i na iphone srbija su se svi slozili da 3.0 software ima losiji prijem wifi signala... u poredjenju sa nokiom e71 koju takodje imam mnooogo je losiji prijem signala. dok mi nokia nadju 5 mreza iphone nadje jedva 2...
To se zovu "cistaci" za 31(ili koliko vec) sekundi su pocistili Apple store...Jbg jeste lepo da imas prodavnica veeeelike izloge od stakla i dizajnerski je super ali za sigurnost veliki minus...
Zligor, xaxaxaxa meni bas treba nekoliko laptopova ....pusti mi na PP ako budes imao neku ovakvu akciju u planu ......sacekacemo N900 da se pojavi pa onda
Sukidoo, bilo bi lepo da sam ga završio minđuše skidam kada budem morao,jer se nešto zaglavilo,pa mora pod testeru!!
NIsam skinuo taj novi itunes i nemam nameru.SVe te nove stvarčice kod epla u početku naprave neku glupost,pa onda to poprave.E kad izbace verziju posle ove,onda ću da ga skinem
jel postoji neka aplikacija ili nekako da se namesti da iPhone 3G moze da koristi kompjuterov ADSL kad ga prikacim preko USB-a ?....to sam video da moze omnia
serbian-boss, koliko ja znam ne postoji ta mogucnost. Mislim da mozes samo preko WiFi-a a o tome je \vec bilo objasnjenja na forumu pa malo iscitaj za pomoc, tu sam uvek.
e bas bezveze,ja sam se taman ponadao......hvala za pomoc ....sad sam pronasao vrhunsku aplikaciju,zove se Midomi (funkcija mu je ukoliko ste u kaficu i cujete neku dobru pesmu samo ukljucite tu app i on u roku od 10 sec vam da njen kompletan naziv i da je preslusate(ukljucujuci i remix-e)) Isprobao sam radi extra.Imate Midomi na app**ous za DZ,dok je preko iTunes-a 5$
Andrijano, znam ali Midomi je mnogo brzi od shazam evo pogledaj....nisu za poredjenje http://www.youtube.com/watch?v=AiWs6PAe ... r_embedded ....naravno Midomi je isto free...samo type "appulous"...i svi tvoji problemi su reseni
serbian-boss,aha ja sam skontao da ti se palaca ova,a da nisi znao za shazam,ok probacu ovu tvoju,inace super je stvar stvarno,ja prvi put kad sam video pre godinu-dve ovu aplikaciju,bio sam odusevljen.
Andrijano, na ovom sajtu sto sam ti dao gde je midomi imas jos oko 8 hiljada besplatnih aplikacija....probaj sandstorm,BladesOfFury i NFS undercover.....toliko do mene imas jos mnogo EXTRA aplikacija....brljaj malo po sajtu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.