radi sjajno , najbolja kupovina ispod 400€ .
Kad se jednom otključa bootloader gotovo je , pri daljoj prodaji (a i u servisu) svi će videti obaveštenje pri paljenju telefona da je "čačkano" po sistemu . Ali bez brige , i bez ROOT-a G4 radi sjajno , najbolja kupovina ispod 400€ .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- bender_007
- Mobil fan
Ne, pazi,rootati možeš 
Problem je bilo kakvo bootanje modificiranog kernela, recoverya. Znaci ništa od custom domova. Root je sasvim sporedan.

Problem je bilo kakvo bootanje modificiranog kernela, recoverya. Znaci ništa od custom domova. Root je sasvim sporedan.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa da, isto kao i na Samsungu. Knox okine kad promenis recovery ili custom rom. Ne razumem ni jedne ni druge sa ovim potezom. Umesto da ostave otvoren sistem, ovako ogranicavaju krajnje korisnike, ili se igraj pa izgubi garanciju ili se drzi serviranog i imas garanciju.
- bender_007
- Mobil fan
Ali teoretski skrkat mob radi promjene softvera(nezvanicnog) je njima isto kao i razbiti ekran
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ajde probacu taj program. Hvala na predloguBaraba napisao:Zašto on stalno radi u pozadini? Koja je to app? Meni je suludo da takva app non stop vrti u pozadini.
Za sakrivanje možeš da koristiš besplatni ES File Explorer, opcija Encrypt, sjajno radi. Nije zgodno ako svaki čas gledaš fajlove, ali ako sakriješ fajlove, pokreneš kada ti treba onda je gotivna stvar.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Znam, razumem te, ali sa druge strane sta njih zabole sta ce biti u telefonu kad su svakako uzeli pare onog momenta kada su nam ih prodalibender_007 napisao:Ali teoretski skrkat mob radi promjene softvera(nezvanicnog) je njima isto kao i razbiti ekran