LG G4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Re: LG G4

Post od Mikrikorisnik »

Moram da priznam da stvarno s6 ima problem sa ramom.jednostavno gasi neke app u pozadini.ok je sve osim kad igras igricu i izadjes da napises poruku na viber ili tako nesto.vratis se kad ono puf.ucitava opet.sva sreca pa ucitava brzo.lep propust samsunga.bas me zanima da li ce ispraviti sa 6.0 ili ce kulirati pa da prodamo s6 i bubreg i kupimo s7. :lol:

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Prodaj S6, kupi G4, a ostaće ti love i za jedan bubreg, da imaš rezervu. :wink: :D
Eto, to mi pade na pamet, kad već pišemo u temi za G4. 8) :lol:

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Novi firmver LGH815 V10E kdz - Open EUR

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloade ... 10E_00.kdz
16 godina na forumu MOBILNISVET

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Mikrikorisnik »

Evindzer, imao sam g2 pre s6.i bas sam dugo razmisljao koji da uzmem.uzeo sam s6 cisto malo da promenim.g2 me je sluzio extra skoro 2 godine.medjutim kad sam malo gledao g4 bio mi je mnogo slican g2.i moram da priznam malo su preterali sa dimenzijama

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Mikrikorisnik napisao:Moram da priznam da stvarno s6 ima problem sa ramom.jednostavno gasi neke app u pozadini.ok je sve osim kad igras igricu i izadjes da napises poruku na viber ili tako nesto.vratis se kad ono puf.ucitava opet.sva sreca pa ucitava brzo.lep propust samsunga.bas me zanima da li ce ispraviti sa 6.0 ili ce kulirati pa da prodamo s6 i bubreg i kupimo s7. [emoji38]
Danas me je ovo samo tako iznerviralo. Koristim reminder program za obavestenje o propustenim pozivima,porukama. Oslonio sam se na to da me program obavestava o tome. Medjutim,ram je izbacio taj program,i ja naravno nisam na vreme procitao poruku. Kada sam otisao 'rucno' da proverim notifikacije,video sam obavestenje. Tada je vec bilo kasno,prilika se propustila. J*bem ti telefon takav od 500e
Inace,cekam dan samo kada ce ram da izbaci program za skrivanje fajlova. Bice to dozivljaj :-D

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Mikrikorisnik »

kutijagreha, joooj sve nesto mislim da su namerno ovo uradili.mora uvek nesto da fali.da li u developer options ima da se podesi koliko app da ostaje u ramu.to bi mozda trebalo probati.ako ima.napisao sam ti na g4 forumu sta koristim ja.pozx

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

E pa čestitam i nek ti je sa srećom :-)
and justice for all...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

kutijagreha napisao: Inace,cekam dan samo kada ce ram da izbaci program za skrivanje fajlova. Bice to dozivljaj :-D
Zašto on stalno radi u pozadini? Koja je to app? Meni je suludo da takva app non stop vrti u pozadini.
Za sakrivanje možeš da koristiš besplatni ES File Explorer, opcija Encrypt, sjajno radi. Nije zgodno ako svaki čas gledaš fajlove, ali ako sakriješ fajlove, pokreneš kada ti treba onda je gotivna stvar.

bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
:: LG G2

Post od bender_007 »

zoreli napisao:Sa otključavanjem bootloadera - ode i garancija , što je zanimljivo nema kao kod HTC-a opcija Relock Bootloader nego je trajno otključan . Jedino me zanima šta se dešava kad se preflešuje Stock KDZ :? ???
Ništa. Nije bootloader ono što poznajemo od g2 i g3 aboot . nego ima Fuse.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Da , flešovao sam 10E verziju lagano .
Inače baš je bezveze što kad se pali i gasi tel. stalno piše u levom gornjem uglu "vaš bootloader je otključan" ... pfff .

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

E to je to ;), samo ta poruka. Na žalost još se ne može ništa. SAD gledaš, pa sto uzimamo onda s garancijom uopće kad otkljucavamo prvi dan :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Meni je garancija zvaničnog uvoznika odradila posao na G2, zamenjen displej. Eto, zbog toga recimo uzimam sa garancijom :)

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

Naravno. Ali na g4 ispuse ovi(Jel..svi mi) koji žele romove

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Dakle zaključak je , na G4 birajte , garancija ili ROOT .
Kad se jednom otključa bootloader gotovo je , pri daljoj prodaji (a i u servisu) svi će videti obaveštenje pri paljenju telefona da je "čačkano" po sistemu . Ali bez brige , i bez ROOT-a G4 radi sjajno , najbolja kupovina ispod 400€ .

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Toliko o fami oko knox-a. Mislio sam da LG nece napraviti nista slicno, da ce biti pametniji, ali...

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

Ne, pazi,rootati možeš :)
Problem je bilo kakvo bootanje modificiranog kernela, recoverya. Znaci ništa od custom domova. Root je sasvim sporedan.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa da, isto kao i na Samsungu. Knox okine kad promenis recovery ili custom rom. Ne razumem ni jedne ni druge sa ovim potezom. Umesto da ostave otvoren sistem, ovako ogranicavaju krajnje korisnike, ili se igraj pa izgubi garanciju ili se drzi serviranog i imas garanciju.

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

Ali teoretski skrkat mob radi promjene softvera(nezvanicnog) je njima isto kao i razbiti ekran

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Baraba napisao:Zašto on stalno radi u pozadini? Koja je to app? Meni je suludo da takva app non stop vrti u pozadini.
Za sakrivanje možeš da koristiš besplatni ES File Explorer, opcija Encrypt, sjajno radi. Nije zgodno ako svaki čas gledaš fajlove, ali ako sakriješ fajlove, pokreneš kada ti treba onda je gotivna stvar.
Ajde probacu taj program. Hvala na predlogu :-)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

bender_007 napisao:Ali teoretski skrkat mob radi promjene softvera(nezvanicnog) je njima isto kao i razbiti ekran
Znam, razumem te, ali sa druge strane sta njih zabole sta ce biti u telefonu kad su svakako uzeli pare onog momenta kada su nam ih prodali :wink:

Odgovori