Zar je to uopšte zaživelo kod nas?
Pronasao sam sjajan program za to sto mi je trebalo na marketu a zove se Sync.ME pa eto kome trebabojanra napisao:Pozdrav svima i molim za pomoc, kako da tj sta da uradim da kada nekoga zovem ili neko mene iz imenika a pritom taj neko ima FB da mi izadje njegova slika? Znao sam na htc-u dok sam ga imao to da namestim al na ovom nema sanse da se snadjem![]()
Unapred zahvalan na odgovoru!!!
Evo ja gledam TV sa tog linka bez problema (može full ekran a može i deo kao na slici) , stock browser na Galaxy S3Master Joda napisao:tvsvuda.vektor.net/televizija. ako uspete sa ovog linka pustiti neki kanal ,javite koji browser koristite. ja sam vec odustao
Ma nema sanse ni na wifi-u ni na na mobilnom internetu, dok mi je recimo prosli tel ( desire z) lagano gurao sve kanaleMaster Joda napisao:Sta da kazem...probao sam sve i svasta. Promenio nekoliko browser-a, probao i sa ovim stock browserom, ali nece. Ako neko uspe na LG L7 da potera sadrzaj sa ovog sajta nek javi
Izvinjavam se na oftopiku....i sto mi je jako vazno, posto sam od nedavno na postpaidu, PC ne moze da salje poruke koje se naplacuju naokolo, telefon moze.To mi je u sustini najveca frka, necu uopste ni da razmisljam sta bi bilo da mi viruscina pocne slati poruke po onim servisima a takvi su, veuj mi, najcesci. Sve ovo oko privatnosti i protiv kradje dodje usput, nije nikom u interesu da tebi ukrade FB nalog, ali da ostvari finansijsku korist na tovj racun, to je vec druga prica. Sto je najgore, kad te virus jednom registruje u neki paid sms servis, TI MORAS DA PLATIS cak i da bi to iskljucio...
Ne mozes tako da uradis update vec preko LGMobile Support ToolVSeva napisao:Verzija softvera mi je "V10i-AUG-25-2012" i kad pokusam update preko mob-a (koristim wi-fi) kaze da je up to date...