iPhone 3G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

dimi89, хвала...
Ма ок није ништа хитно,дуго га ја већ јурим,али сачекаћу... :P
Није фрка,мада ко зна шта ће мени јако драга Нокиа да избаци од тс-а :D
Nokia 6220 Classic

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

niksto90, hoces da kazes da iPhone ne radi samo sa 064 karticama? To je vec zesca zajebancija. Ne znam sta da ti kazem osim da kontaktiras ldue sa isrbija.net pa da ti oni kazu svoje misljenje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

njihovo svako mišljenje je u fazonu,dođi kod nas da ti uzmemo pare,tako da,ako si spreman na to,ti onda idi kod njih,a ako nisi pokušaj sa nekim restorom ili da ubaciš neku drugu 64 karticu :)

niksto90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Nov 2008. 00:26

Post od niksto90 »

postavio sam isto pitanje i na isrbija.net i ne znaju da mi kazu do cega je... Pokusao sam i sa drugom karticom 064 i opet isti problem. Zvao sam korisnicki servis i rekli su mi kao neki radovi su u Leskovcu (posto sam odatle)... Ali fora je sto samo na iphone to zeza. E sad meni je palo na pamet mozda iphone trazi idealan signal, pa posto su ti neki radovi pa je malo slabija mreza mozda zato zeza. Sacekacu nekoliko dana kao sto su mi rekli dok se ti radovi ne zavrse pa videcu... Stvarno mi je nelogicno malo, sve kartice rade a 064 nijedna nece... :|

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

iPhone radi i sa vrlo loshim signalom - evo ja cu to da ti posvedochim. Nije ni do toga. jedino sto meni jos pada na pamet je novi restore, pa jailbreak pa unlock, pa da vidis kako ce onda da se ponasha. Ne znam sta jos da ti preporuchim.

niksto90
Novajlija
Novajlija

Post od niksto90 »

pa radio sam vec restore i jailbreak, unlock nisam jer telefon nije skinut sa mreze, fabricki je otkljucan... razmisljam nesto da ne zeza mozda softver 3.0.1 koji trenutno ima, da li da probam sa 3.0 ili stariji...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

A jel si probao da tu istu karticu ubacis u drugi iPhone ??? Tako ces jedino znati sta je tacno u pitanju. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

niksto90
Novajlija
Novajlija

Post od niksto90 »

nisam, ako uspem da nadjem iphone 3g probacu. mogu da probam na 2g ali nije to to. Najbolje bi bilo da vidim kako se ponasa na isti ovakav... ali prosto mi je nemoguce da sve kartice rade, sada koristim 061 i radi extra signal pun, a nijedna 064 nece... prosto nemoguce! :disgust:

valdevit
Banned

Post od valdevit »

u mom slučaju to što ti miodrage pričaš,vezano za prijem,nije uopšte tačno,a navešću ti par primera:lift u mojoj zgradi-ajfon nema prijem,nokia 1110-ima dve crte,na granici za Hrvatskom-ajfon ima jednu crtu,nokia 1110 ima 3 :wink:
u pitanju je naravno ista 063 kartica 8)

niksto90
Novajlija
Novajlija

Post od niksto90 »

ljudi danas mi je odjednom proradila 064 na iphone-u. hvala bogu celo popodne radi ok i ne gubi signal... Videcemo koliko ce da radi, nadam se da necu vise imati problema, mozda je ipak bilo do onoga sto su mi rekli u korisnickom servisu, kao neki radovi za dan dva bice sredjeno... Hvala u svakom slucaju na pomoci... Pozz

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

valdevit, ne znam, nisam isao u tako rigorozne testove, ali gde E61 radi i iPhone radi i obrnuto. Barem moj primerak. Jedino gde sam primetio da ume da izgubi signal - u podrumu moje bolnice, ali tamo ionako malo telefona ima signal.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

WOW... E ovo je sjajna stvarchica :)

http://www.youtube.com/watch?v=BAUY7YDf ... r_embedded

Pogledajte :D Ima i za druge telefone :D

valdevit
Banned

Post od valdevit »

čuo sam za ovo.Meni je dosta tehnike u mojoj sobi,samo mi još to fali da budem totalno ozračen 8)
pitanje je koliko i košta to čudo :? :)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Jedno pitanje :| Jel mora da lezi, ili kako? :) Ne razumem. Ako mora da bude na ploci stalno, onda zagrebi. Bolji je kabl :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Cijena prava sitnica, $79.99 za bundle plocha plus skin. Odvojeno skin kosta $39.99 a plocha $49.99
Da mora da lezi na tome, i nije u pitanju nista nadasve korisno i revolucionarno nego je interesantno :D Nema da prikljucujes kabl ili nesto, samo ga ostavis i on se puni.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Zanima me,bas nesto nisam upucen u gps i to,ali doslo je vreme da moram da kupim jel ide neko putovanje u skorije vreme po evropi (cim nam ukinu ove vize :)),pa me zanima da li moze gps na iphone 3g,kako se to uopste insrtalira i da li radi kod nas,dal ima mape,prvenstevo me zanima,zapadna evropa,ali pocev sa madjarskom,da se ne pogubim tamo kao malo dete,pa da moram da otvaram hamburgernicu da bi preziveo ili bolje da kupim neki klasican gps?
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

valdevit
Banned

Post od valdevit »

moje iskustvo sa sygic gps-om ili tako nešto,u našoj zemlji je očajno :| isti taj sygic sam probao u hrvatskoj i radio je odlično,imao je čak i dosta sela ucrtanih.Za ostale zemlje nisam probao :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

pa zar nije za ja telefon izasao onaj Igo 08 koji je kao fantastican i ima kartu cele evrope? :?

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E znaci postoji program za iphino,pa super,auto punjac imam,a video negde da ima i onaj stalak da se kupi za dz za auto,tako da super,moracu da vidim da se raspitam kako to sve funkcionise,da ne bacam pare na neki gps,ako ne moram.Pa meni bi onda odgovarao i taj sygic,za Srbiju mi gps i nije potreban,ali ako je taj Igo 08 dobar onda super,samo da vdim kako se to sve instalira i da li je za dz...
:)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

valdevit
Banned

Post od valdevit »

imaš par gps aplikacija za ajfon,a to su:sygic,igo my way 2009 i navigon.To je to za sad,što ja znam :) probao sam navigon,al po meni je lošiji od sygic-a,a što se tiče igo,mrzi me da skidam,a i čini mi se po kapacicetu fajla,odnosno mape za taj program,da je loše urađena :)

Odgovori