LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: LG G3
Da, primetio sam tu tabelu.
48% bolji 3d antutu skor, stvarno impresivno. Koliko QHD utice na performanse ccc... Los potez lg-a, nije im trebala veca rezolucija.
Joco uzmi G3 i smanji mu rezoluciju
48% bolji 3d antutu skor, stvarno impresivno. Koliko QHD utice na performanse ccc... Los potez lg-a, nije im trebala veca rezolucija.
Joco uzmi G3 i smanji mu rezoluciju

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
To je sad postao trend i stvar prestiža među proizvođačima, koja krajnjem korisniku realno ne donosi ništa, ali se mnogi potencijalni kupci lože na te brojke. Čist marketing, ali su time i dali kupcima ono što traže, kad već misle da im je to potrebno, jer kupac je uvek u pravu.Zile995 napisao: Koliko QHD utice na performanse ccc... Los potez lg-a, nije im trebala veca rezolucija.

Meni je bilo cudno kad sam uzeo g3 u ruke da vidno sporije radi od g2.bilo kako bilo,mislim da im je g2 prava revolucija,svaki naredni model ce biti evolucija u samsung fazonu.budzim brojeve jer to prodaje uredjaj
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Zile995
- Expert
E zato gledam da moj sledeci fon bude sa FHD ili HD rezolucijom ali mocnim GPU-om i CPU-om (nesto kao Galaxy Alpha ili Z3c)
To je pun pogodak (idealna kombinacija)
Da su stavili FHD na G3 bio bi perfektan.

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Жиле ово је још и добро какву резолуцију најављују. Мислим да се за Г4 или неке наредне моделе помиње 3К резолуција, што је по мени на тој величини екрана потпуно бесмислен податак. 

- Zile995
- Expert
Rezolucija ce da se razvija ovako kod LG G modela :
Za Gn (gde je n broj modela, za G3 n=3) => rezolucija = (n-1)K
Za Gn (gde je n broj modela, za G3 n=3) => rezolucija = (n-1)K

Da su stavili FHD, onda bi to bio G2!Zile995 napisao:E zato gledam da moj sledeci fon bude sa FHD ili HD rezolucijom ali mocnim GPU-om i CPU-om (nesto kao Galaxy Alpha ili Z3c)To je pun pogodak (idealna kombinacija)

Ne vidim nikakvu poentu modela G3 od 16gb i 2 gb rama, napredak u odnosu na G2 samo u boljem marketingu

Pozdrav
Interesuje me
Da li je nekod od vas smanjio rezoluciju na g3, i da li je to doprinijelo trajanju baterije i ostalim performansama?
Kako da okljucam uredjaj, kupljen u Telenoru, da bih mogao koristiti drugu karticu?
Hvala
Interesuje me
Da li je nekod od vas smanjio rezoluciju na g3, i da li je to doprinijelo trajanju baterije i ostalim performansama?
Kako da okljucam uredjaj, kupljen u Telenoru, da bih mogao koristiti drugu karticu?
Hvala
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
Greskom sam obrisao ceo folder slika sa micro SD. Postoji li nacin kako da ih vratim.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
U podesavanju uredjaja, opcija OPCIJE RAZVOJA....
Jel trebe biti ukljuceno ili NE
Ako treba biti ukljuceno sta treba cekirati a sta ne .......
Jel trebe biti ukljuceno ili NE
Ako treba biti ukljuceno sta treba cekirati a sta ne .......
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
LG G3 proglasen za najbolji mobilni telefon na MWC (tacnije deli prvo mesto sa iPhone 6)
http://www.androidcentral.com/gsma-awar ... a-mwc-2015
http://www.androidcentral.com/gsma-awar ... a-mwc-2015
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Uf kako dobre slike. Definitivno su telefoni presli vecinu kompaktnih digitalaca u kvalitetu slike. Samsung je ranije vazio, u vremenu kad su s2 i s3 bili aktuelni, za lidera u kvalitetu fotke, definitivno je Lg sada prvak
Poslednja izmena od drom u Pet, 06. Mar 2015. 12:47, izmenjeno 1 put ukupno.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ovo nije nista peglano,i nije samo od jednog clana. Dopada mi se kvalitet,cak sta vise,odlican je
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Baraba, gledam i ja. Sta znam,mislim da bi flickr pokazao ako su kamere obradjene na telefonu
Nisam do sada to radio,pa ne mogu i da tvrdim. Ali logika neka

Nisam do sada to radio,pa ne mogu i da tvrdim. Ali logika neka
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
kutijagreha, jesi li prodao G2? Koju cenu is izvukao ako jesi?
Gledao sam i ja gomilu tih slika sa G3 na flickr-u, opet, nisam siguran da li su dorađivane, ali deluju mi za nijansu čistije nego na G2.
Ja ću preskočiti G3 sigurno, navukao sam se na N4 ali on je za sada preskup. Tako da do daljnjeg ostaje G2.
Gledao sam i ja gomilu tih slika sa G3 na flickr-u, opet, nisam siguran da li su dorađivane, ali deluju mi za nijansu čistije nego na G2.
Ja ću preskočiti G3 sigurno, navukao sam se na N4 ali on je za sada preskup. Tako da do daljnjeg ostaje G2.

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
AndroMan, jesam. Danas poslao novom kupcu. 220e
I ja bi rekao da su cistije slike na G3.
Pitanje za korisnike G3. Da li u kameri ima manuelno podesavanje za ISO vrednosti? Takodje,primetio sam da je kamera 'siromasnija' sa opcijama. G2 je vise tih opcija imao
I ja bi rekao da su cistije slike na G3.
Pitanje za korisnike G3. Da li u kameri ima manuelno podesavanje za ISO vrednosti? Takodje,primetio sam da je kamera 'siromasnija' sa opcijama. G2 je vise tih opcija imao