Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Telefon ima impresivne karakteristike, ali ovaj zakrivljeni dzajn mi se uopšte ne sivđa Kao što je rekao weska88, često kuckam ili pregledam neki sadržaj dok se telefon nalazi na stolu, tako da ovaj zakrivljeni dizajn nikako nepogoduje tom načinu korišćenja
U jednom review-u lik objasnjava da je zakrivljeni ekran tu u slucaju da ako se zaboravi telefonu dzepu i sedne,da se ne bi smrskao.Svidja mi se i opcija Self Healing.Ako telefon ispadne na ledja,posle odredjenog vremena pocinju da se uklanjaju manje ogrebotine.
Da je to napravio Samsung bio bi nevidjeni hype.Ili Apple.
Eh,sta ti je reklama
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Kad bi oni imali para kao Samsung da izreklamira to.
Samsung dobija novac iz drzavnog budzeta za te silne reklame pa ti vidi.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
HA! Kakve cene! Pa prodace ga nikada!
Jbt uz smart 5000 je 40 000din a uz MAX je i dalje neverovatnih 20 000din!
Jel daju zlatnu polugu uz njega? Neko belo roblje?
Lopovski operateri.
Ne znam samo ko ce da im kupi to,pa bolje dati kes nego ove bljuvotine od ugovora
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.